Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Fleece

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av ORTOVOX Fleece Jacket(M) Dark Pacific

ORTOVOX Fleece Jacket(M) Dark Pacific

Ortovox fleecejakke er det perfekte valget når du skal utforske fjellene. Den er både funksjonell, komfortabel og lett å bevege seg i. Jakken er designet med en kombinasjon av myk merinoull på innsiden og resirkulert polyester på utsiden, som gjør den både slitesterk og pustende. Merino fleece er særdeles elastisk, derfor vil jakken forme seg etter kroppen din og gi maksimal bevegelsesfrihet. Samtidig er den myke merinoullen behagelig mot huden og sørger for en naturlig regulering av både fuktighet og temperatur. Jakken har to sidelommer, slik at du alltid har det mest nødvendige lett tilgjengelig. Hull til tommelfinger gjør at jakkenholder seg fint på plass ved håndleddet og det holder på varmen, slik at du kan utforske fjellet uten å fryse.
kr 2700
62305.PNG

PATAGONIA Retro Pile Vest(W) Pelican

Kul retro fleecevest fra Patagonia - garantert til å holde deg varm. Brystlomme og to stikklommer - alle med glidelås. Fair Trade-sertifisert.
kr 1699
Bilde av ORTOVOX Fleece Jacket(W) Ice Waterfall

ORTOVOX Fleece Jacket(W) Ice Waterfall

kr 2700
66958.PNG

PATAGONIA Classic Retro-X Vest(W) Natural w/Nouveau Green

Classic Retro-X Vest er en fleecevest i retro utseende med vindtett membran som beskytter mot kald vind. Vesten har en brystlomme og to håndlommer med børstet innside.
kr 2299
66846.PNG

PATAGONIA Classic Retro-X Jacket(W) Natural w/Smolder Blue

Patagonia sin mest ikoniske retro fleece. Classic Retro-X Jacket er en vindtett fleecejakke i 85% resirkulert polyester. Fleecen har fint, feminint snitt, to stikklommer med glidelås, samt en brystlomme. Fair Trade sertifisert.
kr 2999
67002.PNG

PATAGONIA Better Sweater Jacket(M)Black

Better Sweater fra Patagonia er en myk og varm fleecejakke med full glidelås og klassiske detaljer. På grunn av de flate sømmene og at jakken ikke klumper, passer den ikke bare pent på egenhånd, men også som et mellomlag under en skalljakke. Jakken har detaljer nederst på jakken og ermene som gjør at den holder seg selv på plass.
kr 1999