Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Hoka

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Cantaloupe/Silver Peony

HOKA Women`s Clifton 8 Cantaloupe/Silver Peony

HOKA sin klare bestselger de siste 5 årene, nå i ny og oppgradert versjon. Utgave nummer 8 av Clifton har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Mellomsålen består av et lettere EVA-skum enn tidligere, men som beholder den særegne HOKA støtdempingen. Samtidig som den er lettere tåler den også mer belastning enn før. Clifton 8 har en kombinasjon av komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1799
65752.JPG

HOKA Men's Mach Supersonic Radiant Yellow/Camellia

Lett og responsiv løpesko til både rolige og raskere løpeturer. Ny og spenstig demping i mellomsålen.
kr 1999
Bilde av HOKA Men's Clifton 8 Black/Black

HOKA Men's Clifton 8 Black/Black

Fantastisk treningssko for alle som ønsker god komfort, være seg om det er lange løpeturer på hardt underlag eller en gåtur i nabolaget! Også ypperlig som en fritidsko eller for harde underlag i hverdagen generelt.Dropp: 5 mm (29-24mm). Vekt: 246 gram
kr 1799
Bilde av HOKA Men`s Clifton 8 Real Teal/Aquarelle

HOKA Men`s Clifton 8 Real Teal/Aquarelle

Hoka One One M Clifton 8 er en meget godt dempet sko med suveren komfort. Like godt egnet til trening på fast underlag som den er som fritidssko eller jobbsko.
kr 1348
Bilde av HOKA Men's Kaha 2 GTX Duffel Bag/Radiant Yellow

HOKA Men's Kaha 2 GTX Duffel Bag/Radiant Yellow

Kaha 2 GTX er Hokas siste tilskudd i Sky-serien, og kommer med noen solide forbedringer på det som er en favoritt hos mange i terrenget.
kr 2999
Bilde av HOKA Men`s Clifton 7 Wide Black/White

HOKA Men`s Clifton 7 Wide Black/White

Den nøytrale dempingen i skoen er en demping uten pronasjonsstøtte (fotens sidestøtte). Disse skoene passer derfor bra for løpere som har et rullende steg og de som bytter mellom vandring og løping. Allsidigheten i dempingen gjør at den kan brukes for både konkurranse, intensiv trening og lange distanser. Skal du løpe på mykere underlag, kan det være lurt å fukte sålen først, for å oppnå en mer direkte bakkekontakt. Når du går eller springer på harde underlag, kommer dempede såler til sin rett, da de har en naturlig komfort samtidig som de beskytter leddene
kr 1799
Bilde av HOKA Women`s Challenger ATR 6 Black Iris/Hot Coral

HOKA Women`s Challenger ATR 6 Black Iris/Hot Coral

Challenger ATR 6 er en betydelig oppgradering fra sin forgjenger. Skummet i sålen er laget av en blanding av EVA og CMEVA. Dette gir deg en fantastisk komfort. Samtidig vil sålen beskytte foten mot ujevnheter som kan påvirke foten. Skoen har også blitt noe mer responsiv og ligner mer på Speedgoat 2. Yttersålen har 4 mm knaster.
kr 1799
Bilde av HOKA Women's Stinson Atr 6 Deep Well/Evening Primrose

HOKA Women's Stinson Atr 6 Deep Well/Evening Primrose

.Stinson ATR 6 er skoen for deg som ønsker maks demping og komfort. ATR står for «all terrain» som kan brukes i all type terreng og passer til fritid og lange gå -og løpeturer.
kr 1998
Bilde av HOKA Men`s Clifton 7 Black

HOKA Men`s Clifton 7 Black

Den nøytrale dempingen i skoen er en demping uten pronasjonsstøtte (fotens sidestøtte). Disse skoene passer derfor bra for løpere som har et rullende steg og de som bytter mellom vandring og løping. Allsidigheten i dempingen gjør at den kan brukes for både konkurranse, intensiv trening og lange distanser. Skal du løpe på mykere underlag, kan det være lurt å fukte sålen først, for å oppnå en mer direkte bakkekontakt. Når du går eller springer på harde underlag, kommer dempede såler til sin rett, da de har en naturlig komfort samtidig som de beskytter leddene.
kr 1799
61483.JPG

HOKA Women`s Speedgoat 4 Gtx Anthracite/Dark Gull Grey

Speedgoat 4 er Hoka sin nye toppmodell for terrengløping. Nå også med en pustende og superlett GORE-TEX membran som vil holde deg tørr på beina. En sko som passer til deg som trives best i skog og mark.
kr 2199
Bilde av HOKA Men`s Clifton Wide Black/White

HOKA Men`s Clifton Wide Black/White

HOKA ONE ONE sin klare bestselger de siste 4 årene. Godt dempet treningssko som også passer svært godt til jobb og fritid. Vekt: 247 gram. Dropp: 5 mm (29-24mm). Pronasjon: Normal. WIDE: 3-4 mm bredere over lest, mer romslig over vrista og tærne, samt større åpning når du skal putte foten ned i skoen.
kr 1799
61472.JPG

HOKA ONE ONE Mens Rincon Black/White

kr 1499
Bilde av HOKA Women`s Bondi 7 Black Iris/Ballard Blue

HOKA Women`s Bondi 7 Black Iris/Ballard Blue

Bestselger i ny versjon! Endelig kommer HOKA med ny versjon av sin mest dempede «road shoe». Populære Bondi nå i utgave sju – og det med enda mer komfort! Gi beina dine god støtdemping – de fortjener det. Vekt: 302 gram. 4 mm dropp (33-29mm).
kr 1999
Bilde av HOKA Women`s Clifton 7 White

HOKA Women`s Clifton 7 White

Bestselger fra Hoka for trening, jobb og fritid.
kr 1799
Bilde av HOKA Women`s Clifton 7 Hot Coral/White

HOKA Women`s Clifton 7 Hot Coral/White

Clifton er Hoka sin bestselgende modell de siste fire årene. Den syvende utgaven blir ingen unntak. Clifton 7 er skoen med den mykeste mellomsålen. Full EVA mellomsåle gir deg den gode og særegne Hoka støtdempingen. Dette kombineres med god beskyttelse og komfort du ikke finner andre steder! Såle som tåler mange mil og timer med løping.
kr 1799
Bilde av HOKA Women's Bondi 7 Black/Black

HOKA Women's Bondi 7 Black/Black

Populære Bondi nå i utgave sju – og det med enda mer komfort! Gi beina dine god støtdemping – de fortjener det. Vekt: 302 gram. 4 mm dropp (33-29mm).
kr 1999
Bilde av HOKA Women's Stinson ATR 6 CCNT

HOKA Women's Stinson ATR 6 CCNT

Stinson ATR 6 er skoen for deg som ønsker maks demping og komfort. ATR står for «all terrain» som kan brukes i all type terreng og passer til fritid og lange gå -og løpeturer.
kr 1999
Bilde av HOKA Women`s Clifton 7 Black/White

HOKA Women`s Clifton 7 Black/White

HOKA sin klare bestselger de siste 4 årene. Godt dempet treningssko som også passer svært godt til jobb og fritid. Vekt: 247 gram. Dropp: 5 mm (29-24mm). Pronasjon: Normal.
kr 1799
Bilde av HOKA Women`s Challenger ATR 6 Cascade/Ombre Blue

HOKA Women`s Challenger ATR 6 Cascade/Ombre Blue

Challenger ATR 6 er den mest allsidige HOKA-skoen til bruk utendørs. Dempevolum: 27-22mm (5mm dropp)Vekt: 216g.
kr 1799
Bilde av HOKA Men's Stinson ATR 6 Ombre Blue/Saffron

HOKA Men's Stinson ATR 6 Ombre Blue/Saffron

Stinson ATR 6 er skoen for deg som ønsker maks demping og komfort. ATR står for «all terrain» som kan brukes i all type terreng og passer til fritid og lange gå -og løpeturer.
kr 1999
Bilde av HOKA Men`s Challenger ATR 6 GTX Black/Green Sheen

HOKA Men`s Challenger ATR 6 GTX Black/Green Sheen

Den nøytrale dempingen i skoen er en demping uten pronasjonsstøtte (fotens sidestøtte). Disse skoene passer derfor bra for løpere som har et rullende steg og de som bytter mellom vandring og løping. Kjøp den her.
kr 1999
Bilde av HOKA Women`s Rincon 3 Plein Air/Orchid Hush

HOKA Women`s Rincon 3 Plein Air/Orchid Hush

Godt dempet, lettvekts løpesko! I forhold til det kraftige dempevolumet er Rincon lettest i klassen. Vol 3 er intet unntak. Tvert i mot, den har fått en enda bedre vekt/demping-ratio. Fokuset vårt når Rincon skal utvikles er først og fremst; mest mulig støtdemping og lavest mulig vekt. Dropp: 5 mm (26-21mm). Vekt: 176 gram. Kjøp den her.
kr 1699
Bilde av HOKA Women`s Arahi 5 Vallarta Blue/Atlantis

HOKA Women`s Arahi 5 Vallarta Blue/Atlantis

En lett og trendy stabilitetsko! Fjærlett mengdetreningsko, som allikevel har svært god støtdemping. Skoen egner seg for grus, asfalt, tredemølle og fine, tørre stier. Dropp: 5 mm (stack 27-22mm). Vekt: 225 gram. Pronasjon: Overpronasjon. Kjøp den her.
kr 1799
Bilde av HOKA Men`s Arahi 5 Harbor Mist/Aquarelle

HOKA Men`s Arahi 5 Harbor Mist/Aquarelle

Arahi 5 fra Hoka One One er en løpesko til løperen som pronerer, og søker stabilitet og støtabsorbering kombinert med lav vekt. Den femte versjonen av denne modellen kommer med forbedringer i både mellomsålen og overdelen.
kr 1799
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Wide Black/White

HOKA Women`s Clifton 8 Wide Black/White

Hoka One One W Clifton 8 Wide er en meget godt dempet sko med suveren komfort. Like godt egnet til trening på fast underlag som den er som fritidssko eller jobbsko.
kr 1799
Bilde av HOKA Men's Clifton 8 White/White

HOKA Men's Clifton 8 White/White

HOKA sin klare bestselger de siste 5 årene Fantastisk treningssko for alle som ønsker god komfort, være seg om det er lange løpeturer på hardt underlag eller en gåtur i nabolaget! Også ypperlig som en fritidsko eller for harde underlag i hverdagen generelt. Kjøp den her.
kr 1799
Bilde av HOKA Men`s Kawana Black/White

HOKA Men`s Kawana Black/White

Oppkalt etter en vakker strand på østkysten av Australia er også skoen en fryd for øye! Hoka M Kawana er et nytt tilskudd i HOKA-familien som tilbyr en fantastisk komfort på veien du ferdes, være seg på tur til butikken eller en skånsom løpetur. Inn på treningssenteret eller langs grusveiene i marka. Kawana er laget for å dekke et bredt bruksområde dag ut og dag inn.
kr 1799
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Blanc De Blanc/White

HOKA Women`s Clifton 8 Blanc De Blanc/White

HOKA sin klare bestselger de siste 5 årene, nå i ny og oppgradert versjon. Utgave nummer 8 av Clifton har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Mellomsålen består av et lettere EVA-skum enn tidligere, men som beholder den særegne HOKA støtdempingen. Samtidig som den er lettere tåler den også mer belastning enn før. Clifton 8 har en kombinasjon av komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1699
Bilde av HOKA Women`s Challenger ATR 6 GTX Black/Cascade

HOKA Women`s Challenger ATR 6 GTX Black/Cascade

Gore-Tex versjon av HOKAs mest allsidige sko- Passer godt på alle typer underlag- Like bra på asfalt, grus og kanskje til og med litt stiløping.- Meget god demping- 4 mm knaster sikrer godt grep på.
kr 1999
Bilde av HOKA Womens Kaha GTX Black Iris/Blue Sapphire

HOKA Womens Kaha GTX Black Iris/Blue Sapphire

Dette er fjellstøvelen til Hoka med Gore-Tex membran! Hoka Kaha GTX gir deg en helt ny dimensjon av fjellsko med sin lave vekt og fantastiske demping. Ønsker du komfort i fjellheimen eller de dype skoger bør du absolutt prøve denne.
kr 2999