Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Bukser

Se som Grid Liste
Sorter etter
54699.PNG

NORRØNA Lyngen Gore-Tex Pants(W) Caviar

Den minimalistiske og vanntette Lyngen Gore-Tex Pro Pants for dame er en lett og svært pustende skibukse laget for dager med krevende toppturer og spennende nedstigninger. Buksen er laget for å tåle skiturer i all slags vær. Den er laget av et slitesterkt, resirkulert Gore-Tex® Pro-materiale og har forsterkning på leggen for å forhindre skade fra stålkanter. Den vevde baksiden hindrer at hud eller basislag setter seg fast og gjør det så enkelt som mulig å flytte på bena slik at du får maksimal bevegelsesfrihet. Vi har fjernet alle unødvendige detaljer på buksen for å gjøre den lettest mulig, men den har viktige funksjoner så som to lårlommer plassert høyt over kneet og ut på siden, en liten nøkkellomme, lette gamasjer, ventilasjon i siden fra hoften til under kneet og Custom-Fit Waist™-system for enkel tilpasning. En av lårlommene har også en belglomme som gir en større og mer tilgjengelig lagringsplass. Det er glidelåsåpninger fra nederst på benet opp til støvelskaftet, slik at du kan justere vidden til å passe til både gange og utforkjøring. Buksene er kompatible med overstykket for fjellklatring
kr 4299
Bilde av ARCTERYX Zeta Sl Pant(W) Black

ARCTERYX Zeta Sl Pant(W) Black

kr 2399
60636.JPG

FJÄLLRÄVEN Keb Trousers Reg(M) Stone Grey/Lava

Prisvinnende turbukse i stretchstoff og G-1000 Eco, nå oppdatert for enda bedre ytelse, passform og slitestyrke. Vi har også utstyrt den med en festesone for seler, og benas nederkant har fått en ny design som er lettere å justere og reparere. Buksen har fremdeles klassiske, store lommer og en rekke ventilasjonsåpninger langs tightsen og leggene. En velpassende, slitesterk klassiker for maksimal bevegelsesfrihet på fjellet...
kr 2399
60634.JPG

FJÄLLRÄVEN Keb Trousers Reg(M) Black/Stone Grey

Prisvinnende turbukse i stretchstoff og G-1000 Eco, nå oppdatert for enda bedre ytelse, passform og slitestyrke. Vi har også utstyrt den med en festesone for seler, og benas nederkant har fått en ny design som er lettere å justere og reparere. Buksen har fremdeles klassiske, store lommer og en rekke ventilasjonsåpninger langs tightsen og leggene. En velpassende, slitesterk klassiker for maksimal bevegelsesfrihet på fjellet..
kr 2399
Bilde av FJÄLLRÄVEN Keb Trousers Curved (W) Reg Black

FJÄLLRÄVEN Keb Trousers Curved (W) Reg Black

Turbukse av ypperste kvalitet i G-1000 Eco og elastisk stoff. Super passform og ventilasjonsglidelåser, romslige lommer og stroppejustering nederst på beina.
kr 2399
Bilde av NORRØNA  Bitihorn Zip Off Pants(W) Caviar

NORRØNA Bitihorn Zip Off Pants(W) Caviar

.
kr 1999
Bilde av FJÄLLRÄVEN  Vidda Pro Ventilated Trs Reg(W) Autumn Leaf

FJÄLLRÄVEN Vidda Pro Ventilated Trs Reg(W) Autumn Leaf

..
kr 1999
59624.JPG

FJÄLLRÄVEN Abisko Trail Tights(W) Navy/Dark Navy

Lette og tekniske tights for fjellturer på varme dager, i alt slags terreng. Laget av høyfunksjonelt stretchstoff med lettere stoff i midjen, skrittet og på baksiden av tightsen for ekstra ventilasjon. Et keramisk trykk gir økt slitestyrke på områder som utsettes for høy slitasje, og er mindre synlig enn tradisjonelle forsterkningsmaterialer. Perfekt når du ønsker full bevegelsesfrihet på fjellturene, og passer også perfekt for lett klatring.
kr 1999
Bilde av FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (M) Reg Shark Grey/Super

FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (M) Reg Shark Grey/Super

kr 1899
Bilde av FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (W) Reg Dark Navy

FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (W) Reg Dark Navy

kr 1899
Bilde av FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (W) Reg Mineral Blue/Clay Blue

FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (W) Reg Mineral Blue/Clay Blue

.
kr 1899
Bilde av FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (M) Reg Dark Navy

FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trs (M) Reg Dark Navy

kr 1899