Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

OAKLEY

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av OAKLEY Encoder Polished White/Prizm Sapphire

OAKLEY Encoder Polished White/Prizm Sapphire

kr 2550
Bilde av OAKLEY Portal X Polished Black w/ Prizm Deep Water Polarized

OAKLEY Portal X Polished Black w/ Prizm Deep Water Polarized

kr 2385
Bilde av OAKLEY Anorak Matte Grey Smoke w/ Prizm Jade

OAKLEY Anorak Matte Grey Smoke w/ Prizm Jade

kr 1740
61331.JPG

OAKLEY Radar EV Path Matte Black/Prim Snow Sapphire

kr 2170
Bilde av OAKLEY Portal X Polished Black/Prizm 24K Polarized

OAKLEY Portal X Polished Black/Prizm 24K Polarized

Portal X har et allsidig innfatningsdesign, og er inspirert av dagens moderne kunde. Den fungerer for en rekke ulike idretter, og er også like egnet utenfor sportsarenaen. Førsteklasses materialer, Prizm-optikk, og stilige, tradisjonelle detaljer, gjør dette til en utmerket kolleksjon for dem som søker heldagskomfort i en brille som er inspirert og laget for å levere eksepsjonell skarphet og varig komfort.
kr 2385
Bilde av OAKLEY Encoder Matte Carbon/Prizm 24K

OAKLEY Encoder Matte Carbon/Prizm 24K

Encoder er spesialbygd for bruk i flere sportskategorier og har en sportsytelsesstil designet med tanke på funksjonalitet for lue og hjelm. Det progressive wrap-designet skaper et unikt utseende med overlegen dekning og forbedret synsfelt. Den utvidede vinklingen av linsen kombinert med kalibrert stivhet, gjør Encoder til et opplagt valg for et bredt spekter av idretter på tvers av en rekke lysforhold.
kr 2645
Bilde av OAKLEY Encoder Matte Black/Prizm Road

OAKLEY Encoder Matte Black/Prizm Road

Encoder er en sportsstil laget spesifikt for bruk på tvers av idrettskategorier, og er utviklet for å kunne brukes sammen med lue og hjelm. Det moderne omslutningsdesignet skaper en unik stil med førsteklasses dekke, og forbedret synsfelt. Det at brilleglasset har ekstra omslutning, samt kalibrert stivhet og brillestenger med lav profil, gjør Encoder til det åpenbare valget for et bredt spekter av idretter samt for en rekke lysforhold.
kr 2645
Bilde av OAKLEY Jawbreaker Kokoro/Prizm Black

OAKLEY Jawbreaker Kokoro/Prizm Black

Vi har utvidet det øvre synsfeltet for å optimalisere det for sykling, og straks vi la til Switchlock™-teknologi for enklere utskifting av brilleglass samt brillestenger som kan justeres i tre ulike lengder slik at de kan brukes under hjelm, ble Jawbreaker™ det ultimate sportsdesignet.
kr 2530
Bilde av OAKLEY Radar Ev Path Polished Black/Prizm 24K Polarized

OAKLEY Radar Ev Path Polished Black/Prizm 24K Polarized

Oakley sin originale Radar®-brille kombinerte alt de hadde lært etter tiår med forskning sammen med verdens beste idrettsutøvere. Radar EV-brillens høyere brilleglass og forlengede øvre synsfelt gjør den til en ny milepæl innen sportsbriller.
kr 2750
59432.JPG

OAKLEY Radar EV Polished White/Fire Iridium

A new milestone in the heritage of performance, Radar® EV takes breakthroughs of a revolutionary design even further with a taller lens that extends the upper field of view. From the comfort and protection of the O Matter® frame to the grip of its Unobtanium® components, this premium design builds on the legacy of Radar innovation and style.
kr 1850
OAKLEY Jawbreaker Matte Black/Prizm Road Black

OAKLEY Jawbreaker Matte Black/Prizm Road Black

We extended the field of view in the upper peripheral region to optimize it for cycling, and once we added Switchlock™ Technology for easy lens changing plus temples that adjust to three different lengths for helmet compatibility, Jawbreaker™ became the ultimate sport design.
kr 2100
Bilde av OAKLEY Jawbreaker Polished White/Prizm Road

OAKLEY Jawbreaker Polished White/Prizm Road

kr 2400
61329.JPG

OAKLEY Jawbreaker Matte Black/Prizm Snow Sapphire

Vi har utvidet det øvre synsfeltet for å optimalisere det for sykling, og straks vi la til Switchlock™-teknologi for enklere utskifting av brilleglass samt brillestenger som kan justeres i tre ulike lengder slik at de kan brukes under hjelm, ble Jawbreaker™ det optimale sportsdesignet.
kr 2300
Bilde av OAKLEY Jawbreaker Polished White/Prizm Sapphire Snow

OAKLEY Jawbreaker Polished White/Prizm Sapphire Snow

Jawbreaker™ is the ultimate sport design - answering the demands of world-class athletes with a 40 year heritage of uncompromising excellence. Oakley innovation has reached the pinnacle of performance by offering everything from surge ports for cooling airflow to Unobtainium® components for a comfortably secure fit, and with the hassle-free lens changing of Switchlock™ technology for vision optimization in any setting.
kr 2400
Bilde av OAKLEY Holbrook Xl Matte Black/Prizm 24K Polarized

OAKLEY Holbrook Xl Matte Black/Prizm 24K Polarized

kr 2265
54331.PNG

OAKLEY Jawbreaker Cavendish Edition Mettalic Green/Prizm Jade Iridium

kr 2640
Bilde av OAKLEY Sutro Origins Sapphire w/ Prizm Sapphire

OAKLEY Sutro Origins Sapphire w/ Prizm Sapphire

kr 1740
Bilde av OAKLEY Encoder Polished Black/Prizm Field

OAKLEY Encoder Polished Black/Prizm Field

Encoder er en sportsstil laget spesifikt for bruk på tvers av idrettskategorier, og er utviklet for å kunne brukes sammen med lue og hjelm. Det moderne omslutningsdesignet skaper en unik stil med førsteklasses dekke, og forbedret synsfelt. Det at brilleglasset har ekstra omslutning, samt kalibrert stivhet og brillestenger med lav profil, gjør Encoder til det åpenbare valget for et bredt spekter av idretter samt for en rekke lysforhold.
kr 2550
50632.JPG

OAKLEY Radar Ev Path Polished White/Prizm Sapphire Snow

kr 1900
51714.PNG

OAKLEY Jawbreaker Retina Burn/Prizm Road

kr 1799
59494.JPG

OAKLEY Sutro Sky w/ Prizm Sapphire Iridium

kr 1740