Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Rab

Historien vår begynte i 1981 på loftet i et lite rekkehus i Sheffield hvor Rab Carrington laget den første soveposen som bar navnet sitt. Håndsydd og utformet med sitt eget geniale øye, var Rabs erfaring fra år tilbrakt i fjellet tydelig i designene hans, og snart var det populær etterspørsel fra både venner og det voksende lokale klatresamfunnet.

Ting stoppet ikke der. Snart spredtes ordet, og loftet på Sheffield ble et fabrikkgulv og skapte soveposer og jakker for kunder nært. Nå, flere tiår senere, kan de ærlige, slitesterke designene finnes over hele verden; uansett hvor eventyrlystne individer møter elementene. Fra Himalaya-topper til kalde, skarpe kvelder rundt et bål.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av RAB Alpine Pro 400 Celestial / Steel Bag

RAB Alpine Pro 400 Celestial / Steel Bag

.
kr 4500
Bilde av RAB Valiance Jacket (W) Black/Seaglass

RAB Valiance Jacket (W) Black/Seaglass

Teknisk dunjakke med vannavvisende Pertex Shield® yttermateriale. Box Wall konstruksjon i dunkamrene gjør at dunet holder seg på plass og ikke synker sammen.
kr 3999
Bilde av RAB Valiance Jacket (W) Fig/Celestial

RAB Valiance Jacket (W) Fig/Celestial

Teknisk dunjakke med vannavvisende Pertex Shield® yttermateriale. Box Wall konstruksjon i dunkamrene gjør at dunet holder seg på plass og ikke synker sammen.
Bilde av RAB Mens Valiance Jacket Ink/Deep Ink

RAB Mens Valiance Jacket Ink/Deep Ink

kr 3999
Bilde av RAB Mens Valiance Jacket Steel/Dijon

RAB Mens Valiance Jacket Steel/Dijon

kr 3999
Bilde av RAB Womens Microlight Alpine Steel/Passata

RAB Womens Microlight Alpine Steel/Passata

Rab Microlight Alpine Womens er en lett og allsidig dunjakke med hjelmkompatibel hette til kvinner. Jakke som gir god isolasjon, kombinert med lav vekt og lite pakkvolum. Passer perfekt til bruk hele året, enten det er vinter eller sommer i fjellet. Den er varm nok for de fleste dager, men er samtidig ikke for tykk. Jakken får lett plass under skalljakken, om du trenger ekstra isolasjon eller om det kommer ei skikkelig regnskur. I dunjakken er det brukt fluorkarbonfri 750FP Hydrophobic gåsedun som er tilsatt et impregneringsmiddel fra Nikwax® som holder fukt vekk fra dunen. Dunjakken er lett å komprimere og pakkes enkelt ned i egen separat pose. Jakken er ideell på standplass i klatreveggen, for varme etter målgang etter et løp, eller til hverdagsbruk. Utstyrt med en deilig dunfylt hjelmkompatibel hette og håndlommer med glidelås som ikke kommer i konflikt med klatreseler.
kr 2999

Filtrer etter:

Clear All