Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Mammut

Se som Grid Liste
Sorter etter
67484.PNG

MAMMUT Nova IV Mid Gtx(W) Black/Blood Red

En lett og førsteklasses fottursko laget av de beste materialene. Den nye og forbedrede versjonen av vår bestselger har en fleksibel og grippy Vibram-såle for optimal trygghet på dagsturer. Dempende 3D Memo Foam i fôret og innersålen, samt en pustende, vanntett GORE-TEX-membran, sikrer enestående komfort. Høykvalitets terracare® nubuck skinn gir Nova IV Mid GTX stabilitet og holdbarhet. Terracare® skinn, produsert på en bærekraftig måte i Tyskland, og GORE-TEX fottøy er bluesign®-sertifisert for å beskytte miljøet vårt. 3D Memo Foam: Demping som tilpasser seg fotens form for eksepsjonell komfort, støtte og forebygging av blemmer. Vibram-såle. Vekt 440g.
kr 2299
67483.PNG

MAMMUT Sertig II Mid Gtx(M) Dark Titanium/Vibrant Orange

En komfortabel oglett og allsidig sko. Skoen har en Mammut Swiss Design såle som gir pålitelig grep, i tillegg til en EVA mellomsåle og en høy stablehøyde for god demping og støtabsorpsjon. Dette gjør den til et perfekt valg for et variert terreng. Skoen har et pustende yttermateriale i mesh og en vanntett GORE-TEX-membran som holder deg tørr selv i mindre ideelle værforhold. For optimal komfort med minimal vekt er Sertig det klare valget. Vekt: 385 g.
kr 1999
Bilde av MAMMUT  Air Pillow

MAMMUT Air Pillow

kr 379
Bilde av MAMMUT Barryvox Package

MAMMUT Barryvox Package

kr 4999
53800.JPG

MAMMUT Barryvox

Digital, 3-antenners skredsøker med hele 70 meter rekkevidde. Rask og brukervennlig. Veldig god i situasjoner med flere skredtatte. 70 meter rekkevidde, utflagging ved flere skredtatte. Lys i displayet. Gruppesjekk-funksjon Software kan oppdateres.
kr 3999