Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Herre

Se som Grid Liste
Sorter etter
60636.JPG

FJÄLLRÄVEN Keb Trousers Reg(M) Stone Grey/Lava

Prisvinnende turbukse i stretchstoff og G-1000 Eco, nå oppdatert for enda bedre ytelse, passform og slitestyrke. Vi har også utstyrt den med en festesone for seler, og benas nederkant har fått en ny design som er lettere å justere og reparere. Buksen har fremdeles klassiske, store lommer og en rekke ventilasjonsåpninger langs tightsen og leggene. En velpassende, slitesterk klassiker for maksimal bevegelsesfrihet på fjellet...
kr 2399
60634.JPG

FJÄLLRÄVEN Keb Trousers Reg(M) Black/Stone Grey

Prisvinnende turbukse i stretchstoff og G-1000 Eco, nå oppdatert for enda bedre ytelse, passform og slitestyrke. Vi har også utstyrt den med en festesone for seler, og benas nederkant har fått en ny design som er lettere å justere og reparere. Buksen har fremdeles klassiske, store lommer og en rekke ventilasjonsåpninger langs tightsen og leggene. En velpassende, slitesterk klassiker for maksimal bevegelsesfrihet på fjellet..
kr 2399
Bilde av ARCTERYX Zeta Sl Pant(M) Black

ARCTERYX Zeta Sl Pant(M) Black

kr 2399
54245.PNG

FJÄLLRÄVEN Keb Trousers (M) Lava

Teknisk avansert turbukse med optimert passform og nøye gjennomarbeidede detaljer. Beregnet på fotturer når bevegelsesfrihet er minst like viktig som slitestyrke og beskyttelse mot skarpe steiner med mer. Derfor er for eksempel bak og knær formsydde med ekstra sterk baksøm. Og derfor har buksen slitesterkt G-1000 Eco på baken, foran på bena, over knærne og nederst på innsiden av bena, der den dessuten er forsterket med dobbelt stoff for å tåle slitasje fra fjellstøvler. Innersømmen er fjernet og erstattet av et helt stykke for å redusere slitasjen. En ventilasjonsåpning med glidelås fra kne til hofte og en langs leggen slipper ut overskuddsvarme. Til og med gylfen er forlenget for å gi mulighet for ekstra ventilasjon. To benlommer, den ene med glidelås, den andre med lokk, og en innvendig nettinglomme til småting. Høyt plasserte håndlommer holder innholdet på plass også når du setter deg. Remjustering med spenne nederst på bena og krok til å feste i støvlene.
kr 2199
Bilde av FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (M) Reg Shark Grey/Super

FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (M) Reg Shark Grey/Super

kr 1899
Bilde av FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (M) Reg Dark Navy

FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (M) Reg Dark Navy

kr 1899
43002.JPG

PATAGONIA Simule Alpine Pants (M) Black

Lett og behagelig softshellbukse med god stretch. God passform, to stikklommer og en glidelåslomme på låret - plassert så den ikke kommer i konflikt med eventuell klatresele. Buksen kan strammes/justeres nederst, og passer over fjellstøvler - selv med ganske smal passform i bena. Fair Trade-sertifisert. Vekt 386g.
kr 1899
54241.PNG

FJÄLLRÄVEN High Coast Trousers (M) Mountain Grey

Lett og komfortable bukser for uformelt utendørsliv om sommeren. Laget av lett, mykt materiale med stretch som transporterer bort fuktighet og tørker raskt. Like passende for lette turer som for en utflukt i kajakk, eller andre typer aktiviteter utendørs i varme forhold.Bena har et konisk snitt, og det er en kile i skrittet for ekstra bevegelsesfrihet og komfort. Elastisk midje og praktisk tekstilbelte med en lett håndterlig beltespenne. Gylf med glidelås og en trykknapp på toppen. To håndlommer og to glidelåslommer på bena.
kr 1599
59584.JPG

FJÄLLRÄVEN High Coast Trousers (M) Dusk

kr 1599
Bilde av ARCTERYX  Levon Pant(M) Carbon Copy

ARCTERYX Levon Pant(M) Carbon Copy

Allsidig, holdbar lerretsbukse i en behagelig bomullsblanding med stretch.
52477.JPG

PATAGONIA Performance Straight Fit Jeans Regular (M) Dark Denim

kr 1499
52478.JPG

PATAGONIA Regular Fit Jeans Regular (M) Dark Denim

Vannavvisende DWR-behandling Beltehemper Fair Trade-sertifiserte sømmer
kr 1499