Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Hoka

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Black/White

HOKA Women`s Clifton 8 Black/White

HOKA sin klare bestselger de siste 5 årene, nå i ny og oppgradert versjon. Utgave nummer 8 av Clifton har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Mellomsålen består av et lettere EVA-skum enn tidligere, men som beholder den særegne HOKA støtdempingen. Samtidig som den er lettere tåler den også mer belastning enn før. Clifton 8 har en kombinasjon av komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1899 kr 1329
Bilde av HOKA Men's Clifton 8 White/White

HOKA Men's Clifton 8 White/White

HOKA sin klare bestselger de siste 5 årene Fantastisk treningssko for alle som ønsker god komfort, være seg om det er lange løpeturer på hardt underlag eller en gåtur i nabolaget! Også ypperlig som en fritidsko eller for harde underlag i hverdagen generelt. Kjøp den her.
kr 1899 kr 1140
Bilde av HOKA Women's Kaha 2 Low Gtx Black/Black

HOKA Women's Kaha 2 Low Gtx Black/Black

kr 2799
61473.JPG

HOKA Men`s Speedgoat 4 GTX Anthracite/Dark Gull Grey

kr 2199
Bilde av HOKA Womens Bondi 8 Harbor Mist/Lunar Rock

HOKA Womens Bondi 8 Harbor Mist/Lunar Rock

.
kr 1999 kr 1699
Bilde av HOKA Men`s Stinson Atr 6 Blue Graphite/Summer Song

HOKA Men`s Stinson Atr 6 Blue Graphite/Summer Song

kr 1999
Bilde av HOKA Women's Stinson ATR 6 Outer Space/Blue Glass

HOKA Women's Stinson ATR 6 Outer Space/Blue Glass

kr 1999
Bilde av HOKA Women`s Arahi 5 Vallarta Blue/Atlantis

HOKA Women`s Arahi 5 Vallarta Blue/Atlantis

En lett og trendy stabilitetsko! Fjærlett mengdetreningsko, som allikevel har svært god støtdemping. Skoen egner seg for grus, asfalt, tredemølle og fine, tørre stier. Dropp: 5 mm (stack 27-22mm). Vekt: 225 gram. Pronasjon: Overpronasjon. Kjøp den her.
kr 1799 kr 1080
Bilde av HOKA Women`s Kaha 2 Gtx Black

HOKA Women`s Kaha 2 Gtx Black

kr 2999
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 Ibiza Blue/Blue Glass

HOKA Men`s Bondi 7 Ibiza Blue/Blue Glass

Bondi er HOKA sin mest dempede asfaltsko. Full EVA mellomsåle gjør skoen behagelig på hardt underlag og god støtdemping for føttene dine. Noe de fortjener. Slitesterk såle som tåler mange timer og mil med løping. Vekt: 302 gram. 4 mm dropp (33-29mm)
kr 1999 kr 1400
Bilde av HOKA Mens Challenger ATR 6 GTX Outer Space/Butterfly

HOKA Mens Challenger ATR 6 GTX Outer Space/Butterfly

kr 1999
Bilde av HOKA Women`s Challenger Atr 6 Gtx Outer Space/Arctic Ice

HOKA Women`s Challenger Atr 6 Gtx Outer Space/Arctic Ice

kr 1999
Bilde av HOKA Women's Anacapa Low Gtx Cherry Mahogany/Hot Sauce

HOKA Women's Anacapa Low Gtx Cherry Mahogany/Hot Sauce

kr 2299
Bilde av HOKA Women`s Bondi X Blue Glass/Billowing Sail

HOKA Women`s Bondi X Blue Glass/Billowing Sail

Ta den mest dempede asfaltskoen, bytt ut en del av mellomsålen, trim den med en karbonplate og du har HOKA Bondi X. En nyvinning for deg som ønsker å ta løpingen til et nytt nivå. «Everyone can level up». Samtidig som den gode komforten og beskyttelsen består. Dette er ikke skoen du må ha, men et ypperlig alternativ til deg som drømmer om de lange løpeturene i et høyere tempo. Bondi X har en svært lett CMEVA mellomsåle som demper godt. Geometrien og sålematerialet sammen med karbonplaten gir en mer effektiv og kvikkere stegavvikling helt fra landingen til fraskyvet. Det responderes godt fra underlaget. Yttersålen består av strategisk plasserte gummierte slitedeler for å heve levetiden på skoene. Samtidig som den lave vekten opprettholdes. Overdelen består av en lett pustende mesh med 3D forsterkninger for at foten skal sitte godt i skoen. I tillegg bidrar den EVA-perforerte tungen til det gode fotholdet og viderefører Bondi DNA-et; god komfort og støtte.
kr 2899 kr 1595
Bilde av HOKA Women`s Rincon 3 Black/White

HOKA Women`s Rincon 3 Black/White

HOKA ONE ONE sin klare bestselger de siste 5 årene. Utgave nr 8 har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Et lettere EVA-skum som beholder den særegne HOKA ONE ONE støtdempingen, samtidig som den tåler mer belasntning. Komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1699 kr 1020
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Cantaloupe/Silver Peony

HOKA Women`s Clifton 8 Cantaloupe/Silver Peony

HOKA sin klart bestselger de siste 5 årene, nå i ny og oppgradert versjon. Utgave nummer 8 av Clifton har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Mellomsålen består av et lettere EVA-skum enn tidligere, men som beholder den særegne HOKA støtdempingen. Samtidig som den er lettere tåler den også mer belastning enn før. Clifton 8 har en kombinasjon av komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1899 kr 1139
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Anthracite/Copper

HOKA Women`s Clifton 8 Anthracite/Copper

kr 1899
Bilde av HOKA Women`s Rincon 3 Plein Air/Orchid Hush

HOKA Women`s Rincon 3 Plein Air/Orchid Hush

Godt dempet, lettvekts løpesko! I forhold til det kraftige dempevolumet er Rincon lettest i klassen. Vol 3 er intet unntak. Tvert i mot, den har fått en enda bedre vekt/demping-ratio. Fokuset vårt når Rincon skal utvikles er først og fremst; mest mulig støtdemping og lavest mulig vekt. Dropp: 5 mm (26-21mm). Vekt: 176 gram. Kjøp den her.
kr 1699
Bilde av HOKA Women`s Arahi Plein Air/Blue Fog

HOKA Women`s Arahi Plein Air/Blue Fog

En lett og trendy stabilitetsko! Fjærlett mengdetreningsko, som allikevel har svært god støtdemping. Skoen egner seg for grus, asfalt, tredemølle og fine, tørre stier. Dropp: 5 mm (stack 27-22mm). Vekt: 225 gram. Pronasjon: Overpronasjon
kr 1799 kr 1080
Bilde av HOKA Women`s Kawana Blanc De Blanc/Butterfly

HOKA Women`s Kawana Blanc De Blanc/Butterfly

Oppkalt etter en vakker strand på østkysten av Australia - Kawana er et nytt tilskudd i HOKA-familien. Dette er en solid «all day – every day» modell som leverer ypperlig komfort enten det er en tur til butikken, en skånsom løpetur, inn på treningssenteret eller langs grusveiene i marka.
kr 1799 kr 1080
Bilde av HOKA Women`s Kawana Black/White

HOKA Women`s Kawana Black/White

Oppkalt etter en vakker strand på østkysten av Australia - Kawana er et nytt tilskudd i HOKA-familien. Dette er en solid «all day – every day» modell som leverer ypperlig komfort enten det er en tur til butikken, en skånsom løpetur, inn på treningssenteret eller langs grusveiene i marka.
kr 1799 kr 1080
Bilde av HOKA Women's Clifton 8 White/White

HOKA Women's Clifton 8 White/White

kr 1899 kr 1139
Bilde av HOKA Women`s Bondi 7 Harbor Mist/Sharkskin

HOKA Women`s Bondi 7 Harbor Mist/Sharkskin

HHOKA Bondi 7 er en oppdatert versjon av bestselgeren Bondi 6, nå med en overdel som har bedre ventilering og bedre støtte. Bondi har alltid vært HOKAs beste alternativ for en maksdempet sko for løp på asfalt og grus. Skoen gir god støtte for løpere med middels pronasjon. Meget komfortabel sko som gir løperen den klassiske HOKA følelsen - her kan man løpe lenger og oftere med mindre belastning. Også en meget populær fritids-og jobbsko, som er perfekt for de som jobber på harde underlag, og trenger en sko med veldig myk demping.
kr 1999 kr 1199
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 Blue Graphite/ Butterfly

HOKA Men`s Bondi 7 Blue Graphite/ Butterfly

Bondi er HOKA sin mest dempede asfaltsko. Full EVA mellomsåle gjør skoen behagelig på hardt underlag og god støtdemping for føttene dine. Noe de fortjener. Slitesterk såle som tåler mange timer og mil med løping.
kr 1999 kr 1199
65752.JPG

HOKA Men's Mach Supersonic Radiant Yellow/Camellia

Lett og responsiv løpesko til både rolige og raskere løpeturerNy og spenstig demping i mellomsålen.
kr 1999 kr 1199
Bilde av HOKA Men's Clifton 8 Fiesta/Blazing Orange

HOKA Men's Clifton 8 Fiesta/Blazing Orange

Fantastisk treningssko for alle som ønsker god komfort, være seg om det er lange løpeturer på hardt underlag eller en gåtur i nabolaget! Også ypperlig som en fritidsko eller for harde underlag i hverdagen generelt.Dropp: 5 mm (29-24mm). Vekt: 246 gram
kr 1899 kr 1139
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 Black/White

HOKA Men`s Bondi 7 Black/White

Bondi er HOKA sin mest dempede asfaltsko. Full EVA mellomsåle gjør skoen behagelig på hardt underlag og god støtdemping for føttene dine. Noe de fortjener. Slitesterk såle som tåler mange timer og mil med løping.
kr 1999 kr 1199
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 Blue Fog/Castle Rock

HOKA Men`s Bondi 7 Blue Fog/Castle Rock

Bondi 7 bygger videre på tidligere utgaver, men nå med enda mer komfort.
kr 1999 kr 1199
Bilde av HOKA Men`s Arahi 6 Black/White

HOKA Men`s Arahi 6 Black/White

Dette er utgave nr 6 av stabilitetsmodellen Arahi - en fjærlett mengdetreningsko, som allikevel har svært god støtdemping.
kr 1799 kr 1080
Bilde av HOKA Men`s Bondi X Black/White

HOKA Men`s Bondi X Black/White

Ta Hoka`s mest dempede veisko, bytt en del av mellomsåleskummet og trim den med en karbonplate. Komforten og beskyttelsen består, samtidig som geometrien og sålematerialet innbyr til høyere tempo og kvikkere stegavvikling.
kr 2899 kr 1595