Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Mammut

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av MAMMUT Kompakt Mti 3-Season 195L Dark Cyan-Cobalt

MAMMUT Kompakt Mti 3-Season 195L Dark Cyan-Cobalt

Mammut Komptakt MTI 3-season er en fantastisk sovepose som har vært en vinner i en årrekke for alle som ønsker en lett og komfortabel 3-sesongs kunstfiberpose. I ny og forbedret utgave er Kompakt-posene fra Mammut av de beste på markedet. En meget komprimerbar pose som tar liten plass, men som har imponerende isolasjonsegenskaper og mange praktiske løsninger.
kr 2199
60638.JPG

MAMMUT Mercury 3 Mid Gtx Graphite.

3 generasjon av flaggskipet av lette fjellsko for herrer. Fantastisk passform og MemoFoam innermateriale rundt ankel, over vristen og i hele innersålen bidrar til at de nesten ikke trenger å bli gått inn. Føles ut som joggesko. Myk Vibram-såle med svært godt grep. Fantastisk lett og god fjellstøvel - Best i test - Sitter veldig godt på foten. - Sålen har bra friksjon og stivhet - Gore-Tex membran for vann- og værmotstand - Unngå gnagsår prøv denne
kr 1999
60646.JPG

MAMMUT Nova 3 Mid Gtx (W) Graphite/Whisper

3 generasjon av flaggskipet av lette fjellsko for damer. Fantastisk passform og MemoFoam innermateriale rundt ankel, over vristen og i hele innersålen bidrar til at de nesten ikke trenger å bli gått inn. Føles ut som joggesko. Myk Vibram-såle med svært godt grep. - Fantastisk lett og god fjellstøvel - Best i test - Sitter veldig godt på foten. - Sålen har bra friksjon og stivhet - Gore-Tex membran for vann- og værmotstand - Unngå gnagsår prøv denne
kr 1999
Bilde av MAMMUT  Kompakt Mti Spring 195

MAMMUT Kompakt Mti Spring 195

Mammut Kompakt MTI Spring er en ultralett, ekstremt komprimerbar sovepose laget for bruk fra vår til sommer. Soveposen er utstyrt med Ajungilak-fyll som kombinerer lav vekt, optimale kompresjonsegenskaper og maksimal varmeisoleringsevne. Andre praktiske egenskaper er et ergonomisk fotparti for bedre komfort og ekstra isolasjonsevne.
kr 1900
Bilde av MAMMUT  Nordic Oti Spring 195L

MAMMUT Nordic Oti Spring 195L

Mammut Nordic Oti Spring er en syntetisk sovepose for den tilfeldige turgåeren, som leter etter en helårssovepose for netter som spanderes i en hytte.
kr 1199
Bilde av MAMMUT  Little Mammut Mti

MAMMUT Little Mammut Mti

Mammuts mest solgte barne- og juniorpose.
kr 1099
Bilde av MAMMUT Bamse Liggeunderlag

MAMMUT Bamse Liggeunderlag

Ajungilak Bamse Extreme er et ultrasolid klassisk liggeunderlag for deg som ikke ønsker et oppblåsbart underlag.
kr 599
Bilde av MAMMUT  Bamse Liten

MAMMUT Bamse Liten

Et meget godt underlag for 3-sesongsbruk for barn. Bamse Liten er veldig solid, trekker ikke vann og har lang levetid.
kr 399