Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Fiske

Se som Grid Liste
Sorter etter
65487.PNG

RAB Headband Grey Marl OneSize

Rab headband 100% bomull Rab headband er one size og passer de aller fleste. Fin strikk som gjør at den sitter godt og lett
kr 249
Bilde av 13 FISHING Combo Fate Quest Spin 8" 3 - 15g.

13 FISHING Combo Fate Quest Spin 8" 3 - 15g.

kr 499
Bilde av SOLDARINI S-Power

SOLDARINI S-Power

Soldarini S-Power Fluorcarbon er rett og slett det beste fluorcarbon spissmaterialet vi har hatt gleden av å fiske med. Det var så sterkt og hadde så riktig mykhet at vi bare måtte få dette inn til Norge. S-Power er 100% fluorcarbon og laget av den beste japanske produsenten. Spissmaterialet er litt mykere enn det vi tidligere har prøvd av fluorcarbon. Noe som gjør S-Power svært knutesterk. Likevel er det stivt nok til at man har god kontroll over pene presentasjoner og ypperlig om man vil lage opphenger(e). Fluorcarbon har den egenskapen at den blir så å si usynlig under vann og har også en høyere egenvekt enn vann så det synker lettere enn nylon. Noe som gjør det til det absolutt beste spissmaterialet for nymfefiske. Men det er selvsagt også ypperlig til tørrfluefiske for man skal fortsatt opp i ganske grov størrelse før det bryter vannhinna av seg selv. Som alltid med fluorcarbon må man fukte skikkelig og ikke stramme for raskt når man knyter en knute. Husker man på dette har man en supersterk fortom man virkelig kan stole på! Spolene er også såpass smale at man uten problem kan ha mange forskjellige tykkelser i samme lomme.
kr 225
Bilde av SOLDARINI Tournament Co-Poly

SOLDARINI Tournament Co-Poly

Soldarini Tournament Co-Poly er siste generasjon monofilament til fluefiske. Tournament Co-Poly er produsert i Japan og ved bruk av nanoteknologi. Det har resultert i et fantastisk sterkt spissmateriale som passer perfekt til tørrfluefiske. Etter å ha testet Tournament Co-Poly under praktisk fiske tør vi påstå at det er det beste vi har testet i denne kategorien. I særdeleshet med tanke på knutestyrke og lite minne! Det siste er svært viktig ved fiske i stillestående vann, som for eksempel under myggfiske. Perfekt stivhet i forhold til flyt i elv har det også. Så Tournament Co-Poly ble umiddelbart en ny favoritt.
kr 119
65654.JPG

13 FISHING Omen Gold Spinning 9" 5-20gr.

• Spinning Series • Lengde 277ML / 9' • Kastevekt 5-20g • Vekt g • 5-delt • Aksjon: Medium Light / Rask • Stangemne: Japansk PVG36T • Stangringer: Fuji K-Frame Alconite stangringer • Snellefeste: Evolve Skeleton • Håndtak: Premium A3 Portugisisk
kr 2499
63943.PNG

ORVIS Comfy Grip Forceps

Krokløsertang i rustfritt stål. Orvis’ Comfy Grip-håndtak gir ekstra godt grep. Halve bladet er serratert, halve er glatt. Tangen kan klemmes fast på vesten. Kan også brukes til å klemme ned mothaker på kroken Gummiert comfygrep Godt grep som ikke leder kulde
kr 269
33908.JPG

POOL 12 Powerfly Combo 9 #5

Powerfly pakken er en nøye utvalgt kombinasjon av merkevarer for å gi brukeren et bra førsteinntrykk, som på sikt skaper økt interesse for fluefiske og muligheten til å senere kunne komme tilbake å kjøpe utstyr på neste nivå. Innhold: Pool 12 Companion snelle med justerbar brems Stangen er Pool 12 Power Pool, en stang som er designet for å med enkelhet og kraft være perfekt for en nybegynner. #5 Flyteline Dacron Backing Nylon fortom Powerfly 9' #5 pakken passer til allroundfiske etter ørret, harr osv. Line, backing og fortom er ferdig montert
kr 1999
36430.JPG

STORMSURE S1B

Waders and rubber boots, trainers, shoes, crocs and flip flops, inflatable matresses and kayaks, car soft top roof fabric, horse rugs, pool linings, wetsuits and drysuits, awnings, tents and tarpaulins, waterproof clothing, surf kites and bladders and furniture.
kr 159
Bilde av ORVIS Comfy Grip Nipper

ORVIS Comfy Grip Nipper

kr 169
52140.PNG

ORVIS Hy-Flote Gel Floatant

Hy-Flote Gel holder fluene flytende lenger og den er enkel å bruke og temperaturstabil. I motsetning til mange flytemidler vil den ikke stivne i kulde eller smelte i varmen. Flytemiddel som gnis på flue for å opprettholde flyteevne. Laget i USA.
kr 169
Bilde av ORVIS Flip Focal

ORVIS Flip Focal

Flip Focal er ett forstørrelsesglass som festes til hattbremmen eller capsen med en klips og vippes lett vekk. En super hjelper når du skal tre i supertynne snører og de aller minste fluene. Det beste produktet for den som trenger hjelp til å ordne utstyr og tynne snører.
kr 419
Bilde av ORVIS Pro Trout Smooth Line Willow Olive

ORVIS Pro Trout Smooth Line Willow Olive

Trout Smooth Wf Fluesnøre fra Orvis Pro Line-serie byr på de mest innovative og teknologiske fluesnørene Orvis noen gang har utviklet. Her kombineres nye og avanserte taperinger med AST Plus-teknologi. AST Plus er et tilsetningsstoff som bygges inn i lina, og gjør den hele 70 % glattere enn eksisterende liner. Materialet blir også åtte ganger mer holdbart. Dette flytende snøret har også sveisa løkker og permanent ID trykt på. Prøv det for den ultimate kombinasjonen av ytelse og nøyaktighet!
kr 1599
Bilde av ORVIS Encounter Wading Boots

ORVIS Encounter Wading Boots

Orvis Encounter Wading Boots Felt er en oppgradert versjon av Orvis’ populære og stabile Encounter-vadesko med filtesåle. Encounter Wading Boots er både stabil og lett. Denne modellen er bred mot underlaget og har dempende mellomsåle. I tillegg har Encounter-skoen dreneringshull og forsterket tåkappe.
kr 2499
Bilde av PATAGONIA Forra Wading Boots Forge Grey

PATAGONIA Forra Wading Boots Forge Grey

kr 4300
Bilde av PATAGONIA Stealth Hip Pack Noble Grey

PATAGONIA Stealth Hip Pack Noble Grey

kr 1899
Bilde av PATAGONIA Stealth Work Stadion Noble Grey

PATAGONIA Stealth Work Stadion Noble Grey

kr 750
67434.PNG

PATAGONIA R2 Techface Pants(M) Black

Patagonia R2 Tech Face, pustende, vannavstøtende og varm!
kr 2299
67238.PNG

PATAGONIA L/S Home Water Trout Responsibilli-Tee(M) Black

T-skjorte i organisk bomull.
kr 849
Bilde av PATAGONIA Men's Swiftcurrent Waders Smolder Blue

PATAGONIA Men's Swiftcurrent Waders Smolder Blue

Perfekte vadebukser for de som ønsker seg full beskyttelse. God brukervennlighet for lange dager i vannet. Enkel å justere fra brysthøy til midjehøy.
kr 7499
Bilde av PATAGONIA Mens Swiftcurrent Expedition Waders Forge Grey

PATAGONIA Mens Swiftcurrent Expedition Waders Forge Grey

Swiftcurrent Expedition buksene fra Patagonia er perfekte vadebukser for de som ønsker seg full beskyttelse, mange smarte løsninger og god brukervennlighet for lange dager i vannet, på jakt etter en skikkelig kubbe.
kr 9499
67237.PNG

PATAGONIA L/S Home Water Trout Resonsibilli-Tee(M) Lagom Blue

kr 899
Bilde av Rapala Rcd Retractable Line Scissors

Rapala Rcd Retractable Line Scissors

kr 159
Bilde av SØLVKROKEN Spiralsøkker

SØLVKROKEN Spiralsøkker

kr 79
Bilde av ELBE Slangebly 3pk

ELBE Slangebly 3pk

kr 109
Bilde av SØLVKROKEN Slangesøkker 5Pk

SØLVKROKEN Slangesøkker 5Pk

kr 119
Bilde av RAPALA  Balsa Xtreme Minnow 7cm Gold Shiner

RAPALA Balsa Xtreme Minnow 7cm Gold Shiner

kr 209
Bilde av RAPALA Balsa Xtreme Minnow 7cm Silver

RAPALA Balsa Xtreme Minnow 7cm Silver

kr 209
Bilde av RAPALA  Balsa Xtreme 7cm Rainbow Trout

RAPALA Balsa Xtreme 7cm Rainbow Trout

kr 209
Bilde av RAPALA Countdown Elite 7,5cm Gdiw

RAPALA Countdown Elite 7,5cm Gdiw

kr 219
Bilde av RAPALA Countdown Elite 5,5cm Gdmt

RAPALA Countdown Elite 5,5cm Gdmt

kr 209

Filtrer etter:

Clear All
banner