Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Dame

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av SPYDER Womens Falline GTX Infinium Down Jacket White

SPYDER Womens Falline GTX Infinium Down Jacket White

Komforten og den pålitelige varmen til din favorittjakke i en teknisk, smigrende pakke som holder både svingene dine og stilen din på punkt. Et GORE-TEX®-skall i full strekk gir det ultimate værbeskyttelsen og 650-fyll dun isolasjon gir høy varme for kaldere dager på fjellet. Et trimstykke på venstre arm fungerer også som glidelås og inkluderer en meshventil øverst og datakortlomme på underarmen. Metaluxe®-glidelåser og imitasjon på en avtakbar hette er tilleggene som løfter denne jakken fra hverdag til ekstraordinær.
kr 8499
Bilde av STÖCKLI Womens Ski Jacket Style Antra

STÖCKLI Womens Ski Jacket Style Antra

Enkel, atletisk og pålitelig under alle forhold: Den feminine stiljakken holder deg varm og tørr uansett vær. Make a statement. Vær en trendsetter. Ta med din egen stil.
kr 7999
Bilde av STÖCKLI  Womens Ski Jacket Style White Antra

STÖCKLI Womens Ski Jacket Style White Antra

Enkel, atletisk og pålitelig under alle forhold: Den feminine stiljakken holder deg varm og tørr uansett vær. Make a statement. Vær en trendsetter. Ta med din egen stil.
kr 7999
Bilde av PATAGONIA Womens' Powder Bowl Jacket Catalan Coral

PATAGONIA Womens' Powder Bowl Jacket Catalan Coral

kr 5799
Bilde av ROSSIGNOL Hiver Metallic Down Jacket (W) Dust

ROSSIGNOL Hiver Metallic Down Jacket (W) Dust

kr 5500
Bilde av NORRØNA Lofoten Gore-Tex Jacket (W) True Red

NORRØNA Lofoten Gore-Tex Jacket (W) True Red

Den slitesterke lofoten Gore-Tex Jakken er Norrøna`s letteste og mest pustende ski-og frikjøringsjakke designet for dynamiske fjelleventyr.
kr 5499
Bilde av NORRØNA Womens Lofoten Gore-Tex Insulated Jacket Olive Night

NORRØNA Womens Lofoten Gore-Tex Insulated Jacket Olive Night

Den slitesterke lofoten Gore-Tex Jacket er Norrøna`s letteste og mest pustende ski-og frikjøringsjakke designet for dynamiske fjelleventyr.
kr 5499
Bilde av NORRØNA Womens Lofoten Gore-Tex Jacket Serenity

NORRØNA Womens Lofoten Gore-Tex Jacket Serenity

Den legendariske lofoten Gore-Tex Pro Jacket er en svært slitesterk og beskyttende ski- og frikjøringsjakke med førsteklasses funksjoner for puddereventyr. Bestselgeren lofoten Gore-Tex Pro Jacket satte en ny standard for skikjørere tilbake i 2004, og er i dag en frikjøringklassiker med kompromissløs funksjonalitet og design. Den er laget i det nye, resirkulerte 70Dx70D GORE-TEX Pro-materialet, og er designet for tøft terreng, bratte sider og krevende værforhold. Jakken har en teknisk passform med høye napoleonslommer for maksimal tilgjengelighet når du bruker en ryggsekk og sele. Du finner en ny og effektiv nettingsforet ventilasjon i front, hvor nettingen har en borrelåsåpning som gir deg rask og enkel tilgang til en sporingssender og annet viktig utstyr – en detalj som har vært svært etterspurt blant Norrønas ambassadører. Andre viktige funksjoner inkluderer en beskyttende stormhette med en-håndsjustering, asymmetriske mansjetter med Velcro®-justering og integrerte håndgamasjer, to-veis ventilasjon under armen, avtagbart snøskjørt med glidelås og trykknapper og vannavstøtende YKK®-glidelåser for ekstra beskyttelse. Jakken har bestått Gore-Tex Storm+-testen og har en solution-dyed backer.
kr 5499
Bilde av SPYDER Womens Captivate GTX Infinium Jacket Abyss

SPYDER Womens Captivate GTX Infinium Jacket Abyss

Bilde av SPYDER Womens Timeless Long Down Jacket Black

SPYDER Womens Timeless Long Down Jacket Black

Ikke alle dunjakker er laget på samme måte. Denne tidløse dunjakken overgår de andre takk til dens trendy design, hevede stoffkvalitet, og den tekniske ytelsen du kommer til å forvente fra Spyder. Et resirkulert polyester ripstop ytre med PFC-fritt DWR system skaper et slitesterkt, værbestandig skjold fra elementene. 700-fill Traceable Down gir luksuriøs varme. Innvendige lycra-håndledd øker comfort og passform, mens en assymetrisk toveis glidelås i front med fargekontrast skaper en blikkfangende interesse.
kr 4499
Bilde av ORTOVOX Swisswool Womens Piz Palü Jacket Night Blue

ORTOVOX Swisswool Womens Piz Palü Jacket Night Blue

Teknisk hybridjakke, isolert med Swisswool Light Tec, merinoullsblanding, som beholder varmeegenskapene selv om den skulle bli fuktig. Ytterstoffet og innerfôret i brystet og på utsiden av overarmene er supersolid og lett Pertex Quantum:som er vindtett og vannavvisende. Resten er laget i Merino Naturtec Light softshellmateriale for optimal varme, ventilerende egenskaper og maksimal bevegelsesfrihet. Det er verdt å merke seg at det bevisst er brukt softshell i ryggen for god fuktventilering ved bruk av ryggsekk.
Bilde av SPYDER Womens Timeless Hoodie Down Jacket White Abyss

SPYDER Womens Timeless Hoodie Down Jacket White Abyss

Å forbedre designet av det tidløse var ingen lett oppgave, men Spyder tok utfordringen. De løftet dette grunnleggende plagget med forbedret dunsikker, resirkulert ripstop-polyester som er behandlet med PFC-fri DWR for værbeskyttelse. En justerbar hetter øker varmen og glidelåslommer i front holder tingene dine trygt i lommen.
kr 3999
Bilde av THE NORTH FACE Womens Pallie Down Jacket Black/Morning Pink

THE NORTH FACE Womens Pallie Down Jacket Black/Morning Pink

Slå på de bratte kickerne og hold deg varm med den nye Pallie Down Jacket. Den er fylt med 550 fyll gåsedun i kjernen og syntetisk PrimaLoft® Silver isolasjon i ermene og sidene, noe som gir deg forbedret varme og mobilitet.
kr 3999
Bilde av NORRØNA Womens Lyngen Down 850 Hood Rhubarb/Serenity

NORRØNA Womens Lyngen Down 850 Hood Rhubarb/Serenity

Women's Lyngen Down850 Hood fra Norrøna holder deg varm mens du bestiger nye topper og er det perfekte isolasjonsplagget for skiturer. Dunjakken har et fantastisk varme-til-vekt-forhold og er vår letteste dunjakke med hette. Den holder vekten på ryggsekken lav og kan enkelt pakkes ned i en lomme. Jakken er laget av lett, duntett og resirkulert 10D-nylon og har RDS 2.0 850 fp-dunfyll. Praktiske detaljer inkluderer en hette med enhåndsjustering og plass til hjelm, en utvendig brystlomme, stramming i falden og Powerstretch-mansjetter.
kr 3999
Bilde av NORRØNA Lofoten Primaloft80 Anorak (W) True Red

NORRØNA Lofoten Primaloft80 Anorak (W) True Red

Superfunksjonell vindtett og isolert anorakk til dame, laget for frikjøring og bruk i bratte og røffe løyper.
kr 3999
Bilde av ARCTERYX Cerium Lt Hoody (W) Whiskey Jack

ARCTERYX Cerium Lt Hoody (W) Whiskey Jack

Lett, allsidig dunfylt hettejakke som gir mye varme i forhold til vekten.
kr 3999
Bilde av RAB Valiance Jacket (W) Steel/Passata

RAB Valiance Jacket (W) Steel/Passata

.
kr 3999
Bilde av RAB Valiance Jacket (W) Black/Seaglass

RAB Valiance Jacket (W) Black/Seaglass

Teknisk dunjakke med vannavvisende Pertex Shield® yttermateriale. Box Wall konstruksjon i dunkamrene gjør at dunet holder seg på plass og ikke synker sammen.
kr 3999
Bilde av RAB Valiance Jacket (W) Fig/Celestial

RAB Valiance Jacket (W) Fig/Celestial

Teknisk dunjakke med vannavvisende Pertex Shield® yttermateriale. Box Wall konstruksjon i dunkamrene gjør at dunet holder seg på plass og ikke synker sammen.
Bilde av STÖCKLI Womens Insulator Hoody Black

STÖCKLI Womens Insulator Hoody Black

Komfortabelt og stilig - det perfekte reisefølge. Takket være den syntetiske PrimaLoft® Cross CoreTM-isolasjonen, vil du nyte maksimal varme, komfort og værbeskyttelse. Den integrerte hetten og trendy farger betyr at uansett hvor du reiser, vil du reise med stil.
kr 3499
Bilde av STÖCKLI Womens Insulator Hoody Light Steel

STÖCKLI Womens Insulator Hoody Light Steel

Komfortabelt og stilig - det perfekte reisefølge. Takket være den syntetiske PrimaLoft® Cross CoreTM-isolasjonen, vil du nyte maksimal varme, komfort og værbeskyttelse. Den integrerte hetten og trendy farger betyr at uansett hvor du reiser, vil du reise med stil.
kr 3499