Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Mammut

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av MAMMUT Barryvox Package

MAMMUT Barryvox Package

kr 4399 kr 3999
53800.JPG

MAMMUT Barryvox

Barryvox skredsøkeren er arvtageren etter den smått legendarisk Element skredsøkeren fra Mammut. Med sine tre antenner og digitale søkeområde på 70 meter får du en sender/mottaker som raskt dekker over store områder når du behøver det. Enheten sender på den standardiserte frekvensen 457 kHz så den er selvfølgelig kompatibel med andre enheter på markedet, også fra andre merker. 3 utskiftbare AAA batterier gjør det enkelt å ha med reservebatterier i bakhånd og det opplyste 2" displayet vil gjøre lesingen enklere i mørket eller under flombelysning. Det vil dessuten og hjelpe veldig om du har polariserte solbriller eller goggles på deg. I en eventuell søkefase vil lydsignaler hjelpe deg så du kan bruke øynene der du behøver dem mest. Du vil enkelt få beskjed om å snu rundt 180° grader om du beveger deg i feil retning og i displayet vil du i tillegg til å få beskjed om søkeren finner flere enn en begravd person. Du vil også kunne lese av retning og eventuelt dybde under snøen om du har digital kontakt med en annen søker.
kr 3599 kr 2620
Bilde av MAMMUT  Nordic Oti Spring 195L

MAMMUT Nordic Oti Spring 195L

Mammut Nordic Oti Spring er en syntetisk sovepose for den tilfeldige turgåeren, som leter etter en helårssovepose for netter som spanderes i en hytte.
kr 1199
Bilde av MAMMUT Alugator Light Neon Orange

MAMMUT Alugator Light Neon Orange

Alugator Pro Light er spaden fra Mammut for de som stiller store krav til utstyret sitt både når den kommer til slitestyrken brukervennlighet og vekt. Du finner smarte detaljer som en rekke festepunkter på bladet så du enklere skal kunne bruke det til å lage en slede eller et snøanker. En lett synlig signalfarge på det ovale skaftet hjelper med slitestyrken og at du holder deg synlig og ikke mister spaden i snømassene.
kr 849
Bilde av MAMMUT Alugator Ride 3.0 Raw Aluminium

MAMMUT Alugator Ride 3.0 Raw Aluminium

kr 699
Bilde av MAMMUT First Aid Kit Pro

MAMMUT First Aid Kit Pro

kr 499

Filtrer etter:

Clear All