Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Impregnering

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
34250.JPG

TIEMCO Sinking Fly Dressing

Samme egenskaper som i TMC Flyline Dressing, benyttes på synkesnører. Renser, polerer og gir en glatthet som forbedrer skyteegenskapene
kr 199
34057.JPG

TIEMCO Fly Line Dressing

For å ta vare på snøret bør du vaske og smøre det ofte. Det gjør fisket enda mer morsomt og givende. Snøret blir glattere, mer høytflytende og skyter mye bedre. Noen dråper i en klut, dra over og snøret er revitalisert. For en langvarig virkning lar du impregneringen sitte på til dagen etter.
kr 199
Bilde av TIEMCO Dry Shake

TIEMCO Dry Shake

”Risteboks” nr. 1! Markedets mest populære og anerkjente tørrfluepulver. Putt flue og fortom oppi boksen og lukk igjen, SHAKE! Etterlater ingen sjenerende ringer på vannet, leveres med mørk og lys pulverfarge Hvit for lyse fluer og grå (dun) for mørke fluer. Brukes til både impregnering og oppfriskning av fluer
kr 169
34249.JPG

TIEMCO Dry Shake Dun

”Risteboks” nr. 1! Markedets mest populære og anerkjente tørrfluepulver. Putt flue og fortom oppi boksen og lukk igjen, SHAKE! Etterlater ingen sjenerende ringer på vannet, leveres med mørk og lys pulverfarge. Hvit for lyse fluer og grå (dun) for mørke fluer. Brukes til både impregnering og oppfriskning av fluer.
kr 169
Bilde av TIEMCO  Dry-Shake Brush

TIEMCO Dry-Shake Brush

Dry Shake med børste i lokket som er meget god til å friske opp fluene dine med. Perfekt for fluer med CDC. Her får du det beste impregneringspulveret på markedet med børste som lar deg påføre middelet med stor presisjon!
kr 159
Bilde av TMC Dry Gel

TMC Dry Gel

kr 149
Bilde av TIEMCO Sink Gel

TIEMCO Sink Gel

Gni litt inn i kroppen på flua og den bryter overflaten raskere. Middelet hjelper materialene i flua til å trekke til seg vann. Bruk det også som hjelpemiddel for å få fortomsspissen til å bryte overflaten. Viktig på dager med godt lys, i klart vann og når flua skal presenteres for sky fisk.
kr 129
Bilde av ORVIS  Water Shed

ORVIS Water Shed

Impregnering til fluer.
kr 98