Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Arcteryx

Arc’teryx ble grunnlagt av lokale klatrere i 1989 og er fortsatt et samlingssted for likesinnede. Designsenteret er som en bikube, en praktisk tenketank av aktive designere, materialeksperter, mønsterprodusenter og produktutviklere som vet hva de vil, hvordan den skal brukes og hvorfor den må fungere.

Arc'teryx ligger på den kanadiske kysten i villmarken, og er bygget på prinsippet om obsessiv, presis design og produksjon. Unikt, internt produksjons- og designsentre lar merke kontinuerlig utvikle seg og bygge produkter på riktig måte.

Tidløs kvalitet, intuitivt design og enkelhet resulterer i enestående ytelse når det er ekstremt behov.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
66281.JPG

ARCTERYX Venta Glove Black

Votten Venta er laget av varm, usedvanlig pustende N72s 3L GORE-TEX INFINIUM™ med tykt, loddent fleecestoff inni, og gir varme og værbeskyttelse for langrenn, trugeturer eller løping i terrenget om vinteren. Det pustende isolasjonsmaterialet Octa® Loft gir ekstra varme. TPU-forsterkninger i håndflatene gir økt holdbarhet og bedre grep. Sensorflater på tommelen for bruk på berøringsskjerm.
kr 799
Bilde av ARCTERYX Gamma Short 6"(W) Black

ARCTERYX Gamma Short 6"(W) Black

kr 1199
66556.PNG

ARCTERYX Gamma Pant(W) Black

Lett og slitesterk softshellbukse med god stretch laget for ulike friluftsaktiviteter. Et ikon kjent for sin ekstreme allsidighet – Gamma blir bare bedre og bedre. Med sitt klatre-DNA er den et naturlig førstevalg for bruk på tur, klatring, fjellaktiviteter når du trenger slitestyrke, komfort, vindbeskyttelse og friheten ved teknisk stretch. Kvinnetilpasset design gir en behagelig passform. Laget i slitesterkt, pustende softshell som er motstandsdyktig mot vind og vann. Gamma Pant het tidligere Gamma LT Pant. Det oppdaterte softshellstoffet Fortius™ 2.0 gir mer varme per vekt og har økt holdbarhet, med vindavvisende egenskaper og impregnering. Elastisk tekstilkonstruksjon med formsydde mønstre og kile i krittet for ubegrenset bevegelighet. Linningen føles komfortabel under en klatresele eller et hoftebelte, og mansjetten lukkes enkelt med snor. Eiendelene dine ligger trygt i lommene, og lårlommen er svært praktisk i bruk. Justerbart webbingbelte i livet med lav profil. Gylf med trykknapplukking. Tre ulike lengder på innersømmen: kort (S), normal (R), lang (T). Materialer: Fortius™ DW 2.0 - 88% nylon, 12% elastan. Miljømerke Inneholder materialer som oppfyller bluesign®-kravene. - Allsidig, lett og slitesterk. - Komfortabel, kvinnetilpasset passform. - Vind- og vannavstøtende. Puster godt. - To håndlommer og lårlommer med glidelås for sikker lagring. - Tørker ekstremt fort. - Linning og lommer tilpasset hoftebelte fra sekk og klatreselebruk. Vedlikehold Maskinvask: Kort og skånsom på 30 grader. Skyll to ganger. Vask mørke farger separat. Tørketrommel: Kort og normalt program. Strykes på lav temperatur. Ikke bruk blekemidler. Ikke rens. Ikke bruk tøymykner.
kr 1999
Bilde av ARCTERYX Gothic Glove Black

ARCTERYX Gothic Glove Black

kr 499
Bilde av ARCTERYX Atom Lightweight Hoody(W) Serene

ARCTERYX Atom Lightweight Hoody(W) Serene

kr 1999
66947.PNG

ARCTERYX Beta Insulated Jacket(W) Smoke Bluff

Tørr og varm – dette er Arc`teryx mest allsidige isolerte GORE-TEX skall for fjellbruk.
kr 7499
Bilde av ARCTERYX Thorium Hoody(W) Arctic Silk

ARCTERYX Thorium Hoody(W) Arctic Silk

Thorium Hoody er en solid og varm dunhettejakke for all slags bruk på kaldere dager. Ytterstoffet er laget av lett og slitesterkt materiale, som også er fuktavvisende. Fyllet er gåsedun sertifisert etter Responsible Down Standard, og med fyllgrad på 750 som gir enestående varme til vekt-forhold. Jakken fungerer optimalt i kjølig, tørt vær, men egner seg også som et varmende mellomlag vinterstid. Down composite mapping er strategisk plassering av fyllet; dun rundt kjerne og armer, og syntetisk fyllmateriale (Coreloft) der jakken er mest utsatt for fukt – under ermer, på krage, ytterst på ermene og i hetten. Dunjakken er hoftelang, med toveis glidelås foran. To håndlommer med glidelås, samt en stor innvendig lomme. Stormhetten er fylt med Coreloft, og har ettgreps regulering. Praktisk pakkpose medfølger.
kr 4799
Bilde av ARCTERYX Alpha Jacket(W) Euphoria/Lampyre

ARCTERYX Alpha Jacket(W) Euphoria/Lampyre

Allsidig hybrid GORE-TEX-jakke som fungerer under alle alpine forhold. *Alpha Jacket het tidligere Alpha AR jakke.
kr 7499
Bilde av ARCTERYX Rush Bib Pant(W) Black

ARCTERYX Rush Bib Pant(W) Black

Slitesterk, pustende GORE-TEX selebukse som gir essensiell værbeskyttelse i naturen.
kr 6999
66834.PNG

ARCTERYX Thorium Hoody(W) Black

Varm, allsidig hettejakke, isolert med gåsedun skaffet på en ansvarlig måte. *Thorium Hettejakke het tidligere Thorium AR Hettejakke.
kr 4799
Bilde av ARCTERYX Cerium Hoody(W) Graphite

ARCTERYX Cerium Hoody(W) Graphite

kr 4499
Bilde av ARCTERYX Rush Insulated Jacket(M) Black

ARCTERYX Rush Insulated Jacket(M) Black

kr 7999
Bilde av ARCTERYX Thorium Hoody(M) Black

ARCTERYX Thorium Hoody(M) Black

Varm og allsidig dunjakke fra Arc'teryx.
kr 4799
Bilde av ARCTERYX Thorium Parka(M) Forage

ARCTERYX Thorium Parka(M) Forage

kr 4999
Bilde av ARCTERYX Thorium Parka(M) Black

ARCTERYX Thorium Parka(M) Black

kr 4999
Bilde av ARCTERYX Sabre Index Mitt Forage

ARCTERYX Sabre Index Mitt Forage

kr 1999
Bilde av ARCTERYX Bird Trucker Curved Yukon

ARCTERYX Bird Trucker Curved Yukon

Trailercaps med buet brem, laget av lett, pustende og hurtigtørkende teknisk materiale.
kr 499
Bilde av ARCTERYX Bird Word Trucker Curved Black/Graphite

ARCTERYX Bird Word Trucker Curved Black/Graphite

Lett trailercaps med buet brem, laget av et pustende og teknisk materiale, og med navn- og fuglelogo foran.
kr 599
Bilde av ARCTERYX Beta Pant(M) Black

ARCTERYX Beta Pant(M) Black

Pustende og allsidig GORE-TEX-bukse som passer til mange ulike fjellaktiviteter. Oppdatert design. Beta-serien: Allround fjellklær.
kr 3399
65776.JPG

ARCTERYX Gamma Lt Pant(W) Dark Immersion

kr 1699