Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Kjøpsbetingelser

LEVERANSER

Alle bestillinger som blir mottatt innen kl 12.00 pakkes og sendes samme dag.

Avsender er: 
Hemsedal Sport AS
Hemsedalsvegen 2949
3560 Hemsedal
ORG.NR. 984 015 267.

Leveringstiden avhenger av hvor du bor.
Østlandet - 2 dager,
Sørlandet - 2-3 dager,
Vestlandet - 2-3 dager,
Trøndelag - 3 dager 
Nord Norge - 3-4 dager.

 

FRAKT

Fri frakt over kr. 1.500,-

Fraktkostnader under kr. 1.500,- har en fastpris på kr. 149.- . Vi bruker Mybring i alle sammenhenger. Du får automatisk en e-mail med sporingsnr. når bestillingen er effektuert slik at du kan følge pakken underveis.

 

BESTILLING

Har du funnet varen du leter etter vil du alltid se lagerstatus, om den er tilgjengelig eller ikke. Ønsker du ikke å bestille på web, kan vi gjøre transaksjonen manuelt i butikken for deg. Da kontakter du oss via post@hemsedalsport.no eller tlf. 32060350.

 

BETALING

Hemsedal Sport benytter betalingsløsningen til Klarna. Det betyr at du kan gjøre opp ditt kjøp gjennom bank- eller kredittkort (Visa og Mastercard) eller bruke muligheten for betaling på faktura gjenom Klarna. Valgte du betaling med kort reserverer vi beløpet på kortet ditt, og vil først belaste deg når varen sendes fra oss. Skulle vi være utsolgt, annullerer vi reservasjonen samtidig som vi sender deg en utsolgtmelding evt prøver å finne en tilsvarende vare til samme pris.

Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91 eller på www.klarna.no

 

RETUR

Ifølge kjøpsloven har du 14 dagers angrerett på alle kjøp. Da fyller du ut angrerettskjema og returnerer varen. Du må selv bekoste returfrakt. Kjøpet blir da automatisk hevet, og du vil få pengene refundert. Fraktkostnaden ved tilsending blir ikke refundert.
OBS: Varen må være ubrukt, salgbar, og i intakt tilsendt originalembalasje. Det vil si at merkelapper og lignende ikke må være fjernet. Kjøper kan prøve eller teste varen (som man ville prøvd den i butikk) på en forsvarlig måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, uten at angreretten faller bort. Dersom prøving eller test av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan/vil kjøperen bli ansvarlig for eventuell verdiforringelse på varen. 

 

BYTTE AV VARER

Ved bytting av varer fyller du ut skjemaet som du fikk i pakken med opplysninger om hva du vil bytte til og sender det inn til oss. Hemsedal Sport AS - Hemsedalsvegen 2955 - 3560 Hemsedal. Vi sender den nye varen samme dag vi har mottatt den som skal byttes.

 

REKLAMASJONER

Har du en vare du vil klage på kontakter du oss på e-mail: post@hemsedalsport.no eller tlf. 32060350. Her vil vi hjelpe deg så godt vi kan med en rask tilbakemelding.
Eventuelt kan du kontakte oss igjennom Facebook eller Instagram, men med forbehold om noe lengre svartid. 

 

PRISER

Vi priser alle varer i NOK inkl. MVA. Vi gjør også oppmerksom på at prisene i nettbutikk og i fysisk butikk er like.

 

PERSONOPPLYSNINGER

Vi oppbevarer bare kundeopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre en handel. Personnummer vil kreves hvis kreditt ønskes. Denne informasjonen er det Klarna som oppbevarer, og ikke oss. Klarna AB er underlagt strenge krav iflg Norsk Lovgiving. Hemsedal Sport vil ikke utlevere kundeopplysninger til andre.

 

FORBEHOLD

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil hva det gjelder priser og feil i produktbeskrivelser og bilder. Vi tar også forbehold om utsolgte varer, feil lagerstatus og forsinkelser i leveringer fra våre leverandører. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål på post@hemsedalsport.no