Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Tiemco

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
34250.JPG

TIEMCO Sinking Fly Dressing

Samme egenskaper som i TMC Flyline Dressing, benyttes på synkesnører. Renser, polerer og gir en glatthet som forbedrer skyteegenskapene
kr 199
34057.JPG

TIEMCO Fly Line Dressing

For å ta vare på snøret bør du vaske og smøre det ofte. Det gjør fisket enda mer morsomt og givende. Snøret blir glattere, mer høytflytende og skyter mye bedre. Noen dråper i en klut, dra over og snøret er revitalisert. For en langvarig virkning lar du impregneringen sitte på til dagen etter.
kr 199
Bilde av TIEMCO Fluoro Stealth Fluorocarbon Tippet 50m

TIEMCO Fluoro Stealth Fluorocarbon Tippet 50m

kr 199
Bilde av EGOR 50m Tippet Fluorocarbon

EGOR 50m Tippet Fluorocarbon

kr 199
34056.JPG

TIEMCO Dry Magic

En gele som ikke kleber sammen hackelfibre, kan også brukes på cdc i små mengder og nærmest smelter på fingertuppen. DRY MAGIC fungerer på alle typer fluer som skal flyte godt og lenge. Vår soleklare favoritt blandt gel impregneringene.
kr 179
Bilde av TIEMCO Dry Shake

TIEMCO Dry Shake

”Risteboks” nr. 1! Markedets mest populære og anerkjente tørrfluepulver. Putt flue og fortom oppi boksen og lukk igjen, SHAKE! Etterlater ingen sjenerende ringer på vannet, leveres med mørk og lys pulverfarge Hvit for lyse fluer og grå (dun) for mørke fluer. Brukes til både impregnering og oppfriskning av fluer
kr 169
34249.JPG

TIEMCO Dry Shake Dun

”Risteboks” nr. 1! Markedets mest populære og anerkjente tørrfluepulver. Putt flue og fortom oppi boksen og lukk igjen, SHAKE! Etterlater ingen sjenerende ringer på vannet, leveres med mørk og lys pulverfarge. Hvit for lyse fluer og grå (dun) for mørke fluer. Brukes til både impregnering og oppfriskning av fluer.
kr 169
Bilde av TIEMCO Misty Plus 50m

TIEMCO Misty Plus 50m

kr 159

Filtrer etter:

Clear All
Produsenter