Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Tilbehør

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av LEATHERMAN Wave +

LEATHERMAN Wave +

kr 1899
Bilde av SEA TO SUMMIT Silk Stretch Liner Traveller Navy Blue 225cm

SEA TO SUMMIT Silk Stretch Liner Traveller Navy Blue 225cm

kr 1489 kr 895
Bilde av GIPRON 797 Rondane 2-Delt Fjellstav m/Lærtrinse

GIPRON 797 Rondane 2-Delt Fjellstav m/Lærtrinse

kr 1099
Bilde av LEATHERMAN Wingman

LEATHERMAN Wingman

kr 1049
Bilde av STANLEY Thermal Bottle 1.3L

STANLEY Thermal Bottle 1.3L

kr 1049
Bilde av FOCUS SPORT OPTICS Free 7x50

FOCUS SPORT OPTICS Free 7x50

kr 999
Bilde av STANLEY Thermal Bottle 0.75L

STANLEY Thermal Bottle 0.75L

kr 849
Bilde av HELLE Nying

HELLE Nying

Helle Nying er kanskje de mest klassiske Helle-knivene våre. Kort, stubbete og med et tydelig design som ingen andre. Noen anser det for å være stygt, men for bruk som bruk er det et elsket verktøy for lange utskjæringsøkter ved bålet. Helle Nying har blitt prisbelønt for sitt unike og klassiske design like mye som den har blitt avvist av mange. Det er likevel en av våre sanne langsiktige venner å ta med seg i beltet. Stolt i produksjon på Helle siden 1977, og har produsert mer enn 1 million eksemplarer, og det er mye for en liten fabrikk som Helle. Håndtaket er sjenerøst proporsjonert for å gi et godt grep og kontroll over bladet. S-fingerguard for å lede hånden din i en sikker håndtaksposisjon selv om den holdes nær kniven. Dette er en kniv som brukes til kvalitetstid og utskjæring. Kommer i en attraktiv lærhylse som har en designutklipp med likheten til ildflammer. Utstyrt med en holderem som fester seg på knasten på knivpommelen. En hengestropp av lær holder den dinglende på beltet ditt i norsk stil.
kr 699
Bilde av HELLE Folkekniven

HELLE Folkekniven

Folkekniven er en stor kniv i en liten pakke, typisk for en skandinavisk brukskniv laget til daglig bruk. Med sin buede mageform fungerer dette vakre krøllete bjørkehåndtaket veldig bra selv for større hender. Folkekniven har vært i Helle-sortimentet siden 1998. En tidløs klassisk brukskniv med lange tradisjoner. Stålet vi bruker til denne kniven er Sandvik 12C27 rustfritt stål. Et høykvalitetsstål med stor kantretensjon. Lett å slipe og holder en kant i lang tid. Varmebehandlet til 58HRC. Leveres i en tradisjonell lærkappe av ekte skinn av høy kvalitet.
kr 649
Bilde av MSR Dromlite Water Bag 4l

MSR Dromlite Water Bag 4l

Bag for oppbevaring av vann. Hempen på toppen gjør den enkel å henge i feks et tre. Laget med sveisede sømmer og er BPA-free.
kr 599
Bilde av PLATYPUS Platy Hoser 2l

PLATYPUS Platy Hoser 2l

kr 599
Bilde av MSR Dromlite Water Bag 2l

MSR Dromlite Water Bag 2l

Bag for oppbevaring av vann. Hempen på toppen gjør den enkel å henge i feks et tre. Laget med sveisede sømmer og er BPA-free.
kr 550

Filtrer etter:

Clear All
banner
Produsenter