Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Ticket to the moon

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av TICKET TO THE MOON  Mammock Hammock

TICKET TO THE MOON Mammock Hammock

Mammock hengekøye fra Ticket To The Moon er den største varianten fra TTTM med plass til hele familien.
kr 2299
Bilde av TICKET TO THE MOON Hammock Tarp Regnbeskyttelse Green

TICKET TO THE MOON Hammock Tarp Regnbeskyttelse Green

Søk ly fra regnet når du ligger i hengekøyen! Passer til Compact, Original og King Size hengekøye. Regntarp som er laget i vanntett og slitesterk nylon. Med sine åtte bindingspunkter er den enkel å feste og passer til alle Ticket To The Moon sine hengekøyer med unntak av Mammock.
kr 999
Bilde av TICKET TO THE MOON Convertible Bugnet Myggnett White

TICKET TO THE MOON Convertible Bugnet Myggnett White

Myggnettet passer alle modeller, utenom mammock. Ny og forbedret modell i 2019. Nå enda tettere for å holde alle småkryp ute! Passer alle modeller! Myggnettet 360 ° er det eneste som gir 100% beskyttelse mot mygg. Designet for en lykkelig mygg-fri søvn, det passer til alle Ticket To The Moon hengekøyer. Med 200 hull/cm2 netting, omslutter dette myggnettet helt din hengekøye og beskytter deg fra selv de minste bitende insekter. Myggnett 360° er testet i malaria sone. Dette tilbehøret anbefales for camping, utsatte mygg områder, reisende og backpackere.
kr 799
Bilde av TICKET TO THE MOON Convertible Bugnet Myggnett Black

TICKET TO THE MOON Convertible Bugnet Myggnett Black

.
kr 799
Bilde av TICKET TO THE MOON Original Hammock Aqua/Pink

TICKET TO THE MOON Original Hammock Aqua/Pink

kr 749
Bilde av TICKET TO THE MOON Original Hammock Navy Blue/Purple

TICKET TO THE MOON Original Hammock Navy Blue/Purple

Ticket To The Moon hengekøye er laget av høyklasse fallskjermmateriale (silke nylon), som tilpasser seg kroppen din, dette fallskjerm stoffet er både solid og svært komfortabelt, en flott kombinasjon av elastisitet og pusteevne, en hengekøye som gir en perfekt kroppstøtte uten trykkpunkter. Og rustfritt stål krok for ekstrasikkerhet ved installasjon. Vår hengekøye er også ideelle for sporadisk avslapping, tur i skog og mark, jakt, fiske eller en middagslur. Som å ligge å slappe av på månen! Det som skiller Original/Dobbel og Single/Compact er størrelsen. En Original hengekøye er bredere enn Compact, det gir muligheten til å ligge mer på skrått i køyen. Det vil gi deg muligheten til å ligge mer vannrett i hengekøyen som mange liker.
kr 749

Filtrer etter:

Clear All
Produsenter