Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Turbukser

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av ORTOVOX Women's Brenta Pants Pacific Green

ORTOVOX Women's Brenta Pants Pacific Green

Brenta Pants er en robust fjellbukse som er vannavstøtende og pustende og passer perfekt for krevende fjellturer. God passform sammen med det lette superelastiske materialet, sikrer god bevegelsesfrihet og komfort. Merino-mesh på innsiden av linningen gir deg økt komfort og fukttransport. Justering rundt anklene for enkel tilpasning til sko. Kartlomme på låret.
kr 2099
60635.JPG

FJÄLLRÄVEN Men's Keb Trousers Reg Dark Navy/Uncle Blue

Prisvinnende turbukse i stretchstoff og G-1000 Eco, nå oppdatert for enda bedre ytelse, passform og slitestyrke. Vi har også utstyrt den med en festesone for seler, og benas nederkant har fått en ny design som er lettere å justere og reparere. Buksen har fremdeles klassiske, store lommer og en rekke ventilasjonsåpninger langs tightsen og leggene. En velpassende, slitesterk klassiker for maksimal bevegelsesfrihet på fjellet..
kr 2699
Bilde av FJÄLLRÄVEN Women`s Abisko Midsummer Trousers Reg. Black

FJÄLLRÄVEN Women`s Abisko Midsummer Trousers Reg. Black

kr 2199
Bilde av RAB Men's Torque  Pants Beluga

RAB Men's Torque Pants Beluga

kr 1499
65651.JPG

FJÄLLRÄVEN Men`s Keb Agile Trousers Indigo Blue/Dark Navy

Keb Agile Trousers er laget for å bli turbuksene du liker best til all slags bruk fra vår til høst. Buksene forener lett vekt med stor bevegelsesfrihet i en form som er vanskelig å motstå. Laget av et slitesterkt dobbeltvevd stretchmateriale som tørker fort og beskytter bena i røft terreng. Dette er en minimalistisk design med avsmalnede ben, og lommene på bena og knærne er fremstilt av G-1000 Lite Eco Stretch for ekstra slitestyrke. Perfekt for turer til fots når du trenger skikkelig god bevegelsesfrihet kombinert med slitestyrke og god beskyttelse.
kr 2699
Bilde av FJÄLLRÄVEN Women's Keb Trousers Curved Reg Black

FJÄLLRÄVEN Women's Keb Trousers Curved Reg Black

kr 2699