Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Sweet

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av SWEET Knee Pads True Black

SWEET Knee Pads True Black

kr 999
Bilde av SWEET Clockwork Spare Lens Clear

SWEET Clockwork Spare Lens Clear

kr 799 kr 399
Bilde av SWEET Trooper 2Vi Mips >A Apex Helmet Matte Pine Metallic

SWEET Trooper 2Vi Mips >A Apex Helmet Matte Pine Metallic

kr 3199
Bilde av SWEET Switcher Mips Woodland

SWEET Switcher Mips Woodland

kr 2699
Bilde av SWEET Clockwork Rig Lens Light Ametyst

SWEET Clockwork Rig Lens Light Ametyst

kr 999 kr 500
56955.PNG

SWEET Backprotector Vest True Black/Snow White

Back Protector Vest er Sweet`s letteste ryggbeskyttelse. Den er ventilert og gir overlegen beskyttelse. Laget av en 3D-beskyttelsesplate i mykt viskoelastisk skum fra SAS-TEC som gjør den myk og behagelig, men med imponerende støtdempende egenskaper mot hyppige slag og støt. Beskyttelsespolstringen er 13 mm tynn og kan festet med en midjebånd for ytterligere personlig passform. Sertifisert i henhold til EN 1621-2:2014, nivå 1-standard. Lett, myk og komfortabel Passer for alle nivåer skikjøring og snowboarding Laget med ventilerende mesh for pustbarhet Multi-støt-absorberende egenskaper Linning for personlig tilpasning
kr 1699
Bilde av SWEET Fleece Tube Jr. Black

SWEET Fleece Tube Jr. Black

Fleece hals til junior fra Sweet Protection. Myk og komfortabel.
kr 249
Bilde av SWEET Trooper 2VI Mips Woodland

SWEET Trooper 2VI Mips Woodland

Trooper 2Vi® Mips Helmet er Sweet`s mest ikoniske skihjelm. Dette er go-to hjelmen for vårt freeride team med sin robuste og sikkerhetsfokuserte konstruksjon. Den tredje generasjonen av Trooper-hjelmen ble fullstendig nyutviklet i 2022 med Sweet sin revolusjonerende 2Vi®-teknologiplattform - konstruert for å overgå, uten å gå på bekostning av vekt og volum.
kr 3199
Bilde av SWEET Looper Woodland

SWEET Looper Woodland

Fra park til pudder. Looper en helt ny hjelm som gir ytelse i en ren og moderne pakke. Den ser kanskje ikke så avansert ut, men Looperen pakker mye kraft med integrerte Impact Shields, høy ventilasjon og med Audio Ready og avtagbare ear pads. Looperen passer perfekt sammen med brillene dine, med integrerte brilleventiler for å unngå dugg. Denne modellen er utstyrt med Mips, en teknologi som reduserer rotasjonskreftene på hjernen.
kr 1599
66976.PNG

SWEET Trooper 2VI Mips Matte Bronco White

Trooper 2Vi® Mips Helmet er Sweet`s mest ikoniske skihjelm. Dette er go-to hjelmen for freeride team`et med sin robuste og sikkerhetsfokuserte konstruksjon. Den tredje generasjonen av Trooper-hjelmen ble fullstendig nyutviklet i 2022 med Sweet sin revolusjonerende 2Vi®-teknologiplattform - konstruert for å overgå, uten å gå på bekostning av vekt og volum.
kr 3199
Bilde av SWEET Switcher Mips Burning Orange

SWEET Switcher Mips Burning Orange

kr 2699
60914.JPG

SWEET Jr. Back Protector Vest Black

Back Protector Race Vest JR gir den samme overlegne beskyttelsen som voksenversjonen. Den er lett, ventilert og gir optimal beskyttelse. Laget av en 3D-beskyttelsesplate i mykt viskoelastisk skum fra SAS-TEC som gjør den myk og behagelig, men med imponerende støtdempende egenskaper mot hyppige slag. Beskyttelsesplaten er 13 mm tynn og festet med en midjebånd for ytterligere justering. Sertifisert i henhold til EN 1621-2:2014, nivå 1-standard. Vi anbefaler Race-versjonen hvor maksimal sikkerhet for ryggen kreves.
kr 1399
Bilde av SWEET Trooper 2Vi Mips Helmet Gloss White

SWEET Trooper 2Vi Mips Helmet Gloss White

kr 3199
Bilde av SWEET Fleece Tube

SWEET Fleece Tube

kr 299
Bilde av SWEET Trooper 2Vi Mips Helmet Matte Sea Metallic

SWEET Trooper 2Vi Mips Helmet Matte Sea Metallic

kr 2999
Bilde av SWEET Trooper 2Vi Mips Matte Chopper Orange

SWEET Trooper 2Vi Mips Matte Chopper Orange

kr 2999
Bilde av SWEET Curve Beanie Sikorsky

SWEET Curve Beanie Sikorsky

Curve beanie er laget av 70% ull og passer perfekt til kaldere dager. Denne luen har en klassisk look med ribbet kant og brodert logo.
kr 399