Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Herre

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Kaha Gtx Olive/Green

HOKA ONE ONE Mens Kaha Gtx Olive/Green

Utrolig god demping til tross for lav vekt. Best støtdemping og beskyttelse av alle fjellstøvler på markedet. Demping 33/27/6mm dropp. Vekt 426g.
kr 2999
61474.JPG

HOKA ONE ONE Mens Speedgoat Mid 2 Gtx Anthracite/Dark Gull Grey

HOKA ONE ONE Mens Speedgoat Mid 2 Gtx med overdel i Gore-Tex membran med støpt krage for fleksibilitet og komfort, noe som betyr at Speedgoat Mid utfører komfort i alle forhold. Dropp: 4mm Vekt: 375g @ 42 2/3
kr 2299
61473.JPG

HOKA ONE ONE Mens Speedgoat 4 GTX Anthracite/Dark Gull Grey

Speedgoat 4 er Hoka sin nye toppmodell for terrengløping. Nå også med en pustende og superlett GORETEX membran som vil holde deg tørr på beina. En sko som passer til deg som trives best i skog og mark.
kr 2199
Bilde av HOKA Mens Stinson ATR 6 Frost Gray/Bright Marigold

HOKA Mens Stinson ATR 6 Frost Gray/Bright Marigold

kr 1999
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Bondi X-Wide Black

HOKA ONE ONE Mens Bondi X-Wide Black

Den nøytrale dempingen i skoen er en demping uten pronasjonsstøtte (fotens sidestøtte). Disse skoene passer derfor bra for løpere som har et rullende steg og de som bytter mellom vandring og løping. Allsidigheten i dempingen gjør at den kan brukes for både konkurranse, intensiv trening og lange distanser. Skal du løpe på mykere underlag, kan det være lurt å fukte sålen først, for å oppnå en mer direkte bakkekontakt. Når du går eller springer på harde underlag, kommer dempede såler til sin rett, da de har en naturlig komfort samtidig som de beskytter leddene.
kr 1999
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Clifton 7 Black

HOKA ONE ONE Mens Clifton 7 Black

kr 1799
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Clifton Wide Black/White

HOKA ONE ONE Mens Clifton Wide Black/White

HOKA ONE ONE sin klare bestselger de siste 4 årene. Godt dempet treningssko som også passer svært godt til jobb og fritid. Vekt: 247 gram. Dropp: 5 mm (29-24mm). Pronasjon: Normal. WIDE: 3-4 mm bredere over lest, mer romslig over vrista og tærne, samt større åpning når du skal putte foten ned i skoen.
kr 1799
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Challenger Atr 6 Black

HOKA ONE ONE Mens Challenger Atr 6 Black

Allsidig! Passer både på asfalt, grus og sti løping. Godt beskyttet mot småstein. Demping 29/27/5mm dropp. Vekt 266 g. 4mm knaster for godt grep på all slags underlag.
kr 1799
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Rincon 2.0 Black/White

HOKA ONE ONE Mens Rincon 2.0 Black/White

Rincon 2 er en veldig spennende nyvinning fra Hoka. Den bygger på de svært populære førsteutgavene av Clifton. En godt dempet sko med lav vekt. Rincon 2 er en sko du vil få stor glede av.
kr 1699