Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Oakley

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av OAKLEY Airbrake XL Polished White/Prizm Torch+Prizm Rose

OAKLEY Airbrake XL Polished White/Prizm Torch+Prizm Rose

kr 2980 kr 1599
Bilde av OAKLEY Radar EV Path Matte Black Camo w/ Prizm Deep Water Polarized

OAKLEY Radar EV Path Matte Black Camo w/ Prizm Deep Water Polarized

Radar EV Path med Prizm teknologi. Med en høyere linse får du utvidet synsfelt, noe som passer perfekt når du jogger og har hodet nedover og blikket fremover. Måten brillene er konstruert på, med integrerte luftehull, gjør at det dannes en luftstrøm som minimerer svette og dugg. Du kan enkelt bytte liser hvis lysforholdene skulle forandre seg.
kr 2640
Bilde av OAKLEY Clifden Matte Translucent Blue w/ Prizm Deep Water Polarized

OAKLEY Clifden Matte Translucent Blue w/ Prizm Deep Water Polarized

kr 2640
Bilde av OAKLEY Clifden Matte Black w/ Prizm Black Polarized

OAKLEY Clifden Matte Black w/ Prizm Black Polarized

Følg det neste eventyret i Oakley® Clifden, storfjellkjørings-brille er oppbygget for å beskytte mot elementene. Stilen kombinerer Prizm™-brilleglassteknologien, en teknologi som er best i klassen, med en brilleglassdesign som også er best i klassen, med sideskjerming og nesebroblokkering for beskyttelse samt en integrert, praktisk snor for oppbevaring.
kr 2640
Bilde av OAKLEY Clifden Matte Black/Prizm 24K Polarized

OAKLEY Clifden Matte Black/Prizm 24K Polarized

kr 2640
54372.PNG

OAKLEY Field Jacket Polished Black/Prizm Black Polarized

Whether you’re trail running, wheeling down a mountain or turning the pedals on the road, this sunglass offers the ultimate in performance for any in-the-field excursion. Field Jacket comes optimized with Advancer technology, an innovation that instantly opens airflow to combat fogging and overheating. Side contours maximize the peripheral field of view in this Rx-compatible design, and you can swap out the temples for accessory styles that make it fit well with helmets.
kr 2610
Bilde av OAKLEY Encoder Polished Black/Prizm Field

OAKLEY Encoder Polished Black/Prizm Field

Encoder er en sportsstil laget spesifikt for bruk på tvers av idrettskategorier, og er utviklet for å kunne brukes sammen med lue og hjelm. Det moderne omslutningsdesignet skaper en unik stil med førsteklasses dekke, og forbedret synsfelt. Det at brilleglasset har ekstra omslutning, samt kalibrert stivhet og brillestenger med lav profil, gjør Encoder til det åpenbare valget for et bredt spekter av idretter samt for en rekke lysforhold.
kr 2550
Bilde av OAKLEY Split Shot Matte Black Prizm Black Polarized

OAKLEY Split Shot Matte Black Prizm Black Polarized

Oakley brilleglass er utviklet og testet under ekstreme masse- og fartsforhold for å sørge for kompromissløs beskyttelse på tvers av en rekke krevende forhold
kr 2530
Bilde av OAKLEY Split Shot Polished Black Prizm Ruby Polarized

OAKLEY Split Shot Polished Black Prizm Ruby Polarized

Oakley brilleglass er utviklet og testet under ekstreme masse- og fartsforhold for å sørge for kompromissløs beskyttelse på tvers av en rekke krevende forhold.
kr 2530
60690.JPG

OAKLEY Split Shot Polished Black w/ Prizm Shallow Water Polarized

Det ultimate innen briller for de som elsker vann. Denne innfatningen passer til bruk sammen med luer, har tett omslutning og avtakbar snor, og den gir deg bred sikt over verdenen som er designet for å blokkere gjenskinn.
kr 2530
Bilde av OAKLEY Latch Woodgrain / Prizm Black Polarized

OAKLEY Latch Woodgrain / Prizm Black Polarized

kr 2300
61330.JPG

OAKLEY Jawbreaker Polished Black/Prizm Low Light

Vi har utvidet det øvre synsfeltet for å optimalisere det for sykling, og straks vi la til Switchlock™-teknologi for enklere utskifting av brilleglass samt brillestenger som kan justeres i tre ulike lengder slik at de kan brukes under hjelm, ble Jawbreaker™ det optimale sportsdesignet.
kr 2210

Filtrer etter:

Clear All