Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Solbriller

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av OAKLEY Sutro Kokoro Collection Meguru Spin Prizm Black

OAKLEY Sutro Kokoro Collection Meguru Spin Prizm Black

Kokoro-kolleksjonen, som er designet av Meguru Yamaguchi, er en hyllest til kjærligheten vi deler for sporten som samler alle idrettsutøvere i alle kategorier i en tid der behovet for samfunnet er større enn noen gang. Kolleksjonen, Kokoro – et japansk ord som betyr «hjerte; sinn; mentalitet», representerer menneskerasens begavelse og ynde. Hver unike gjenstand er en kunstnerisk tolkning av den mentale, emosjonelle og fysiske innsatsen som kreves for å drive med sport, sett gjennom perspektivet til kunstneren Meguru Yamaguchi, som er født i Tokyo og bosatt i Brooklyn. Oakley® Sutro gir en helt ny definisjon på tradisjonelle sportsbriller. Visiret med god omslutning er inspirert av hverdagen til utøvere av urban cycling, og det skaper en modig og allsidig stil som beskytter brukeren mot elementene, benytter Prizm™-brilleglassteknologi for bedre syn og sørger for at idrettsutøvere til å bevege seg selvsikkert og problemfritt hele dagen.
kr 1960
Bilde av OAKLEY Holbrook Matte Black/Prizm Violet

OAKLEY Holbrook Matte Black/Prizm Violet

kr 1510
Bilde av Oakley Trillbe Matte Grey Ink Grey

Oakley Trillbe Matte Grey Ink Grey

Trillbe™ er det helt nye innen progressiv design med våre nyeste Shield brilleglass, og den innovative silhuetten har modellerte brillestenger.
kr 1300
Bilde av OAKLEY Trillbe Matte Translucent Blue Prizm Sapphire

OAKLEY Trillbe Matte Translucent Blue Prizm Sapphire

Trillbe™ er det helt nye innen progressiv design med våre nyeste Shield brilleglass, og den innovative silhuetten har modellerte brillestenger.
kr 1300
Bilde av OAKLEY Lens Cleaning Kit

OAKLEY Lens Cleaning Kit

kr 170
Bilde av OAKLEY Accessory Microbag Grips White

OAKLEY Accessory Microbag Grips White

kr 110
Bilde av OAKLEY Accessory Microbag Grips Black

OAKLEY Accessory Microbag Grips Black

De fineste linsene på planeten fortjener respekt. Derfor fungerer denne brilleroppbevaringsposen som en førsteklasses rengjøringsduk. Denne spesielle kluten er det eneste du bør bruke til å rengjøre Plutonite®-linsene av Oakley-briller.
kr 110