Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Sweet

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
39644.JPG

SWEET Mens Dissident Pant Camo Green

.
kr 3799 kr 1140
48963.JPG

SWEET Salvation Pant (M) Midnight Blue

.
kr 3499 kr 1050
Bilde av SWEET Womens Salvation DryZeal Insulated Pants True Black

SWEET Womens Salvation DryZeal Insulated Pants True Black

kr 2799 kr 840
Bilde av SWEET Outdoor Tech Audio Chips Ultra Wireless

SWEET Outdoor Tech Audio Chips Ultra Wireless

kr 2500
60886.JPG

SWEET Switcher Mips Navy

Switcher er en banebrytende og allsidig allmountain-hjelm. Den har 22 ventiler som kan justeres med én hånd, slik at ingen dager blir for varme eller for kalde. Vår avanserte hybrid-konstruksjon kombinerer formstøpt poly carbonate og ABS-hardskall, slik at vi oppnår lav vekt og ekstra forsterkning i kritiske områder. Denne modellen er utstyrt med MIPS, en teknologi som reduserer rotasjonskreftene på hjernen. Vårt nye Performance Interior med en magnetisk hakespenne gjør hjelmen enkel å feste selv om du har på deg votter eller hansker. Justeringssystemet øker mulighetene for mer personlig tilpasning og er mer brukervennlig. Hjelmen er Audio Ready sammen med våre Audio Chips som kan kjøpes som tilleggsutstyr.
kr 2499 kr 1400
55867.PNG

SWEET Igniter II Mips Gloss White

Igniter II er Sweet`s letteste og best ventilerte hjelm for frikjøring. Det er en allsidig hjelm som er utstyrt med ABS superlight shell technology og dens unike Impact Shields liner for optimal beskyttelse. Denne modellen er utstyrt med MIPS, en teknologi som reduserer rotasjonskreftene på hjernen. Hjelmen er oppdatert med den nye Performance Interior, som gjør den enklere å feste og justere. Hjelmen er Audio Ready sammen med Audio Chips som kan kjøpes som tilleggsutstyr.
kr 2099 kr 1200
Bilde av SWEET Looper Mips Matte Meeko Red

SWEET Looper Mips Matte Meeko Red

kr 1899 kr 950
55876.PNG

SWEET Igniter II Satin White

Igniter II er Sweet`s letteste og best ventilerte hjelm for frikjøring. Det er en allsidig hjelm som er utstyrt med den superlette ABS-skallteknologi og Sweet`s unike Impact Shields liner for optimal beskyttelse. Hjelmen er oppdatert med Performance Interior, som gjør den enklere å feste og justere. Hjelmen er Audio Ready sammen med Audio Chips som kan kjøpes som tilleggsutstyr.
kr 1799 kr 900
60855.JPG

SWEET Clockwork Matte Black/Rig Sapphire

Clockwork er en kompakt, tettsittende brille som muliggjør et synsfelt ulikt alle andre på markedet.
kr 1699 kr 999
Bilde av SWEET Clockwork Matte Black/Max Rig Sapphire

SWEET Clockwork Matte Black/Max Rig Sapphire

Clockwork er en kompakt, tettsittende brille som muliggjør et synsfelt ulikt alle andre på markedet.
kr 1699 kr 1050
56957.PNG

SWEET Outdoor Tech Audio Chips 2.0 Wireless

Dette er høytalere du kan legge inn i øretflappen på alle Sweethjelmer. Høytalerne er trådløse og er enkle å ta ut og inn av hjelmen.
kr 1499
56953.PNG

SWEET Mens Backprotector Vest True Black

Back Protector Vest er Sweet`s letteste ryggbeskyttelse. Den er ventilert og gir overlegen beskyttelse. Laget av en 3D-beskyttelsesplate i mykt viskoelastisk skum fra SAS-TEC som gjør den myk og behagelig, men med imponerende støtdempende egenskaper mot hyppige slag og støt. Beskyttelsespolstringen er 13 mm tynn og kan festet med en midjebånd for ytterligere personlig passform. Sertifisert i henhold til EN 1621-2:2014, nivå 1-standard. Lett, myk og komfortabel Passer for alle nivåer skikjøring og snowboarding Laget med ventilerende mesh for pustbarhet Multi-støt-absorberende egenskaper Linning for personlig tilpasning
kr 1499 kr 899

Filtrer etter:

Clear All