Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Pannebånd

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
65487.PNG

RAB Headband Grey Marl OneSize

Rab headband 100% bomull Rab headband er one size og passer de aller fleste. Fin strikk som gjør at den sitter godt og lett
kr 249
66859.PNG

MORILD Una Pannebånd Grå

Kult dobbeltstrikket pannebånd med knute og heldekkende refleks-strikk. God og behagelig passform i deilig ullmix.
kr 349
Bilde av LES ARCS Amie Headband Red

LES ARCS Amie Headband Red

Amie headband offwhite fra Les Arcs er et elegant og stilig tilbehør. Dette merket er kjent for sin høye kvalitet og holdbare produkter. Dette hodebåndet er ikke bare funksjonelt, men også et stilig tillegg til enhver garderobe. Perfekt for både hverdagsbruk og spesielle anledninger.
kr 299
Bilde av ORTOVOX Deep Knit Headband Autumn Leaves

ORTOVOX Deep Knit Headband Autumn Leaves

Mellomtykk lue med merinoull for skiturer i marka og hverdager i byen. Det ytre laget er i 100% merinoull, og holder den optimale temperaturen på hodet mens det samtidig slipper ut overflødig fuktighet. På innsiden brukes Merino Fleece Light Grid-materiale som er spesielt lett og behagelig på huden takket være kombinasjonen av merinoull og en indre kanalstruktur. Den strikkede konstruksjonen gir deg optimal ventilasjon under krevende utforkjøringer og gir rikelig med isolasjon under kalde og vindfulle forhold.
kr 499
67080.PNG

ORTOVOX Rock`N`Wool Headband Pacific Green

Rock 'N' Wool pannebåndet har en god tykkelse så det kan også brukes på de kalde dagene. Med en ytterside av ren merinoull kombinert med en innside av polyester og merinoull, har du et godt alternativ til hvis du ikke vil bruke lue. Pannebåndet er elastisk, så størrelsesmessig kan det passe flere hodeformer, men det sitter best på hodet hvis omkretsen er mellom 52-59 cm.
kr 499
67079.PNG

ORTOVOX Rock`N`Wool Headband Petrol Blue

Rock 'N' Wool pannebåndet har en god tykkelse så det kan også brukes på de kalde dagene. Med en ytterside av ren merinoull kombinert med en innside av polyester og merinoull, har du et godt alternativ til hvis du ikke vil bruke lue. Pannebåndet er elastisk, så størrelsesmessig kan det passe flere hodeformer, men det sitter best på hodet hvis omkretsen er mellom 57-65 cm.
kr 499