Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Friluft

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av ORTOVOX Peak 45 Dark Pacific

ORTOVOX Peak 45 Dark Pacific

En oppdatert fullsesongsekk fra Ortovox. Kommer med SwissWool i ryggen som gjør den unik når det kommer til fuktighetsopptak og tempraturregulering. Glidelås som går helt rundt gjør at den er meget enkel å åpne sekken fra siden. I tillegg til topplokket. Kommer med skifester, isøksfester, ekstra utstyrsfester, hjelmnett. En meget komfortabel sekk som har alt du trenger sommer og vinter.
kr 2999
Bilde av ORTOVOX Peak 42 S Winetasting

ORTOVOX Peak 42 S Winetasting

En oppdatert fullsesongsekk fra Ortovox. Kommer med SwissWool i ryggen som gjør den unik når det kommer til fuktighetsopptak og tempraturregulering. Glidelås som går helt rundt gjør at den er meget enkel å åpne sekken fra siden. I tillegg til topplokket. Kommer med skifester, isøksfester, ekstra utstyrsfester, hjelmnett. En meget komfortabel sekk som har alt du trenger sommer og vinter. 42 S har "kort" rygglengde, 36-44cm, for personer med kortere rygg.
kr 2999
Bilde av ORTOVOX Haute Route 30 S Mountain Rose

ORTOVOX Haute Route 30 S Mountain Rose

Ortovox Haute Route 30 S er en ryggsekk i et klassisk design til skitouring, offpiste og andre ture i fjellet. Ryggsekken er på 30 liter og heter S. S-modellene er ergonomisk optimert til kvinner og menn med en kortere rygg. Hofteselens polstrede del er kortere og kjegleformet. Skulderstroppene er kortere, tynnere og s-formet. De passer til personer med høyden 150 - 175 cm. Haute Route modellen har lenge vært en av markedets beste skitouring ryggsekker og nå er den blitt enda bedre, da det er kommet mer fokus på Performance og komfort. Denne utgaven har satt nye standarder for hva en god skiryggsekk skal kunne. Den er utrolig allsidig og samtidig tilbyr den en fantastisk komfort. De ergonomiske skulderstropper og O-Flex (Frame 2) ryggpanelet fordeler vekten optimalt mellom skuldrer og hofter, så ryggsekken er komfortabel å ha på, selvom den er full. Selve ryggpanelet er laget med et ergonomisk fit og en S-formet stabilisator, som sørger for å tilpasses til ryggsøylen. Sekken har et separat rom til skredutstyr, så du raskt finner skovl og sonde, samtidig er det 2 store åpninger til hovedrommet, hvilket gjør det enklere å få tak i det du leter etter. Ski kan både monteres vertikalt og diagonalt avhengig av hva som passer best til omgivelsene du befinner deg i. Dessuten er det bæresystem til snowboard, isøkser, staver og hjelm. Sekken er også klargjort til drikkesystem, hvilket er meget brukbart, hvis du skitourer - systemet må dog kjøpes separat. Ortovox Haute Route 30 S er med sine 30 liter oppbevaringsplass perfekt til lange, gode ture i offpisten. Med denne ryggsekken kan du være avgårde i flere dager om gangen, idet det høye volum betyr at du kan ha både skredutstyr, ekstra klær, førstehjelpsett og mat og drikke med på ryggen.
kr 2399
Bilde av ORTOVOX Haute Route 38 S Pacific Green

ORTOVOX Haute Route 38 S Pacific Green

Ortovox Haute Route 38 S er en ryggsekk i et klassisk design til skitouring, offpiste og andre ture i fjellet. Ryggsekken er på 38 liter og heter S. S modellene er ergonomisk optimert til kvinner eller menn med en kortere rygg. Hofteselens polstrede del er kortere og kjegleformet. Skulderstroppene er kortere, tynnere og s-formede. De passer til personer med høyden 150 - 175 cm. Haute Route modellen har lenge vært en av markedets beste skitouring ryggsekker og nå er den blitt enda bedre, da det er kommet mer fokus på Performance og komfort. Denne utgaven har satt nye standarder for hva en god skiryggsekk skal kunne. Den er utrolig allsidig og samtidig tilbyr den en fantastisk komfort. De ergonomiske skulderstropper og O-Flex (Frame 2) ryggpanelet fordeler vekten optimalt mellom skuldrer og hofter, så ryggsekken er komfortabel å ha på, selvom den er full. Selve ryggpanelet er laget med et ergonomisk fit og en S-formet stabilisator, som sørger for å tilpasses til ryggsøylen. Sekken har et separat rom til skredutstyr, så du raskt finner skovl og sonde, samtidig er det 2 store åpninger til hovedrommet, hvilket gjør det enklere å få tak i det du leter etter. Ski kan både monteres vertikalt og diagonalt avhengig av hva som passer best til omgivelsene du befinner deg i. Dessuten er det bæresystem til snowboard, isøkser, staver og hjelm. Sekken er også klargjort til drikkesystem, hvilket er meget brukbart, hvis du skitourer - systemet må dog kjøpes separat. Ortovox Haute Route 38 S er med sine 38 liter oppbevaringsplass perfekt til lange, gode ture i offpisten. Med denne ryggsekken kan du være avgårde i flere dager om gangen, idet det høye volum betyr at du kan ha både skredutstyr, ekstra klær, førstehjelpsett og mat og drikke med på ryggen.
kr 2599
Bilde av ORTOVOX Haute Route 40 Desert Orange

ORTOVOX Haute Route 40 Desert Orange

Ortovox Haute Route 40 er en ryggsekk i et klassisk design til skitouring, offpiste og andre ture i fjellet. Ryggsekken er på 40 liter og og passer til personer med høyden 170 - 195 cm. Haute Route modellen har lenge vært en av markedets beste skitouring ryggsekker og nå er den blitt enda bedre, da det er kommet mer fokus på Performance og komfort. Denne utgaven har satt nye standarder for hva en god skiryggsekk skal kunne. Den er utrolig allsidig og samtidig tilbyr den en fantastisk komfort. De ergonomiske skulderstropper og O-Flex (Frame 2) ryggpanelet fordeler vekten optimalt mellom skuldrer og hofter, så ryggsekken er komfortabel å ha på, selvom den er full. Selve ryggpanelet er laget med et ergonomisk fit og en S-formet stabilisator, som sørger for å tilpasses til ryggsøylen. Sekken har et separat rom til skredutstyr, så du raskt finner skovl og sonde, samtidig er det 2 store åpninger til hovedrommet, hvilket gjør det enklere å få tak i det du leter etter. Ski kan både monteres vertikalt og diagonalt avhengig av hva som passer best til omgivelsene du befinner deg i. Dessuten er det bæresystem til snowboard, isøkser, staver og hjelm. Sekken er også klargjort til drikkesystem, hvilket er meget brukbart, hvis du skitourer - systemet må dog kjøpes separat. Ortovox Haute Route 40 er med sine 40 liter oppbevaringsplass perfekt til lange, gode ture i offpisten. Med denne ryggsekken kan du være avgårde i flere dager om gangen, idet det høye volum betyr at du kan ha både skredutstyr, ekstra klær, førstehjelpsett og mat og drikke med på ryggen.
kr 2599
Bilde av ORTOVOX Haute Route 32 Petrol Blue

ORTOVOX Haute Route 32 Petrol Blue

Praktisk og komfortabel skisekk for lange dager i fjellet! Haute Route har fått en makeover og har blitt en lett og solid topptursekk. Sekken er sydd i kraftig og slitesterk Cordura og dobbelt lag med nylon som sørger for at sekkens levetid nesten er uovervinnelig. Bæreystemet O-Flex klistrer nærmest sekken til ryggen og har gode lufteriller i ryggplaten. Et hoved rom, et skredrom og en kartlomme helt bakerst. Sekken har to øksefester samt A- og D-skifester
kr 2399
65958.JPG

BLACK DIAMOND Distance Flz

kr 1799
Bilde av RAB Ascent 500 Left Zip

RAB Ascent 500 Left Zip

kr 3799
Bilde av RAB Ionosphere 5 Regular Zest

RAB Ionosphere 5 Regular Zest

kr 2199
Bilde av REAL TURMAT Kylling Tikka Masala

REAL TURMAT Kylling Tikka Masala

kr 109
Bilde av FJÄLLRÄVEN Pocket Black

FJÄLLRÄVEN Pocket Black

kr 499 kr 299
Bilde av SEA TO SUMMIT  X-Kettle 1.3L Lime

SEA TO SUMMIT X-Kettle 1.3L Lime

kr 549

Filtrer etter:

Clear All
banner