Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Sekker

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av Patagonia Ultralight Black Hole Mini Hip Pack Pitch Blue

Patagonia Ultralight Black Hole Mini Hip Pack Pitch Blue

kr 549
Bilde av PATAGONIA Ultralight Black Hole Mini Hip Pack Buckhorn Green

PATAGONIA Ultralight Black Hole Mini Hip Pack Buckhorn Green

kr 549
Bilde av FJÄLLRÄVEN Rain Cover 40 - 55 Un Blue

FJÄLLRÄVEN Rain Cover 40 - 55 Un Blue

kr 499
Bilde av KLÄTTERMUSEN Vidovner Laptop Sleeve Black

KLÄTTERMUSEN Vidovner Laptop Sleeve Black

Et lite, vanntett og polstret futteral som er designet for å holde laptopen din trygg under utendørseventyr.
kr 750
Bilde av PATAGONIA  Ultralite Black Hole Mini Hip Pack Black

PATAGONIA Ultralite Black Hole Mini Hip Pack Black

kr 549
Bilde av ORTOVOX Peak 42 S Winetasting

ORTOVOX Peak 42 S Winetasting

En oppdatert fullsesongsekk fra Ortovox. Kommer med SwissWool i ryggen som gjør den unik når det kommer til fuktighetsopptak og tempraturregulering. Glidelås som går helt rundt gjør at den er meget enkel å åpne sekken fra siden. I tillegg til topplokket. Kommer med skifester, isøksfester, ekstra utstyrsfester, hjelmnett. En meget komfortabel sekk som har alt du trenger sommer og vinter. 42 S har "kort" rygglengde, 36-44cm, for personer med kortere rygg.
kr 2999
Bilde av ORTOVOX Haute Route 38 S Pacific Green

ORTOVOX Haute Route 38 S Pacific Green

Ortovox Haute Route 38 S er en ryggsekk i et klassisk design til skitouring, offpiste og andre ture i fjellet. Ryggsekken er på 38 liter og heter S. S modellene er ergonomisk optimert til kvinner eller menn med en kortere rygg. Hofteselens polstrede del er kortere og kjegleformet. Skulderstroppene er kortere, tynnere og s-formede. De passer til personer med høyden 150 - 175 cm. Haute Route modellen har lenge vært en av markedets beste skitouring ryggsekker og nå er den blitt enda bedre, da det er kommet mer fokus på Performance og komfort. Denne utgaven har satt nye standarder for hva en god skiryggsekk skal kunne. Den er utrolig allsidig og samtidig tilbyr den en fantastisk komfort. De ergonomiske skulderstropper og O-Flex (Frame 2) ryggpanelet fordeler vekten optimalt mellom skuldrer og hofter, så ryggsekken er komfortabel å ha på, selvom den er full. Selve ryggpanelet er laget med et ergonomisk fit og en S-formet stabilisator, som sørger for å tilpasses til ryggsøylen. Sekken har et separat rom til skredutstyr, så du raskt finner skovl og sonde, samtidig er det 2 store åpninger til hovedrommet, hvilket gjør det enklere å få tak i det du leter etter. Ski kan både monteres vertikalt og diagonalt avhengig av hva som passer best til omgivelsene du befinner deg i. Dessuten er det bæresystem til snowboard, isøkser, staver og hjelm. Sekken er også klargjort til drikkesystem, hvilket er meget brukbart, hvis du skitourer - systemet må dog kjøpes separat. Ortovox Haute Route 38 S er med sine 38 liter oppbevaringsplass perfekt til lange, gode ture i offpisten. Med denne ryggsekken kan du være avgårde i flere dager om gangen, idet det høye volum betyr at du kan ha både skredutstyr, ekstra klær, førstehjelpsett og mat og drikke med på ryggen.
kr 2599
Bilde av ORTOVOX Haute Route 40 Desert Orange

ORTOVOX Haute Route 40 Desert Orange

Ortovox Haute Route 40 er en ryggsekk i et klassisk design til skitouring, offpiste og andre ture i fjellet. Ryggsekken er på 40 liter og og passer til personer med høyden 170 - 195 cm. Haute Route modellen har lenge vært en av markedets beste skitouring ryggsekker og nå er den blitt enda bedre, da det er kommet mer fokus på Performance og komfort. Denne utgaven har satt nye standarder for hva en god skiryggsekk skal kunne. Den er utrolig allsidig og samtidig tilbyr den en fantastisk komfort. De ergonomiske skulderstropper og O-Flex (Frame 2) ryggpanelet fordeler vekten optimalt mellom skuldrer og hofter, så ryggsekken er komfortabel å ha på, selvom den er full. Selve ryggpanelet er laget med et ergonomisk fit og en S-formet stabilisator, som sørger for å tilpasses til ryggsøylen. Sekken har et separat rom til skredutstyr, så du raskt finner skovl og sonde, samtidig er det 2 store åpninger til hovedrommet, hvilket gjør det enklere å få tak i det du leter etter. Ski kan både monteres vertikalt og diagonalt avhengig av hva som passer best til omgivelsene du befinner deg i. Dessuten er det bæresystem til snowboard, isøkser, staver og hjelm. Sekken er også klargjort til drikkesystem, hvilket er meget brukbart, hvis du skitourer - systemet må dog kjøpes separat. Ortovox Haute Route 40 er med sine 40 liter oppbevaringsplass perfekt til lange, gode ture i offpisten. Med denne ryggsekken kan du være avgårde i flere dager om gangen, idet det høye volum betyr at du kan ha både skredutstyr, ekstra klær, førstehjelpsett og mat og drikke med på ryggen.
kr 2599
Bilde av THERMOPOC Dunpose Mobil

THERMOPOC Dunpose Mobil

kr 229
Bilde av LOWE ALPINE Nijmegen 6 Berry

LOWE ALPINE Nijmegen 6 Berry

kr 699
Bilde av LOWE ALPINE Fjell 4 Black

LOWE ALPINE Fjell 4 Black

kr 499
Bilde av FJÄLLRÄVEN Waterproof Packbag 20 Un Blue

FJÄLLRÄVEN Waterproof Packbag 20 Un Blue

kr 379
Bilde av CAMELBAK Drikkebelte Podium Flow Black Golden/Black

CAMELBAK Drikkebelte Podium Flow Black Golden/Black

kr 699
Bilde av THERMOPOC Dunpose Mobil Burgunder

THERMOPOC Dunpose Mobil Burgunder

kr 229
Bilde av THERMOPOC Dunpose Mobil Soft Pink

THERMOPOC Dunpose Mobil Soft Pink

kr 229
Bilde av FJÄLLRÄVEN Waterproof Packbag 10 Un Blue

FJÄLLRÄVEN Waterproof Packbag 10 Un Blue

Vanntett pakkepose til klær og utstyr. Laget av slitesterk vanntett nylon med PU-belegg og tapede sømmer. Perfekt til vanntett oppbevaring på fotturer eller som sikring i sekken når du går på skøyter. Letthåndterlig rullelukking som lukkes med en svært slitesterk metallhake. Logo i reflekstrykk på siden. Fargen UN Blue er en av de mest synlige nyansene under de fleste værforhold og i de fleste typer terreng.
kr 279
Bilde av CAMELBAK Drikkesekk Lobo Black

CAMELBAK Drikkesekk Lobo Black

For de dagene du har behov for litt ekstra ernæring og ekstra lag med bekledning. Med 6L pakkvolum i tillegg til 3L drikkeblære, har Lobo ryggen din. Air Director ryggpanel, kanaliserer luft over ryggplaten og holder deg kjølig. Et avtagbart hoftebelte, bidrar til å gi ekstra stabilitet underveis. En sikker glidlåslomme på sekkestroppen, holder det mest essensielle trygt og nært.
kr 1199
Bilde av SEA TO SUMMIT Buckle Side Release Black

SEA TO SUMMIT Buckle Side Release Black

kr 99
Bilde av SEA TO SUMMIT Buckle Siderelease Black

SEA TO SUMMIT Buckle Siderelease Black

kr 99