Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Hoka One One

Selskapet ble grunnlagt av Nicolas Mermoud og Jean-Luc Diard, tidligere Salomon-ansatte, i 2009, da de laget en modell med en overdimensjonert yttersåle som hadde mer demping enn andre løpesko på den tiden.

Radikale endringer kommer ofte til å prøve å løse et enkelt problem. Hokas opprinnelige mål var å forbedre utholdenhetsløpetidene ved å designe en sko for å gå nedoverbakke raskere. Ved å gjøre det, oppfant de utilsiktet løpeskoen. De nye skoene forbedret opplevelsen av å gå oppover også. Og ned igjen. Og opp igjen. Det viser seg at redesign av en sko som hjelper en idrettsutøver å takle 100 miles under utfordrende forhold, kan hjelpe alle løpere til å prestere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Kaha Gtx Olive/Green

HOKA ONE ONE Mens Kaha Gtx Olive/Green

kr 2999
Bilde av HOKA ONE ONE Womens Kaha GTX Black Iris/Blue Sapphire

HOKA ONE ONE Womens Kaha GTX Black Iris/Blue Sapphire

kr 2999
61474.JPG

HOKA ONE ONE Mens Speedgoat Mid 2 Gtx Anthracite/Dark Gull Grey

HOKA ONE ONE Mens Speedgoat Mid 2 Gtx med overdel i Gore-Tex membran med støpt krage for fleksibilitet og komfort, noe som betyr at Speedgoat Mid utfører komfort i alle forhold. Dropp: 4mm Vekt: 375g @ 42 2/3
kr 2299
61483.JPG

HOKA ONE ONE Womens Speedgoat 4 Gtx Anthracite/Dark Gull Grey

kr 2199
61473.JPG

HOKA ONE ONE Mens Speedgoat 4 GTX Anthracite/Dark Gull Grey

kr 2199
Bilde av HOKA ONE ONE Womens Bondi 7 Wide Black

HOKA ONE ONE Womens Bondi 7 Wide Black

HOKA med ny versjon av sin mest dempede «road shoe». Populære Bondi nå i utgave sju, her i bred utgave – og det med enda mer komfort! Gi beina dine god støtdemping – de fortjener det. Vekt: 302 gram. 4 mm dropp (33-29mm).
kr 1999
Bilde av HOKA ONE ONE Womens Bondi 7 Black

HOKA ONE ONE Womens Bondi 7 Black

kr 1999
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Bondi X-Wide Black

HOKA ONE ONE Mens Bondi X-Wide Black

Den nøytrale dempingen i skoen er en demping uten pronasjonsstøtte (fotens sidestøtte). Disse skoene passer derfor bra for løpere som har et rullende steg og de som bytter mellom vandring og løping. Allsidigheten i dempingen gjør at den kan brukes for både konkurranse, intensiv trening og lange distanser. Skal du løpe på mykere underlag, kan det være lurt å fukte sålen først, for å oppnå en mer direkte bakkekontakt. Når du går eller springer på harde underlag, kommer dempede såler til sin rett, da de har en naturlig komfort samtidig som de beskytter leddene.
kr 1999
Bilde av HOKA Mens Stinson ATR 6 Frost Gray/Bright Marigold

HOKA Mens Stinson ATR 6 Frost Gray/Bright Marigold

kr 1999
Bilde av HOKA ONE ONE Womens Challenger ATR 6 GTX Black/Cascade

HOKA ONE ONE Womens Challenger ATR 6 GTX Black/Cascade

Challenger ATR 6 GTX er den mest allsidige skoen i HOKA sortimentet, og den har vanntett og pustende Gore-Tex membran. Skoen passer godt på alle typer underlag. Den fungerer bra på tredemølle og asfalt, er aller mest hjemme på grus og stier. Meget god demping i Clifton-klassen. 4 mm knaster sikrer grep på krevende og sleipt underlag.
kr 1999
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Challenger ATR 6 GTX Black/Green Sheen

HOKA ONE ONE Mens Challenger ATR 6 GTX Black/Green Sheen

Den nøytrale dempingen i skoen er en demping uten pronasjonsstøtte (fotens sidestøtte). Disse skoene passer derfor bra for løpere som har et rullende steg og de som bytter mellom vandring og løping.
kr 1999
Bilde av HOKA ONE ONE Womens Clifton 7 Hot Coral/White

HOKA ONE ONE Womens Clifton 7 Hot Coral/White

Clifton er Hoka sin bestselgende modell de siste fire årene. Den syvende utgaven blir ingen unntak. Clifton 7 er skoen med den mykeste mellomsålen. Full EVA mellomsåle gir deg den gode og særegne Hoka støtdempingen. Dette kombineres med god beskyttelse og komfort du ikke finner andre steder! Såle som tåler mange mil og timer med løping.
kr 1799
Bilde av HOKA ONE ONE Womens Challenger ATR 6 Black Iris/Hot Coral

HOKA ONE ONE Womens Challenger ATR 6 Black Iris/Hot Coral

Challenger ATR 6 er en betydelig oppgradering fra sin forgjenger. Skummet i sålen er laget av en blanding av EVA og CMEVA. Dette gir deg en fantastisk komfort. Samtidig vil sålen beskytte foten mot ujevnheter som kan påvirke foten. Skoen har også blitt noe mer responsiv og ligner mer på Speedgoat 2. Yttersålen har 4 mm knaster.
kr 1799
Bilde av HOKA Womens Clifton 7 White

HOKA Womens Clifton 7 White

kr 1799
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Clifton 7 Black

HOKA ONE ONE Mens Clifton 7 Black

kr 1799
Bilde av HOKA ONE ONE Womens Clifton 7 Black/Bronze

HOKA ONE ONE Womens Clifton 7 Black/Bronze

Clifton er Hoka sin bestselgende modell de siste fire årene. Den syvende utgaven blir ingen unntak. Clifton 7 er skoen med den mykeste mellomsålen.Vekt: 201 gram, Dropp: 5 mm, Såle: 27/22 mm.
kr 1799
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Challenger Atr 6 Black

HOKA ONE ONE Mens Challenger Atr 6 Black

Allsidig! Passer både på asfalt, grus og sti løping. Godt beskyttet mot småstein. Demping 29/27/5mm dropp. Vekt 266 g. 4mm knaster for godt grep på all slags underlag.
kr 1799
Bilde av HOKA ONE ONE Womens Challenger ATR 6 Cascade/Ombre Blue

HOKA ONE ONE Womens Challenger ATR 6 Cascade/Ombre Blue

Challenger ATR 6 er den mest allsidige HOKA-skoen til bruk utendørs. Dempevolum: 27-22mm (5mm dropp) Vekt: 216g
kr 1799
Bilde av HOKA ONE ONE Mens Clifton Wide Black/White

HOKA ONE ONE Mens Clifton Wide Black/White

HOKA ONE ONE sin klare bestselger de siste 4 årene. Godt dempet treningssko som også passer svært godt til jobb og fritid. Vekt: 247 gram. Dropp: 5 mm (29-24mm). Pronasjon: Normal. WIDE: 3-4 mm bredere over lest, mer romslig over vrista og tærne, samt større åpning når du skal putte foten ned i skoen.
kr 1799

Filtrer etter:

Clear All