Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Isolerende jakker

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
52467.JPG

PATAGONIA Men's Down Sweater Hoody Black

Komfortabel og praktisk dunjakke med hette fra Patagonia.
kr 3799
Bilde av PATAGONIA Women's Down Sweater Hoody Rosehip

PATAGONIA Women's Down Sweater Hoody Rosehip

kr 3699
Bilde av PATAGONIA Men's Micro Puff Hoody Tasmanian Teal

PATAGONIA Men's Micro Puff Hoody Tasmanian Teal

Patagonia Micro Puff Hoody er en imponerende lett isolasjonsjakke med hette. Den føles fjærlett og behagelig å ha på, og varmer godt på kalde dager.
kr 3500
Bilde av ARCTERYX Women's Thorium Ar Hoody Black

ARCTERYX Women's Thorium Ar Hoody Black

Arc’teryx designer med tanke på bruk i skikkelige høyfjellsforhold. Usedvanlig allsidige, slitesterke og varme Thorium AR hettejakke fungerer som mellomlag i kaldt vær og på egen hånd. Thorium har standard passform, og er strømlinjet og får god plass under en skalljakke i kalde forhold. Luftig europeisk grå gåsedun med fyllevne 750 gir utrolig mye varme med lav vekt, tåler lang tids bruk og er enkel å pakke. Ytterstoffet er oppdatert med holdbart Arato™ 30-nylon med diskré tekstur. Dette lette materialet tåler friksjon, kan pakkes ned i kompakt størrelse og har DWR-impregnering som avviser fuktighet. Arc’teryx-teknologien Down Composite Mapping kombinerer isolasjon av gåsedun med syntetisk Coreloft™-isolasjon i hetten, ermene og under armene, områder som er spesielt utsatt for fuktighet. Dun er brukt i ermene og rundt kjernen av kroppen. Thorium er utstyrt med en syntetisk isolert Stormhood™-hette og to glidelåslommer for trygg oppbevaring av småting. I tillegg er jakken oppdatert med en innvendig glidelåslomme med pakkpose.
kr 3499
Bilde av PATAGONIA Men's Down Sweater Dark Borealis Green

PATAGONIA Men's Down Sweater Dark Borealis Green

Down Sweater gir minimal vekt, ypperlig kompressibilitet og høy luftvarme. Rip-stop skallet har DWR-behandlet (Durable Water Repellent) overflate som gjør den vanntett, vindtett og dessuten er den laget av 100% resirkulert polyester. Detaljer inkluderer høyeste kvalitet 800-fill-power gåsedun, to utvendige lommer med glidelås og en innvendig brystlomme i netting. Innerlomme fungerer som integrert sekk.
kr 3499
Bilde av BURTON Men's AK Baker Down Jacket True Black

BURTON Men's AK Baker Down Jacket True Black

Pakkbar varme er viktig utstyr for oppdrag i backcountry, og Burton [ak] dunjakke for menn leverer.
kr 3099