Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Dame

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av ARCTERYX Thorium Hoody(W) Arctic Silk

ARCTERYX Thorium Hoody(W) Arctic Silk

Thorium Hoody er en solid og varm dunhettejakke for all slags bruk på kaldere dager. Ytterstoffet er laget av lett og slitesterkt materiale, som også er fuktavvisende. Fyllet er gåsedun sertifisert etter Responsible Down Standard, og med fyllgrad på 750 som gir enestående varme til vekt-forhold. Jakken fungerer optimalt i kjølig, tørt vær, men egner seg også som et varmende mellomlag vinterstid. Down composite mapping er strategisk plassering av fyllet; dun rundt kjerne og armer, og syntetisk fyllmateriale (Coreloft) der jakken er mest utsatt for fukt – under ermer, på krage, ytterst på ermene og i hetten. Dunjakken er hoftelang, med toveis glidelås foran. To håndlommer med glidelås, samt en stor innvendig lomme. Stormhetten er fylt med Coreloft, og har ettgreps regulering. Praktisk pakkpose medfølger.
kr 4799 kr 3360
Bilde av ORTOVOX Women's Piz Boe Jacket Ice Waterfall

ORTOVOX Women's Piz Boe Jacket Ice Waterfall

kr 3899 kr 1950
66947.PNG

ARCTERYX Beta Insulated Jacket(W) Smoke Bluff

Tørr og varm – dette er Arc`teryx mest allsidige isolerte GORE-TEX skall for fjellbruk.
kr 7499 kr 5250
66835.PNG

ARCTERYX Thorium Hoody(W) Boxcar

Varm, allsidig hettejakke, isolert med gåsedun skaffet på en ansvarlig måte.
kr 4799 kr 3360
Bilde av RAB Mythic Ultra Jacket(W) Orion Blue

RAB Mythic Ultra Jacket(W) Orion Blue

Utrolig varme med liten vekt, denne Pertex® Quantum flerprisvinnende dunjakken er banebrytende for alpinister. Ved å kombinere TILT-teknologi med 900FP-dun og forskjøvet baffelkonstruksjon, er dette vår hittil varmeste lette dunjakke, et resultat av mye FoU.
kr 5999 kr 3600
67240.PNG

PATAGONIA Nano-Air Light Hybrid Jacket(W) Nouveau Green

Nano-Air® Hettegenseren ble laget for å kunne brukes gjennom dagen i fjellet, inkludert i pausene, slik at du aldri blir hindret av behovet for å skifte klær. Den elastiske og pustende FullRange™-isoleringen kvitter seg med overflødig varme når du jobber hardt og holder deg varm når du ikke gjør det. Produsert på en fabrikk som er sertifisert av Fair Trade Certified™
kr 3299