Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Junior/Barn

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av NORDICA Speedmachine J2 Black/Red

NORDICA Speedmachine J2 Black/Red

kr 1199
Bilde av NORDICA Speedmachine J3 Black/Red

NORDICA Speedmachine J3 Black/Red

Nyskapende alpinstøvel for barn fra Nordica. Flexjustering tilpasser enkelt støvelen til barnets vekt og ferdighetsnivå. Tre lettjusterbare aluminiumsspenner.
kr 1399
Bilde av TECNICA Cochise Team Dyn Gw Brick Orange

TECNICA Cochise Team Dyn Gw Brick Orange

kr 4500
Bilde av NORDICA Speedmachine J4 White/Red

NORDICA Speedmachine J4 White/Red

Nordicas Speedmachine J4 hjelper unge skiløpere å oppdage potensialet deres – og en forkjærlighet for ski. Takket være en helt ny design reduserer den vekten samtidig som den gir enda større kontroll. For å øke selvtilliten og gjøre svingingen enklere, posisjonerer Speedmachine J4 unge skiløpere i en nøytral holdning som forbedrer stabiliteten. En fjerde spenne gir ekstra støtte samtidig som den sikrer at støvelen er enkel å ta av og på. Og for å maksimere varme og komfort har den en myk liner. Nordicas Speedmachine J4 akselererer progresjonen samtidig som den hjelper unge skiløpere å ha en fin tid i bakken.
Bilde av NORDICA Speedmachine J2 Black/Anthracite

NORDICA Speedmachine J2 Black/Anthracite

Enten unge skiløpere akkurat begynner i nybegynnerbakken eller kjører hele fjellet på ski med familien, gir Speedmachine J2 dem selvtilliten de trenger for å ha det bra i bakken. Støvelen er enkel å ta på og ta av, og har også et mykt fôr som maksimerer varme og komfort.
kr 1399
Bilde av NORDICA  Dobbermann Gp Team Jr

NORDICA Dobbermann Gp Team Jr

Designed for optimal comfort and performance, the Dobermann GP Team delivers a smooth and balanced flex, making it the perfect tool for developing Junior Racers.
Bilde av LANGE RSJ 65 Power Blue/Orange Fluo

LANGE RSJ 65 Power Blue/Orange Fluo

kr 2200