Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Fluefiske

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
63943.PNG

ORVIS Comfy Grip Forceps

Krokløsertang i rustfritt stål. Orvis’ Comfy Grip-håndtak gir ekstra godt grep. Halve bladet er serratert, halve er glatt. Tangen kan klemmes fast på vesten. Kan også brukes til å klemme ned mothaker på kroken Gummiert comfygrep Godt grep som ikke leder kulde
kr 269
Bilde av ORVIS Comfy Grip Nipper

ORVIS Comfy Grip Nipper

kr 169
Bilde av ORVIS Flip Focal

ORVIS Flip Focal

Flip Focal er ett forstørrelsesglass som festes til hattbremmen eller capsen med en klips og vippes lett vekk. En super hjelper når du skal tre i supertynne snører og de aller minste fluene. Det beste produktet for den som trenger hjelp til å ordne utstyr og tynne snører.
kr 419
Bilde av ORVIS Pro Trout Smooth Line Willow Olive

ORVIS Pro Trout Smooth Line Willow Olive

Trout Smooth Wf Fluesnøre fra Orvis Pro Line-serie byr på de mest innovative og teknologiske fluesnørene Orvis noen gang har utviklet. Her kombineres nye og avanserte taperinger med AST Plus-teknologi. AST Plus er et tilsetningsstoff som bygges inn i lina, og gjør den hele 70 % glattere enn eksisterende liner. Materialet blir også åtte ganger mer holdbart. Dette flytende snøret har også sveisa løkker og permanent ID trykt på. Prøv det for den ultimate kombinasjonen av ytelse og nøyaktighet!
kr 1599
59560.PNG

SØLVKROKEN Stangkroksett Flue/dupp

Ferdig knyttet kroksett til spennende stangfiske fra land.
kr 89
Bilde av SØLVKROKEN Kastedobb Hvit

SØLVKROKEN Kastedobb Hvit

.
kr 89