Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Spyder

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av SPYDER Womens Falline GTX Infinium Down Jacket White

SPYDER Womens Falline GTX Infinium Down Jacket White

Komforten og den pålitelige varmen til din favorittjakke i en teknisk, smigrende pakke som holder både svingene dine og stilen din på punkt. Et GORE-TEX®-skall i full strekk gir det ultimate værbeskyttelsen og 650-fyll dun isolasjon gir høy varme for kaldere dager på fjellet. Et trimstykke på venstre arm fungerer også som glidelås og inkluderer en meshventil øverst og datakortlomme på underarmen. Metaluxe®-glidelåser og imitasjon på en avtakbar hette er tilleggene som løfter denne jakken fra hverdag til ekstraordinær.
kr 8499
Bilde av SPYDER Womens Captivate GTX Infinium Jacket Abyss

SPYDER Womens Captivate GTX Infinium Jacket Abyss

Bilde av SPYDER Womens Strutt Bib Softshell Pant White

SPYDER Womens Strutt Bib Softshell Pant White

Strutt rundt uten en omtanke for verden i Spyders varme, tørre og stilfulle Strutt Softshell Bukser. Passer perfekt til å så på ski, måke snø, leke med barna eller se en hockeykamp! Den matcher Spyder-jakkene. Det kan ikke slå feil med denne passformede essensielle buksen.
kr 4500
Bilde av SPYDER Womens Timeless Long Down Jacket Black

SPYDER Womens Timeless Long Down Jacket Black

Ikke alle dunjakker er laget på samme måte. Denne tidløse dunjakken overgår de andre takk til dens trendy design, hevede stoffkvalitet, og den tekniske ytelsen du kommer til å forvente fra Spyder. Et resirkulert polyester ripstop ytre med PFC-fritt DWR system skaper et slitesterkt, værbestandig skjold fra elementene. 700-fill Traceable Down gir luksuriøs varme. Innvendige lycra-håndledd øker comfort og passform, mens en assymetrisk toveis glidelås i front med fargekontrast skaper en blikkfangende interesse.
kr 4499
Bilde av SPYDER Womens Timeless Hoodie Down Jacket White Abyss

SPYDER Womens Timeless Hoodie Down Jacket White Abyss

Å forbedre designet av det tidløse var ingen lett oppgave, men Spyder tok utfordringen. De løftet dette grunnleggende plagget med forbedret dunsikker, resirkulert ripstop-polyester som er behandlet med PFC-fri DWR for værbeskyttelse. En justerbar hetter øker varmen og glidelåslommer i front holder tingene dine trygt i lommen.
kr 3999
Bilde av SPYDER Womens Hint GTX Infinium Pants Abyss

SPYDER Womens Hint GTX Infinium Pants Abyss

Hint Infinium ™ Buksen gjennomfører en to-lags stratch polyester konstruksjon og kommer garantert til å holde deg beskyttet fra elementene med denne unike vannbeskyttelsen mens du har full bevegelsesrekkevidde. 40G Primaloft®-isolasjon legger til ytterlig varme mens forsterkede stopperbeskyttelser gir tålbarhet der du trenger det mest. Nedre legglåser med kilsett, belteblokker og mansjettankringer hjelper deg å tilpasse passformen og følelsen.
kr 3799
Bilde av SPYDER Womens Timeless Down Vest Black

SPYDER Womens Timeless Down Vest Black

Tidløs i formålet, men oppdatert med moderne chevron-stiftede baffler og prinsessesømmer. Den tidløse vesten ser like bra ut som den føles bra på kroppen. 700 Dunfyll og et resirkulert polyester ripstop-skall med PFC-fri DWR.. En stor teknisk kombinasjon med overlegen varme og værbestandig beskyttelse i en pakke.
kr 2999
Bilde av SPYDER Ethos Insulator Jacket Abyss

SPYDER Ethos Insulator Jacket Abyss

kr 2999
Bilde av SPYDER Womens Orb Softshell Pant Black

SPYDER Womens Orb Softshell Pant Black

Bilde av SPYDER Womens Chill Zip T-Neck Abyss

SPYDER Womens Chill Zip T-Neck Abyss

kr 1599
Bilde av SPYDER Womens Sunset Zip T-Neck Berry

SPYDER Womens Sunset Zip T-Neck Berry

kr 1599

Filtrer etter:

Clear All
banner
Produsenter
banner