Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Hoka

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 X-Wide Wild Dowe/Dark Shadow

HOKA Men`s Bondi 7 X-Wide Wild Dowe/Dark Shadow

Endelig kommer HOKA med ny versjon av sin mest dempede «road shoe». Populære Bondi nå i utgave sju – og det med enda mer komfort! Gi beina dine god støtdemping – de fortjener det. Vekt: 302 gram. 4 mm dropp (33-29mm).
kr 1999 kr 1199
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 Ibiza Blue/Blue Glass

HOKA Men`s Bondi 7 Ibiza Blue/Blue Glass

Bondi er HOKA sin mest dempede asfaltsko. Full EVA mellomsåle gjør skoen behagelig på hardt underlag og god støtdemping for føttene dine. Noe de fortjener. Slitesterk såle som tåler mange timer og mil med løping. Vekt: 302 gram. 4 mm dropp (33-29mm)
kr 1999 kr 1199
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 Blue Fog/Castle Rock

HOKA Men`s Bondi 7 Blue Fog/Castle Rock

Bondi 7 bygger videre på tidligere utgaver, men nå med enda mer komfort.
kr 1999 kr 1199
Bilde av HOKA Men`s Bondi X Black/White

HOKA Men`s Bondi X Black/White

Ta Hoka`s mest dempede veisko, bytt en del av mellomsåleskummet og trim den med en karbonplate. Komforten og beskyttelsen består, samtidig som geometrien og sålematerialet innbyr til høyere tempo og kvikkere stegavvikling.
kr 2899 kr 1740
Bilde av HOKA Men`s Arahi 5 Harbor Mist/Aquarelle

HOKA Men`s Arahi 5 Harbor Mist/Aquarelle

Arahi 5 fra Hoka One One er en løpesko til løperen som pronerer, og søker stabilitet og støtabsorbering kombinert med lav vekt. Den femte versjonen av denne modellen kommer med forbedringer i både mellomsålen og overdelen.
kr 1799 kr 1080
Bilde av HOKA Women`s Kawana Black/White

HOKA Women`s Kawana Black/White

Oppkalt etter en vakker strand på østkysten av Australia - Kawana er et nytt tilskudd i HOKA-familien. Dette er en solid «all day – every day» modell som leverer ypperlig komfort enten det er en tur til butikken, en skånsom løpetur, inn på treningssenteret eller langs grusveiene i marka.
kr 1799 kr 1080
Bilde av HOKA Women`s Kawana Blanc De Blanc/Butterfly

HOKA Women`s Kawana Blanc De Blanc/Butterfly

Oppkalt etter en vakker strand på østkysten av Australia - Kawana er et nytt tilskudd i HOKA-familien. Dette er en solid «all day – every day» modell som leverer ypperlig komfort enten det er en tur til butikken, en skånsom løpetur, inn på treningssenteret eller langs grusveiene i marka.
kr 1799 kr 1080
Bilde av HOKA Women`s Bondi X Blue Glass/Billowing Sail

HOKA Women`s Bondi X Blue Glass/Billowing Sail

Ta den mest dempede asfaltskoen, bytt ut en del av mellomsålen, trim den med en karbonplate og du har HOKA Bondi X. En nyvinning for deg som ønsker å ta løpingen til et nytt nivå. «Everyone can level up». Samtidig som den gode komforten og beskyttelsen består. Dette er ikke skoen du må ha, men et ypperlig alternativ til deg som drømmer om de lange løpeturene i et høyere tempo. Bondi X har en svært lett CMEVA mellomsåle som demper godt. Geometrien og sålematerialet sammen med karbonplaten gir en mer effektiv og kvikkere stegavvikling helt fra landingen til fraskyvet. Det responderes godt fra underlaget. Yttersålen består av strategisk plasserte gummierte slitedeler for å heve levetiden på skoene. Samtidig som den lave vekten opprettholdes. Overdelen består av en lett pustende mesh med 3D forsterkninger for at foten skal sitte godt i skoen. I tillegg bidrar den EVA-perforerte tungen til det gode fotholdet og viderefører Bondi DNA-et; god komfort og støtte.
kr 2899 kr 1740
Bilde av HOKA Women's Clifton 8 White/White

HOKA Women's Clifton 8 White/White

kr 1899 kr 1139
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Cantaloupe/Silver Peony

HOKA Women`s Clifton 8 Cantaloupe/Silver Peony

HOKA sin klart bestselger de siste 5 årene, nå i ny og oppgradert versjon. Utgave nummer 8 av Clifton har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Mellomsålen består av et lettere EVA-skum enn tidligere, men som beholder den særegne HOKA støtdempingen. Samtidig som den er lettere tåler den også mer belastning enn før. Clifton 8 har en kombinasjon av komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1899 kr 1139
Bilde av HOKA  Women`s Bondi 7 Blue Fog/Blue Glass

HOKA Women`s Bondi 7 Blue Fog/Blue Glass

HOKAs mest dempede løpesko!God komfort til lange turerPopulær arbeids- og hverdagsskoEt godt valg også for tyngre løpereMaksimal demping og komfortMeget god stabilitet
kr 1799 kr 1199
Bilde av HOKA Women`s Mach 5 White/Copper

HOKA Women`s Mach 5 White/Copper

kr 1899
Bilde av HOKA Women`s Gaviota 4 Festival Fuchsia/Blue Graphite

HOKA Women`s Gaviota 4 Festival Fuchsia/Blue Graphite

.
kr 1999 kr 1199
Bilde av HOKA Women's Kaha 2 Low Gtx Sharkskin/Blue Coral

HOKA Women's Kaha 2 Low Gtx Sharkskin/Blue Coral

Hoka W Kaha 2 Low GTX er til deg som ønsker en lett og vanntett hikingsko til marka og fjellet med meget god demping, god stabilitet og eksepsjonelt grep i gjørme og på stein. Går du primært med lett dagstursekk vil du sette pris på en lav sko, men de med tyngre bør vil ha fordel av den tradisjonelle høye Kaha.
kr 2799
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Black/Black

HOKA Women`s Clifton 8 Black/Black

kr 1899
Bilde av HOKA Men's Clifton 8 White/White

HOKA Men's Clifton 8 White/White

HOKA sin klare bestselger de siste 5 årene Fantastisk treningssko for alle som ønsker god komfort, være seg om det er lange løpeturer på hardt underlag eller en gåtur i nabolaget! Også ypperlig som en fritidsko eller for harde underlag i hverdagen generelt. Kjøp den her.
kr 1899
Bilde av HOKA Men`s Stinson Atr 6 Blue Graphite/Summer Song

HOKA Men`s Stinson Atr 6 Blue Graphite/Summer Song

kr 1999
Bilde av HOKA Mens Challenger ATR 6 GTX Outer Space/Butterfly

HOKA Mens Challenger ATR 6 GTX Outer Space/Butterfly

kr 1999
Bilde av HOKA Women's Speedgoat 5 GTX Black/Black

HOKA Women's Speedgoat 5 GTX Black/Black

kr 2399
Bilde av HOKA Mens Challenger ATR 6 Black/Thyme

HOKA Mens Challenger ATR 6 Black/Thyme

kr 1799
Bilde av HOKA Men's Speedgoat 5 Duffel Bag/Thyme

HOKA Men's Speedgoat 5 Duffel Bag/Thyme

Hoka One One M Speedgoat 5 er en godt dempet og solid terrengsko for krevende underlag. Mellomsålen er blitt lettere, og oppleves som mer spenstig.
kr 1999
Bilde av HOKA Women`s Kaha 2 Gtx Blue Coral/Blue Graphite

HOKA Women`s Kaha 2 Gtx Blue Coral/Blue Graphite

kr 2999
Bilde av HOKA Men`s Kaha Gtx Charcoal Gray/Green Sheen

HOKA Men`s Kaha Gtx Charcoal Gray/Green Sheen

Lett og behagelig fjellstøvel med GORE-TEX membran. Kaha er ekstremt komfortabel å ha på seg for å være en lett fjellstøvel, men gir like vel nok styrke og støtte til lange turer i fjell, skog og mark. Den ekstra dempingen og komforten kjennes spesielt etter lange dager og mange kilometer, slik at de er godt egnet til turer som går over flere dager. Den er myk og behagelig, men gir fortsatt god støtte til ankelen slik at du fint kan ha en tyngre sekk. Den myke sålen er like vel best på sti og lettere terreng og ikke grov og ulendt terreng.
kr 2999
Bilde av HOKA Men`s Kaha 2 Gtx Black

HOKA Men`s Kaha 2 Gtx Black

Er du på jakt etter en god arbeidssko, fjell/tursko eller vintersko er Sky Kaha GTX den perfekte skoen for deg. Med lav vekt og helt rå demping for lette fjellturer og krevende terreng. En god tursko som gir deg ekstra støtte, beskyttelse og komfort. Skoen brukes som en arbeidssko i mange yrker også hvor Sky Kaha sine egenskaper passer ypperlig.
kr 2999
Bilde av HOKA Men`s Clifton 8 Wide Black/White

HOKA Men`s Clifton 8 Wide Black/White

Hoka One One M Clifton 8 er en meget godt dempet sko med suveren komfort. Like godt egnet til trening på fast underlag som den er som fritidssko eller jobbsko.
kr 1899
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 Wide Black/White

HOKA Men`s Bondi 7 Wide Black/White

- Bred og stabil versjon av HOKA mest dempete asfalt-/grussko- Den optimale miksen av demping og komfort- Perfekt løpesko for mengdetrening og lange løp- En av markedets mest populære jobbsko
kr 1999
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Black/White

HOKA Women`s Clifton 8 Black/White

HOKA sin klare bestselger de siste 5 årene, nå i ny og oppgradert versjon. Utgave nummer 8 av Clifton har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Mellomsålen består av et lettere EVA-skum enn tidligere, men som beholder den særegne HOKA støtdempingen. Samtidig som den er lettere tåler den også mer belastning enn før. Clifton 8 har en kombinasjon av komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1899 kr 1329
Bilde av HOKA Women's Kaha 2 Low Gtx Black/Black

HOKA Women's Kaha 2 Low Gtx Black/Black

HOKA Kaha 2 Low GTX er en videreutvikling av den allerede suksessrike og populære Kaha GTX. Ser du etter en fjell/tursko med rå demping, godt grep og lav vekt som gjør turene lettere er dette skoene du bør prøve. Dette er hiking-skoen for variert terreng. Kaha er maorispråk og betyr «strength and support». Denne skoen har begge deler. Skoen kan være et ypperlig alternativ som arbeidssko i mange yrker hvor Kaha 2 Low GTX sine egenskaper kommer til sin rett.
kr 2799
61473.JPG

HOKA Men`s Speedgoat 4 GTX Anthracite/Dark Gull Grey

kr 2199
Bilde av HOKA Womens Bondi 8 Harbor Mist/Lunar Rock

HOKA Womens Bondi 8 Harbor Mist/Lunar Rock

.
kr 1999