Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Soveposer

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av RAB  Ascent 700 Left Zip Ebony Bag

RAB Ascent 700 Left Zip Ebony Bag

Ascent-serien er håndfylt i England med 700 gram øst-europeisk andedun, US 650+ fillpower. Impregnert dun i fluorcarbon-fritt middel fra Nixwax®, spesielt utviklet for Rab. Slitesterk og lett Pertex® Microlight innvendig og utvendig. Horisontal trapes konstruksjon for maksimal varme og lav vekt. Vid mummy shape og ekstra vidde i fotenden for maksimal komfort.
kr 3499
Bilde av RAB  Ascent 700 Left Zip Ebony Bag(W)

RAB Ascent 700 Left Zip Ebony Bag(W)

Ascent serien er bestselgeren til RAB og gir deg veldig mye kvalitet og komfort for pengene. Sovepose for damer.
kr 3499
54244.PNG

FJÄLLRÄVEN Move In Bag Long Dark grey

Lett komprimerbar dunsovepose fra Fjellreven for deg som beveger deg i posen når du sover. Behagelig hodeparti og ekstra lang glidelås med beskyttelsesklaff.
kr 2999
Bilde av MAMMUT Kompakt Mti 3-Season 195L Dark Cyan-Cobalt

MAMMUT Kompakt Mti 3-Season 195L Dark Cyan-Cobalt

Mammut Komptakt MTI 3-season er en fantastisk sovepose som har vært en vinner i en årrekke for alle som ønsker en lett og komfortabel 3-sesongs kunstfiberpose. I ny og forbedret utgave er Kompakt-posene fra Mammut av de beste på markedet. En meget komprimerbar pose som tar liten plass, men som har imponerende isolasjonsegenskaper og mange praktiske løsninger.
kr 2199
Bilde av MAMMUT  Kompakt Mti Spring 195

MAMMUT Kompakt Mti Spring 195

Mammut Kompakt MTI Spring er en ultralett, ekstremt komprimerbar sovepose laget for bruk fra vår til sommer. Soveposen er utstyrt med Ajungilak-fyll som kombinerer lav vekt, optimale kompresjonsegenskaper og maksimal varmeisoleringsevne. Andre praktiske egenskaper er et ergonomisk fotparti for bedre komfort og ekstra isolasjonsevne.
kr 1900
Bilde av RAB  Solar 3 Left Zip Celestial Bag

RAB Solar 3 Left Zip Celestial Bag

Solar 3 fra Rab en en syntetisk sovepose. Den kan brukes i fuktig og vanskelige værforhold Fin balanse mellom vekt/størrelse, komfort og flere bruksområder. Komforttemperatur på 0°C og veier 1250 gram
kr 1899
Bilde av RAB  Solar 3 Left Zip Celestial Bag(W)

RAB Solar 3 Left Zip Celestial Bag(W)

kr 1899
Bilde av MAMMUT  Nordic Oti Spring 195L

MAMMUT Nordic Oti Spring 195L

Mammut Nordic Oti Spring er en syntetisk sovepose for den tilfeldige turgåeren, som leter etter en helårssovepose for netter som spanderes i en hytte.
kr 1199
Bilde av MAMMUT  Little Mammut Mti

MAMMUT Little Mammut Mti

Mammuts mest solgte barne- og juniorpose.
kr 1099