Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Herre

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av NORTHUG Mens Ruka Softshell Pant Black

NORTHUG Mens Ruka Softshell Pant Black

Ruka er en teknisk softshell-bukse til ski, løp og aktivitet. Vind-og vanntette egenskaper (10 000/10 000 mm). DWR-finish. Stretch-paneler for ekstra bevegelse. Refleksdetaljer og Northug-logoer av refleks. YKK-glidelås med beskyttende flapp i front.
kr 1499
Bilde av NORTHUG Mens Marka Pant Black

NORTHUG Mens Marka Pant Black

Marka er en teknisk softshell-bukse til ski og aktivitet. Vind-og vannavstøtende egenskaper (Opptil 5000 mm). Stretch-paneler for ekstra bevegelse. Refleksdetaljer.
kr 799
Bilde av ROSSIGNOL Men`s Skpr Pants Dark Navy

ROSSIGNOL Men`s Skpr Pants Dark Navy

kr 1199 kr 600
Bilde av RAB Men's Torque  Pants Beluga

RAB Men's Torque Pants Beluga

Lett og tettsittende teknisk klatrebukse Ideell for både teknisk klatring og generelt friluftsbruk God stretch og forsterkninger på utsatte steder
65651.JPG

FJÄLLRÄVEN Men`s Keb Agile Trousers Indigo Blue/Dark Navy

Keb Agile Trousers er laget for å bli turbuksene du liker best til all slags bruk fra vår til høst. Buksene forener lett vekt med stor bevegelsesfrihet i en form som er vanskelig å motstå. Laget av et slitesterkt dobbeltvevd stretchmateriale som tørker fort og beskytter bena i røft terreng. Dette er en minimalistisk design med avsmalnede ben, og lommene på bena og knærne er fremstilt av G-1000 Lite Eco Stretch for ekstra slitestyrke. Perfekt for turer til fots når du trenger skikkelig god bevegelsesfrihet kombinert med slitestyrke og god beskyttelse.
Bilde av RAB Men's Torque Pants Army

RAB Men's Torque Pants Army

Lett og tettsittende teknisk klatrebukse Ideell for både teknisk klatring og generelt friluftsbruk God stretch og forsterkninger på utsatte steder
kr 1499