Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Calazo

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
67456.PNG

CALAZO Hurrungane 1:25 000

Dette er et av fem unike kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over Jotunheimen. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. Fjellskrenter, vassdrag, breer og andre naturelementer vises mye mer detaljert med denne teknologien. Kartet inneholder også flere stier enn noe kart tidligere over samme område. Et kart i målestokk 1:25 000 er nyttig for deg som planlegger en topptur til Skagastølstindane (2405 moh), Store Ringstind (2124 moh) eller Fannaråki (2068 moh). Kartet vil også kunne brukes av de som ønsker å forlate merkede stier for å utforske egne ruter i høyfjellet.
kr 249
67455.PNG

CALAZO Hemsedal, Golsfjellet & Gol 1:50 000

Med kartvisninger på både for- og baksiden dekker dette kartet store deler av området rundt Hemsedal og Gol, fra fjellet Høgeloft i nord til Sør-Aurdal i sør-øst. Dette er en del av den moderne kartserien fra Calazo, med unik terrenginformasjon basert på laserskanning fra fly og bedre nøyaktighet i detaljene. Vi har blant annet brukt detaljerte flyfoto til å korrigere stier i området. Vi har også identifisert og lagt til flere nye stier som manglet i de offisielle databasene. Kartet dekker alle de mest populære fjellområdene, hytter, markerte turruter og fungerer like godt om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper.
kr 249
67454.PNG

CALAZO Jotunheimen 1:50 000

Dette kartet dekker hele Jotunheimen med kartvisninger på både for- og baksiden. Det er en del av den moderne kartserien fra Calazo, med unik terrenginformasjon basert på laserskanning fra fly og bedre presisjon i detaljene. Her er noen av av de vakreste fjellandskapene i Norge med klassiske turmål som Hurrungane, Galdhøpiggen, Glittertind og Besseggen. Kartet dekker alle hyttene og markerte vandringsruter, og er beregnet på bruk også om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper.
kr 249
67453.PNG

CALAZO Høgruta 1:25 000

Høgruta i Jotunheimen er en alpin langtur på ski gjennom selve hjertet av det mest alpine fjellområdet i Norge. Som Norges svar på ”Haute route” går denne turen på fem dagsetapper fra Bessheim/Gjendesheim via Memurubu, Glitterheim, Spiterstulen, Leirvassbu til Krossbu. Høgruta Jotunheimen går over de flotteste fjellpassene og noen av de høyeste toppene i Skandinavia. Dette alpine kartet i målestokk 1:25 000 har terrenginformasjonen basert på laserskanning fra fly. Kartet beskriver Jotunheimen svært detaljert, og skaper gode forutsetninger for alpine toppturer. Den ”originale” Høgruta fra 2014 er ritet inn på kartet, likeså ulike alternativer som ofte er brukt.
kr 249
67452.PNG

CALAZO Hemsedal 1:25 000

Calazo Høyfjellskart Hemsedal i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over Hemsedal. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Kartet inneholder også flere stier enn noe kart tidligere over samme område. Klassiske turmål som Skogshorn, Mørkedalen, Høgloft, Hemsedal skisenter, Storebotskarvet, Svarthetta, Nibbi og Breistølen, er med.
kr 249