Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Fjällräven

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
54244.PNG

FJÄLLRÄVEN Move In Bag Long Dark grey

Lett komprimerbar dunsovepose fra Fjellreven for deg som beveger deg i posen når du sover. Behagelig hodeparti og ekstra lang glidelås med beskyttelsesklaff.
kr 2999 kr 1799
Bilde av FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Jacket (W) Mineral Blue/Clay Blue

FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Jacket (W) Mineral Blue/Clay Blue

.
kr 2599
Bilde av FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Jacket (M) Dark Navy

FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Jacket (M) Dark Navy

kr 2599
Bilde av FJÄLLRÄVEN  Abisko Midsummer Jacket(W) Dark Navy

FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Jacket(W) Dark Navy

kr 2599
Bilde av FJÄLLRÄVEN Keb Trousers Curved (W) Reg Black

FJÄLLRÄVEN Keb Trousers Curved (W) Reg Black

Turbukse av ypperste kvalitet i G-1000 Eco og elastisk stoff. Super passform og ventilasjonsglidelåser, romslige lommer og stroppejustering nederst på beina.
kr 2399
60636.JPG

FJÄLLRÄVEN Keb Trousers Reg(M) Stone Grey/Lava

Prisvinnende turbukse i stretchstoff og G-1000 Eco, nå oppdatert for enda bedre ytelse, passform og slitestyrke. Vi har også utstyrt den med en festesone for seler, og benas nederkant har fått en ny design som er lettere å justere og reparere. Buksen har fremdeles klassiske, store lommer og en rekke ventilasjonsåpninger langs tightsen og leggene. En velpassende, slitesterk klassiker for maksimal bevegelsesfrihet på fjellet...
kr 2399
60634.JPG

FJÄLLRÄVEN Keb Trousers Reg(M) Black/Stone Grey

Prisvinnende turbukse i stretchstoff og G-1000 Eco, nå oppdatert for enda bedre ytelse, passform og slitestyrke. Vi har også utstyrt den med en festesone for seler, og benas nederkant har fått en ny design som er lettere å justere og reparere. Buksen har fremdeles klassiske, store lommer og en rekke ventilasjonsåpninger langs tightsen og leggene. En velpassende, slitesterk klassiker for maksimal bevegelsesfrihet på fjellet..
kr 2399
Bilde av FJÄLLRÄVEN Keb Fleece Hoodie(W) Grey/Dark Grey

FJÄLLRÄVEN Keb Fleece Hoodie(W) Grey/Dark Grey

Genser med hette i funksjonell fleece med ull. Lett og anvendelig når man går på tur, padler, står på ski, osv. Perfekt som et isolerende og fukttransporterende mellomlag, hele året gjennom. Fleecehettegenser med G-1000 Eco forsterkninger over skuldrene.