Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Fortom

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av SUFIX Super 21 Fc Fortom 50m

SUFIX Super 21 Fc Fortom 50m

kr 119
Bilde av SOLDARINI Tournament Co-Poly

SOLDARINI Tournament Co-Poly

Soldarini Tournament Co-Poly er siste generasjon monofilament til fluefiske. Tournament Co-Poly er produsert i Japan og ved bruk av nanoteknologi. Det har resultert i et fantastisk sterkt spissmateriale som passer perfekt til tørrfluefiske. Etter å ha testet Tournament Co-Poly under praktisk fiske tør vi påstå at det er det beste vi har testet i denne kategorien. I særdeleshet med tanke på knutestyrke og lite minne! Det siste er svært viktig ved fiske i stillestående vann, som for eksempel under myggfiske. Perfekt stivhet i forhold til flyt i elv har det også. Så Tournament Co-Poly ble umiddelbart en ny favoritt.
kr 119
Bilde av EIKRE-FLY Camou Leader 15" 4,50cm Olive

EIKRE-FLY Camou Leader 15" 4,50cm Olive

.
kr 99
Bilde av SOLDARINI Camou Leader

SOLDARINI Camou Leader

Tapert fortom med korte felt som veksler mellom mørk oliven, lys brunt og lys oliven. Fortommen har en fantastisk fin elastisitet for å dempe harde tilslag og rykk fra stor fisk. Noe som gjør at man kan kjøre fisken mer effektivt.
kr 99
Bilde av EGOR 50m Tippet Fluorocarbon

EGOR 50m Tippet Fluorocarbon

kr 199
Bilde av SOLDARINI S-Power

SOLDARINI S-Power

Soldarini S-Power Fluorcarbon er rett og slett det beste fluorcarbon spissmaterialet vi har hatt gleden av å fiske med. Det var så sterkt og hadde så riktig mykhet at vi bare måtte få dette inn til Norge. S-Power er 100% fluorcarbon og laget av den beste japanske produsenten. Spissmaterialet er litt mykere enn det vi tidligere har prøvd av fluorcarbon. Noe som gjør S-Power svært knutesterk. Likevel er det stivt nok til at man har god kontroll over pene presentasjoner og ypperlig om man vil lage opphenger(e). Fluorcarbon har den egenskapen at den blir så å si usynlig under vann og har også en høyere egenvekt enn vann så det synker lettere enn nylon. Noe som gjør det til det absolutt beste spissmaterialet for nymfefiske. Men det er selvsagt også ypperlig til tørrfluefiske for man skal fortsatt opp i ganske grov størrelse før det bryter vannhinna av seg selv. Som alltid med fluorcarbon må man fukte skikkelig og ikke stramme for raskt når man knyter en knute. Husker man på dette har man en supersterk fortom man virkelig kan stole på! Spolene er også såpass smale at man uten problem kan ha mange forskjellige tykkelser i samme lomme.
kr 199
Bilde av ORVIS Superstrong Plus Nylon Knotless Tapered Leader

ORVIS Superstrong Plus Nylon Knotless Tapered Leader

kr 139
Bilde av TIEMCO Fluoro Stealth Fluorocarbon Tippet 50m

TIEMCO Fluoro Stealth Fluorocarbon Tippet 50m

kr 209
Bilde av ORVIS Mirage Fluorocarbon Knotless Tapered Leader

ORVIS Mirage Fluorocarbon Knotless Tapered Leader

kr 389
Bilde av ORVIS Mirage Fluorocarbon Tippet

ORVIS Mirage Fluorocarbon Tippet

kr 249
Bilde av TIEMCO Misty Plus 50m

TIEMCO Misty Plus 50m

kr 159