Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Arcteryx

Arc’teryx ble grunnlagt av lokale klatrere i 1989 og er fortsatt et samlingssted for likesinnede. Vårt designsenter er en bikube, en praktisk tenketank av aktive designere, materialeksperter, mønsterprodusenter og produktutviklere som vet hva de vil, hvordan den skal brukes og hvorfor den må fungere.

Arc'teryx ligger på den kanadiske kysten i villmarken, og er bygget på prinsippet om obsessiv, presis design og produksjon. Våre unike interne produksjons- og designsentre lar oss kontinuerlig utvikle oss og bygge produkter på riktig måte.

Tidløs kvalitet, intuitivt design og enkelhet resulterer i enestående ytelse når det er ekstremt behov.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av ARCTERYX Women's Atom LT Hoody Momentum

ARCTERYX Women's Atom LT Hoody Momentum

Lett, allsidig syntetisk isolert hettejakke som fungerer både som mellomlag og på egen hånd. Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon. LT: Lav vekt.
kr 2499
Bilde av ARCTERYX Alpha Fl 30 Backpack

ARCTERYX Alpha Fl 30 Backpack

kr 2499
Bilde av ARCTERYX Womens Atom SL Hoody Lumina

ARCTERYX Womens Atom SL Hoody Lumina

kr 2499
Bilde av ARCTERYX Womens Atom SL Vest Lumina

ARCTERYX Womens Atom SL Vest Lumina

Superlett og utrolig pakkbar. Kan brukes som mellomlag eller på egen hånd. Den letteste Atom-vesten gir sommerlett isolasjon for tidlige løpeøkter og sene kveldsturer. Skallet av Tyono™ 20 er lett, pustende og vindavvisende, og Coreloft™-isolasjonen kan komprimeres, tørker raskt og gir god luftgjennomstrømning. Sidestykker i lett fleece med stretch gir god ventilasjon, mens håndlommer med glidelås holder viktige småting trygt på plass. Alt i en pakke som både veier og tar like stor plass som et eple når den pakkes sammen. Oppdateringene omfatter nytt stoff og en høy, fleecefõret krage for ekstra varme.
kr 1499
Bilde av ARCTERYX Women's Cita SL Jacket Holograph

ARCTERYX Women's Cita SL Jacket Holograph

Superlett, nedpakkbar og minimalistisk løpejakke. Pakkes enkelt ned i egen lomme, motstandsdyktig mot vær med ekstra pustende paneler.
kr 1199
Bilde av ARCTERYX Mens Delta LT Jacket Exosphere

ARCTERYX Mens Delta LT Jacket Exosphere

kr 1199
Bilde av ARCTERYX Mens Phelix Shorts Nereus

ARCTERYX Mens Phelix Shorts Nereus

Laget for å bli brukt. Den allsidige Phelix-shortsen har en hverdagslig stil, behagelig bomull og tekniske egenskaper, og er derfor skapt for aktivitet i nærområdet eller på reise rundt om i verden. Det lette og naturlig myke twillstoffet har en bomullsblanding med stretch som effektivt transporterer fuktighet og føles behagelig å bruke. Den kroppsnære, avsmalnende passformen har rene linjer, mens hele fem lommer – inkludert en med glidelås på låret – gir gode oppbevaringsmuligheter, samtidig som kilestykker i skrittet sikrer frihet og komfort.
kr 1049
Bilde av ARCTERYX Womens Kyla Pants Exosphere

ARCTERYX Womens Kyla Pants Exosphere

kr 999
Bilde av ARCTERYX Men's Incendo Shorts Black

ARCTERYX Men's Incendo Shorts Black

Bestige en fjelltopp, gå langs buktende stier eller løpe i kupert terreng – uansett hvordan du beveger deg i fjellene, gir Incendo-shortsen deg den friheten, tekniske ytelsen og komforten du trenger for å komme så langt du vil, så fort du vil. Det lette, holdbare stoffet Teslin™ gir pustende komfort, kilestykker i skrittet gir økt bevegelighet og frihet, og innersømmen på 9 tommer gir god dekning uten å hemme steget. Produseres på et Fairtrade-sertifisert anlegg, som del av vår selvpålagte forpliktelse til å sørge for at 80 % av Arc’teryx-produktene er Fairtrade™-sertifisert innen 2025.
kr 799
Bilde av ARCTERYX Womens Kyla Shorts Exosphere

ARCTERYX Womens Kyla Shorts Exosphere

kr 799
Bilde av ARCTERYX Women's Kapta Shorts Macro

ARCTERYX Women's Kapta Shorts Macro

En hel dags løping tar deg dypere inn i naturen rundt deg. Utstyret ditt – fottøy, drikkevest, klær – må fungere som et system for å gi deg friheten til å nå langt, fort. Shortsen Kapta kombinerer avansert design, materialer og mønster i en teknisk shorts for de aller lengste løpeturene. Det lette, pustende stoffet Teslin™ er holdbart nok til bruk i fjellet, og har stretch som gir deg bevegelsesfrihet. En høy ¾ splitt i siden og kort innersøm på 3,5 tommer sørger for et fullstendig uhemmet steg. Produseres på et Fairtrade-sertifisert anlegg, som del av vår selvpålagte forpliktelse til å sørge for at 80 % av Arc’teryx-produktene er Fairtrade™-sertifisert innen 2025.
kr 749
Bilde av ARCTERYX Women's Kapta T-Shirt Lumina

ARCTERYX Women's Kapta T-Shirt Lumina

Kapta SS er en lett treningstrøye for damer. Perfekt til for eksempel løping og fitness når det er varmt. Laget i materiale som puster svært godt.
kr 599

Filtrer etter:

Clear All