Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Herre

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av FJÄLLRÄVEN Men's Abisko Midsummer Shorts Savanna/Light Olive

FJÄLLRÄVEN Men's Abisko Midsummer Shorts Savanna/Light Olive

kr 1499
Bilde av ARCTERYX Mens Phelix Shorts Nereus

ARCTERYX Mens Phelix Shorts Nereus

Laget for å bli brukt. Den allsidige Phelix-shortsen har en hverdagslig stil, behagelig bomull og tekniske egenskaper, og er derfor skapt for aktivitet i nærområdet eller på reise rundt om i verden. Det lette og naturlig myke twillstoffet har en bomullsblanding med stretch som effektivt transporterer fuktighet og føles behagelig å bruke. Den kroppsnære, avsmalnende passformen har rene linjer, mens hele fem lommer – inkludert en med glidelås på låret – gir gode oppbevaringsmuligheter, samtidig som kilestykker i skrittet sikrer frihet og komfort.
kr 1049
Bilde av HAGLÖFS Women's Rugged Flex Shorts Maui Blue/Tarn Blue

HAGLÖFS Women's Rugged Flex Shorts Maui Blue/Tarn Blue

Denne shortsen tar i bruk solid og ekstremt slitesterkt materiale som gir tøffhet og motstandsdyktighet samt elastiske, solide paneler som lar deg bevege deg fritt. De elastiske panelene tillater at shortsen har en litt mer tettsittende passform, noe som gir komfort og en moderne silhuett, uten å redusere plaggets styrke eller allsidighet. Bærekraftig DWR-behandling gir beskyttelse mot vær.
kr 1000
Bilde av THE NORTH FACE Men`s Lightning Shorts Agave Green

THE NORTH FACE Men`s Lightning Shorts Agave Green

kr 849
Bilde av ARCTERYX Men's Incendo Shorts Black

ARCTERYX Men's Incendo Shorts Black

Bestige en fjelltopp, gå langs buktende stier eller løpe i kupert terreng – uansett hvordan du beveger deg i fjellene, gir Incendo-shortsen deg den friheten, tekniske ytelsen og komforten du trenger for å komme så langt du vil, så fort du vil. Det lette, holdbare stoffet Teslin™ gir pustende komfort, kilestykker i skrittet gir økt bevegelighet og frihet, og innersømmen på 9 tommer gir god dekning uten å hemme steget. Produseres på et Fairtrade-sertifisert anlegg, som del av vår selvpålagte forpliktelse til å sørge for at 80 % av Arc’teryx-produktene er Fairtrade™-sertifisert innen 2025.
kr 799
Bilde av BJÖRN BORG Sheldon Shorts Night Sky

BJÖRN BORG Sheldon Shorts Night Sky

kr 499
Bilde av BJÖRN BORG Sheldon Shorts Duck Green

BJÖRN BORG Sheldon Shorts Duck Green

Björn Borg Sheldon Shorts er laget av 100% polyester behandlet med en fukttransporterende funksjon for raskere tørking. De har innerbukser i mesh, lommer på sidene, en borrelåslomme for å holde eiendelene dine trygge, og en elastikk og snøre rundt livet for enkel justering. Med et stort, ikonisk BORG plassert trykk på beinet.
kr 499