Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Dupper

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av LAWSON Mapp Fluedupp 20gr.

LAWSON Mapp Fluedupp 20gr.

En genial og moderne dupp som gir minimalt med motstand når fisken tar agnet. Duppen er ferdig blyet, noe som gir lange og problemfrie kast. Perfekt til agnfiske og fiske med flue/dupp.
kr 69
Bilde av LAWSON Mapp Fluedupp 15gr.

LAWSON Mapp Fluedupp 15gr.

kr 69
Bilde av MAPP Fluedupp 10gr

MAPP Fluedupp 10gr

kr 69
Bilde av ELBE  Kastedupp Jupiter 15g

ELBE Kastedupp Jupiter 15g

Jupiter er en langtkastende kastedupp laget av tre og fortynget med bly. Passer til ørretfiske og sjøørretfiske. Gjennomgående wire. Fest fortommen til duppens tykke ende.
kr 74
Bilde av ELBE Kastedupp

ELBE Kastedupp

Jupiter er en langtkastende kastedupp laget av tre og fortynget med bly. Passer til laksefiske, ørretfiske og sjøørretfiske. Gjennomgående wire. Fest fortommen til duppens tykke ende.
kr 79
Bilde av ABU GARCIA Trout Float Yellow

ABU GARCIA Trout Float Yellow

kr 49
Bilde av ABU GARCIA  Bombardia Intermediate

ABU GARCIA Bombardia Intermediate

kr 69
Bilde av SØLVKROKEN Kastedobb 16gr Grønn

SØLVKROKEN Kastedobb 16gr Grønn

Denne kasteduppen fra Sølvkroken er den mest brukte til flue og duppfiske. Duppen er meget langtkastende og flyr nærmest som en raket i luften ved kast. Kastedobben lager også minimalt med plask og støy når den treffer vannet. Vi anbefaler og binde opp fluene forran duppen, dette gir bedre kast, fangst og effektiv fisketid. Slik kan du montere fluene på Sølvkroken kastedobb 16 gram: 1: Tre inn 2-3 fluer som du velger og fiske med inn på fiskesenen. 2: Knyt på flueduppen i enden av fiskesenen. 3: Monter første flue med opphengerløkke/knute ca 40-50 cm fra duppen. 4: De to sise fluene monteres med ca 20-30 avstand fra den første. 5: Total lengde på bruket er nå ca 120 cm og passer utmerket på 8, 9, 10 og 11' fiskestenger
kr 79
Bilde av SØLVKROKEN Kastedobb Hvit

SØLVKROKEN Kastedobb Hvit

.
kr 89