Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Orvis

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
63943.PNG

ORVIS Comfy Grip Forceps

Krokløsertang i rustfritt stål. Orvis’ Comfy Grip-håndtak gir ekstra godt grep. Halve bladet er serratert, halve er glatt. Tangen kan klemmes fast på vesten. Kan også brukes til å klemme ned mothaker på kroken Gummiert comfygrep Godt grep som ikke leder kulde
kr 269
66660.PNG

ORVIS Encounter Outfit 905-4

Firedelt fluestang i god kvalitet. Encounter Large Arbor-snelle med stor diameter. Du kan dra inn mye snøre per omdreining med denne snella, samtidig som spolen starter lett når fisken ruser. Settet leveres også med flytende (WF) fluesnøre, backing og fortom. Solid stang- og snellefutteral med bærehåndtak.
kr 3299
Bilde av ORVIS Comfy Grip Nipper

ORVIS Comfy Grip Nipper

kr 169
Bilde av ORVIS Stick On Oval Indicators Fluor Yellow

ORVIS Stick On Oval Indicators Fluor Yellow

Stick-On Oval Indicator, nappindikator
kr 129
67442.PNG

ORVIS Stick On Oval Indicators Fluor Orange

Stick-On Oval Indicator, nappindikator
kr 129
67441.PNG

ORVIS Shake-N-Flote Renew

Shake-and-Flote Renew gjenoppliver druknede fluer med bare et enkelt risting av flasken. Du trenger ikke å bytte fluer og vente til flua tørker. Slipp fluen i tørkemiddelet som fortsatt er bundet til lederen, lukk toppen, rist kraftig og fluen tørker umiddelbart og du er tilbake i virksomheten. 2-delt pulver som inneholder: vannelskende krystaller som suger vann og fiskeslim av flua, tørker den grundig vannhatende pulver som fyller fluefibre/hår/hakker med et flytemiddel som avviser vann over tid og som sørger for at fluen flyter slik den skal.
kr 199
67437.PNG

POOL 12 Accelerator Fly Reel

Fluesnelle frest ut av ett stykke aluminium. Den har en kraftig justerbar brems. Sveiveretningen kan endres fra høyre til venstre. Kapasitet: 50 m, 20 lbs + Wf5.
kr 999
Bilde av ORVIS Pro Trout Smooth Line Willow Olive

ORVIS Pro Trout Smooth Line Willow Olive

Trout Smooth Wf Fluesnøre fra Orvis Pro Line-serie byr på de mest innovative og teknologiske fluesnørene Orvis noen gang har utviklet. Her kombineres nye og avanserte taperinger med AST Plus-teknologi. AST Plus er et tilsetningsstoff som bygges inn i lina, og gjør den hele 70 % glattere enn eksisterende liner. Materialet blir også åtte ganger mer holdbart. Dette flytende snøret har også sveisa løkker og permanent ID trykt på. Prøv det for den ultimate kombinasjonen av ytelse og nøyaktighet!
kr 1599