Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Full Tilt

Full Tilt ble født ut av et behov. Mens resten av bransjen fortsatte å slå seg på brystet på grunn av sitt klumpete design, så vi en mulighet. 
Født av arven fra 3-delt design - skapelsen av en biomekanisk fordel - og smidd av lette materialer, kom Full Tilt fram som en utfordrer i en verden med stillestående design.

Over et tiår senere er vi fortsatt forpliktet til 3-delt design. Vi har sett støvlene våre blinke over den store tv-skjermen på fjes fra Alaska, pryder føttene til OL-mestere - og det aller viktigste - fylle heislinjer over hele verden. Og det er det en god grunn til også. Full Tilt's grunnleggende flyt, jevn flex og uovertruffen komfort imøtekommer behovene til alle skikjørere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av FULL TILT  Ascendant

FULL TILT Ascendant

kr 6499 kr 3250
Bilde av FULL TILT Tom Wallish Pro Red/Black

FULL TILT Tom Wallish Pro Red/Black

kr 5299 kr 3699
Bilde av FULL TILT B&E Pro Ltd. Black

FULL TILT B&E Pro Ltd. Black

kr 4999 kr 3499
Bilde av FULL TILT Drop Kick Pro Blue

FULL TILT Drop Kick Pro Blue

kr 4999 kr 3699
61248.JPG

FULL TILT B & E Pro Ltd.

kr 4999
Bilde av FULL TILT  Drop Kick Pro

FULL TILT Drop Kick Pro

kr 4999 kr 2500
Bilde av FULL TILT Drop Kick S Light Blue

FULL TILT Drop Kick S Light Blue

kr 3999
57200.PNG

FULL TILT Descendant 6

Stop cramming your feet into “high-performance” boots; instead, slide into the ultra-comfortable Full Tilt Descendant 6 ski boots. Combining the fluid, consistent Flex 6 Tongue with a customizable performer liner and shock absorbing boot board, the Descendant 6 offers the roomy comfort and everyday performance needed for years of all-mountain domination.
kr 3999
Bilde av FULL TILT Kicker Acid Green/Black

FULL TILT Kicker Acid Green/Black

kr 3699 kr 2999
57107.PNG

FULL TILT Plush 4

Rendyrkede parkstøvler til dame! Full Tilt Plush 4 er en komfortabel alpintstøvel som passer perfekt til lek og morro i parken. Med Full Tilts unike skallkjonstruksjon får du vanvittig jevn fleks som effektivt hindrer smerter i leggen under lange dager i bakken. Plush 4 er en redyrket parstøvel fra Full Tilt. Dette er en suveren støvel for leken kjøring i parken. Hopp og sprett så mye du vil, sannsynligheten for vonde legger er minimal! Fleksen er relativt myk. Dette gjør Plush 4 til et godt valg for lettere skikjørere. Plushserien har Full Tilts bredeste ytterskall Med ekstra bredde får også du med brede føtter komforten du fortjener. Den har også fått bedre spenner og såler med godt grep. Innerstøvelen er varm, og kan varmetilpasses til foten. Fleks: Full Tilt 4 (tilsvarer ca 80) Lest: 102 mm Vekt: 1990 gram per støvel (26,5)
kr 3499
Bilde av FULL TILT Après Bootie 2.0 Sandstorm

FULL TILT Après Bootie 2.0 Sandstorm

kr 899
Bilde av FULL TILT Après Bootie 1.0 Black

FULL TILT Après Bootie 1.0 Black

Fra huset til postkassen, til å gå hunden rundt blokken, til å være grillmester gjennom vinteren, og selvfølgelig, skrape av bilen og gå til fjellet, vil disse støvlene holde føttene dine varme. Et tykt lag med intuisjonsskum i fotsengen gjør disse støvlene vanvittig behagelige, og de vil til og med forme seg til føttene! FullTilt's idrettsutøvere og ansatte har testet disse gjennom de kalde vintrene, og de bestemte seg til slutt for å gjøre et begrenset antall av dem tilgjengelig for publikum. Få dem mens de er heite, fordi de kalde føttene dine ikke har råd til en runde rundt baren uten dem.
kr 699

Filtrer etter:

Clear All
Produsenter