Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Fottøy

Se som Grid Liste
Sorter etter
67305.PNG

HOKA Clifton 9(W) Dusk/Pink Twilight

Den niende utgaven av Hokas prisbelønte Clifton-serie er lansert, lettere og mer dempet enn noen gang før.
kr 1999
Bilde av LA SPORTIVA Ultra Raptor II Gtx(M) Metal/Flash Green

LA SPORTIVA Ultra Raptor II Gtx(M) Metal/Flash Green

En lett og komfortabel tursko med Gore-Tex® til turer i skog og mark. Ultra Raptor II GTX er en lett tursko med Gore-Tex® og undersåle med La Sportivas mykeste gummiblanding, som gir skoen utrolig godt grep på vått og tørt underlag. Undersålen kommer med et asymmetriske knastesystem som sørger for best mulig grep, ved at mest mulig av sålen til enhver tid er i kontakt med underlaget. Injisert EVA-mellomsåle i kombinasjon med stabiliseringskilen bak sørger for et dempet og stabilt tråkk. Ultra Raptor II GTX er en av modellene som brukes av deltakerne på 71° Nord. Vekt: 400 g, Knasthøyde: 4,5 mm, Undersåle: FriXion® White med Impact Brake System, Mellomsåle: Injisert EVA, Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Hiking 5 mm, Membran: Gore-Tex®, Størrelser: 38-49,5 (inkl. halvstørrelser) - En lett hikingsko med Gore-Tex® til lette fjellturer på sti og turer i skog og mark. - Gore-Tex® - Utrolig godt grep. - God demping - La Sportivas mykeste gummiblanding for meget god friksjon og grep på underlaget. - Ortholite® Hybrid Mountain Hiking innersåle, i delvis resirkulerte materialer.
kr 2899
Bilde av LA SPORTIVA Tx 5 Gtx(M) Carbon/Yellow

LA SPORTIVA Tx 5 Gtx(M) Carbon/Yellow

kr 3749
67407.JPG

LA SPORTIVA Akasha II(M) Carbon Flame

En dempet, stabil og komfortabel terrengløpesko for de lengre løpeturene! Akasha II er en terrengløpesko med mye demping og stabilitet - laget for de lengre løpeturene, enten du skal løpe fjellmaraton, ultra trail eller bare ta deg en lengre treningstur. Mellomsålen er bygget opp med injisert EVA og Cushion Platform™ som sørger for fantastisk demping. Denne i kombinasjon med skoens passform, mykhet, ventilasjon og "slip on"-konstruksjon gjør skoen til en svært komfortabel løpesko. Overdelen kommer i perforert AirMesh med PU-skinnforsterkning bak og Dynamic ProTechTion™-beskyttelse i front, som også gir skoen en struktur som følger foten på en dynamisk måte. Akasha II kommer med La Sportiva FriXion Red-undersåle - en såle som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding på midten av undersålen med en mer slitesterk gummiblanding på sidene, for løping på variert underlag. Undersålen kommer med Trail Rocker™-konstruksjon som gjør at foten får en naturlig bevegelse i tråkket fra hel og til stortå.
kr 2199
Bilde av HOKA Anacapa Low Gtx(W) Cherry Mahogany/Hot Sauce

HOKA Anacapa Low Gtx(W) Cherry Mahogany/Hot Sauce

Anacapa Low GTX, en nyvinning i hiking-segmentet fra HOKA. Dette er en bærekraftig dagsturstøvel som innbyr til rolige og komfortable forseringer i lettere terreng. Dette er skoen som tar deg til alt fra sjøen til fjellet, og til byen imellom. Helt opp til deg hva du velger!
kr 2499 kr 1499
67301.PNG

HOKA Challenger Atr 7 Gtx(M) Black/Solar Flare

Challenger 7 GTX, en superlett og pustende GORE TEX INVISIBLE FIT membran som vil holde deg tørr på beina! Fra by til marka og over lette fjellterreng – Challenger 7 GTX er med
kr 2499
Bilde av NORSK ULLSÅLE Utmark

NORSK ULLSÅLE Utmark

kr 150
Bilde av HOKA Stinson ATR 6 (W) Outer Space/Blue Glass

HOKA Stinson ATR 6 (W) Outer Space/Blue Glass

Stinson ATR 6 er Hoka sin mest dempede sko. Den tar demping og komfort til et helt nytt nivå.
kr 1999
67310.PNG

HOKA Clifton 9(M) Solar Flare/Serbet

Hoka Clifton 9 er en lett og støtdempende mengdetreningssko fra Hoka. Denne skoen henvender seg til deg som søker en allsidig sko til både dine korte og lengre turer. Clifton 9 leverer den perfekte kombinasjonen av en lett vekt og suveren støtdemping og nettopp derfor er den en favoritt hos mange.
kr 1999
67308.PNG

HOKA Clifton 9 Wide(M) Black/White

HOKA sin desiderte og klare bestselger de siste 6 årene
kr 1999
Bilde av HOKA Stinson Atr 6(M) Blue Graphite/Summer Song

HOKA Stinson Atr 6(M) Blue Graphite/Summer Song

kr 1999
67303.PNG

HOKA Challenger Atr 7 Gtx(W) Cerise Real Teal

Hoka`s beste allround-modell med Gore-Tex.
kr 2499