Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Salomon

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
49050.JPG

SALOMON Malamute

Få mekanisk assistanse fra den mest responsive og støttende støvelen som finnes. Snowboardstøvelen Malamute leveres komplett med integrert hælrem og Salomons Power Frame kombinert med Energizer-stenger som sikrer et langvarig og tilpasset flex-mønster
kr 3500
49049.JPG

SALOMON Ivy Boa Sj

Hva får du når du kombinerer hastighet og enkel BOA med STR8JKT? En problemløser. Snowboardstøvelen Ivy Boa byr på mengder av komfort med Boa + STR8JKT for hurtig snøring, perfekt hælstøtte og god respons. Samtidig som OrthoLite® C2-innersålen med minneskum holder deg varm. Ingrediensene i Ivy passer sammen.
kr 2800
54356.PNG

SALOMON Speedcross 4 Gtx(W) Barbados Cherry/Poppy Red

SPEEDCROSS 4 GTX® W er den fjerde utgaven av den ikoniske speedcross terrengløpeskoen. En terrengløpesko til dame, for trening i røft terreng. Sensifit og Quicklace for presis passform. Beskyttelse mot været med GORE-TEX membran.
kr 1800 kr 1049
54355.PNG

SALOMON Speedcross 4 Gtx (M) Medieval Blue/Acid Lime/Graphite

SPEEDCROSS 4 GTX® er den fjerde utgaven av den ikoniske speedcross terrengløpeskoen. En terrengløpesko til herre, for trening i røft terreng. Sensifit og Quicklace for presis passform. Beskyttelse mot været med GORE-TEX membran.
kr 1799 kr 1049