Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Sweet

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
56953.PNG

SWEET Mens Backprotector Vest True Black

Back Protector Vest er Sweet`s letteste ryggbeskyttelse. Den er ventilert og gir overlegen beskyttelse. Laget av en 3D-beskyttelsesplate i mykt viskoelastisk skum fra SAS-TEC som gjør den myk og behagelig, men med imponerende støtdempende egenskaper mot hyppige slag og støt. Beskyttelsespolstringen er 13 mm tynn og kan festet med en midjebånd for ytterligere personlig passform. Sertifisert i henhold til EN 1621-2:2014, nivå 1-standard. Lett, myk og komfortabel Passer for alle nivåer skikjøring og snowboarding Laget med ventilerende mesh for pustbarhet Multi-støt-absorberende egenskaper Linning for personlig tilpasning
kr 1499 kr 899
60854.JPG

SWEET Clockwork Matte Black/Rig Amethyst

Clockwork er en kompakt, tettsittende brille som muliggjør et synsfelt ulikt alle andre på markedet.
kr 1499 kr 999
60914.JPG

SWEET Jr. Back Protector Vest Black

Back Protector Race Vest JR gir den samme overlegne beskyttelsen som voksenversjonen. Den er lett, ventilert og gir optimal beskyttelse. Laget av en 3D-beskyttelsesplate i mykt viskoelastisk skum fra SAS-TEC som gjør den myk og behagelig, men med imponerende støtdempende egenskaper mot hyppige slag. Beskyttelsesplaten er 13 mm tynn og festet med en midjebånd for ytterligere justering. Sertifisert i henhold til EN 1621-2:2014, nivå 1-standard. Vi anbefaler Race-versjonen hvor maksimal sikkerhet for ryggen kreves.
kr 999
44578.JPG

SWEET Bearsuit Kids Backprotector Pink

Sweet`s meget myke og komfortabel Kids versjon av Bearsuit Back Protector, leverer beskyttelse på høyeste nivå (CE EN 1621-2 Level 1) Ryggbeskytteren benytter siste generasjons SAS-TEC Visco Elastic Foam – et fleksibelt materiale som former seg komfortabelt etter kroppen men blir hardt ved sammenstøt. I kritiske områder er Bearsuit Back Protector forsterket med Aramid og har pustende 3D mesh innerst mot kroppen. I tillegg har ryggbeskytteren justerbare skulderstropper, bryststropp samt et enkelt justerbart midjebelte.
kr 999 kr 599
44579.JPG

SWEET Bearsuit Kids Backprotector Bird Blue

Vår meget myke og komfortabel Kids versjon av Bearsuit Back Protector, leverer beskyttelse på høyeste nivå (CE EN 1621-2 Level 1) Ryggbeskytteren benytter siste generasjons SAS-TEC Visco Elastic Foam – et fleksibelt materiale som former seg komfortabelt etter kroppen men blir hardt ved sammenstøt. I kritiske områder er Bearsuit Back Protector forsterket med Aramid og har pustende 3D mesh innerst mot kroppen. I tillegg har ryggbeskytteren justerbare skulderstropper, bryststropp samt et enkelt justerbart midjebelte.
kr 999 kr 599
Bilde av SWEET Clockwork Rig Lens Light Ametyst

SWEET Clockwork Rig Lens Light Ametyst

Forsikre deg om at du dekker alle forhold med en ekstra linse til dine Clockwork-briller. Alle disse linsene er med vår revolusjonerende RIG linseteknologi, utviklet av Sweet Protection for å øke kontraster, minimere fargeforvrengning og redusere stress for øynene.
kr 999 kr 599

Filtrer etter:

Clear All
Produsenter