Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Kontakt oss

Klarna Sommerkampanje 1/6 - 31/7 - 2019

Handle i sommer og betale først i september

Nå kan du shoppe i hele sommer og betale i begynnelsen av september, den 2/9-2019 med 0% rente. 

Det vil foreligge et etableringsgebyr på kr 49,- pr. kjøp. Hvis betaling unnlates tilkommer et purregebyr på 70,00 kr.

Eksempelvis vil den effektive renten for et kjøp på kr 5000,- være 3,98%. I dette regnestykket inngår kr 49,- i etableringsgebyr, og forutsetter betaling 3 måneder etter kjøp. Totalkostnaden for dette kjøpet vil da bli kr 5049,-.

Kredittsjekk

Søknaden vil gjennomgå en kredittvurdering, og dette kan innebære at Klarna utfører en kredittsjekk. Ved eventuelle kredittsjekk vil et gjenpartsbrev bli tilsendt.

Konvertering til en fleksibel delbetaling

Om du velger å betale et lavere beløp enn totalbeløpet eller ikke betaler innen forfall anses dette som en søknad om å endre til fleksibel delbetaling (Klarna Konto). Du betaler da i egen takt, men minst 95 kr per måned. Klarna Konto er en rammekreditt som kan benyttes for kjøp av varer og tjenester fra nettbutikker som tilbyr Klarna Konto. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.  Denne avtalen må signeres og returneres til oss.

Klarna Konto tilbyr forbrukeren mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag samlet på en månedlig faktura, i stedet for å betale hele beløpet med en gang for det enkelte kjøp. Din kredittgrense er som høyst 5000 NOK. Dersom du fikk ditt første kjøp på delbetaling eller betalingsutsettelse godkjent på et beløp som er høyere enn 5000 NOK, er det dette beløpet som er din kredittgrense. Kreditgrense fremgår også på avtalens førsteside. Vilkårene for Klarna Konto fremkommer nedenfor.

Årsrenten er 22 % og månedlig administrasjonsgebyr er 45 kr, hvilket utgjør en effektiv rente på 48,56 % ved et kjøp på 5 000 kr. Prisen på kredittkjøpet blir da 6 156 kr med 12 delbetalinger på 513 kr stk. Dette eksempelet forutsetter at delbetalingen skjer over et år.

Dersom det er første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen på et kjøp, er dette kun et tilbud om utsatt betaling. Dette trenger du kun å gjøre første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen. Den faktiske avtalen inngås i forbindelse med at vi sender en kontoavtale til din folkeregistrerte adresse. For å være bindende må kontoavtalen signeres og returneres til Klarna. Dersom kontoavtalen ikke signeres og returneres, vil du ikke være bundet av rammekredittavtalen. Velger du å ikke være bundet av rammekredittavtalen, vil våre alminnelige fakturavilkår gjelde for kjøpet.

Les mer om Klarnas generelle vilkår her.

Link til Standardiserte Europeiske opplysninger om forbrukerkreditt.

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på tlf 21 01 89 91 alle hverdager mellom 08.00 – 17.00. Ved tvist kan Kontohaver henvende seg til Allmänna reklamationsnæmnden, Box 174, 101 23 Stockholm.

Hvis der skulle opstå en tvist mellem dig og Klarna, som vi ikke har kunnet løse, kan du henvende dig til det svenske forbrugerklagenævn, Allmänna reklamationsnämden. Du kan indsende din tvist til ARN via ODR-platformen: https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Du kan også indsende din tvist til følgende adresse: ARN, postbox 174, 101 23 Stockholm, Sverige.

 

Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm

Organisasjonsnummer SE556737-0431. www.klarna.no

*
*
*