Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Tiemco

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
34250.JPG

TIEMCO Sinking Fly Dressing

Samme egenskaper som i TMC Flyline Dressing, benyttes på synkesnører. Renser, polerer og gir en glatthet som forbedrer skyteegenskapene
kr 199
34057.JPG

TIEMCO Fly Line Dressing

For å ta vare på snøret bør du vaske og smøre det ofte. Det gjør fisket enda mer morsomt og givende. Snøret blir glattere, mer høytflytende og skyter mye bedre. Noen dråper i en klut, dra over og snøret er revitalisert. For en langvarig virkning lar du impregneringen sitte på til dagen etter.
kr 199
Bilde av TIEMCO Fluoro Stealth Fluorocarbon Tippet 50m

TIEMCO Fluoro Stealth Fluorocarbon Tippet 50m

kr 199
Bilde av EGOR 50m Tippet Fluorocarbon

EGOR 50m Tippet Fluorocarbon

kr 199
34249.JPG

TIEMCO Dry Shake Dun

”Risteboks” nr. 1! Markedets mest populære og anerkjente tørrfluepulver. Putt flue og fortom oppi boksen og lukk igjen, SHAKE! Etterlater ingen sjenerende ringer på vannet, leveres med mørk og lys pulverfarge. Hvit for lyse fluer og grå (dun) for mørke fluer. Brukes til både impregnering og oppfriskning av fluer.
kr 169
Bilde av TIEMCO Dry Shake

TIEMCO Dry Shake

”Risteboks” nr. 1! Markedets mest populære og anerkjente tørrfluepulver. Putt flue og fortom oppi boksen og lukk igjen, SHAKE! Etterlater ingen sjenerende ringer på vannet, leveres med mørk og lys pulverfarge Hvit for lyse fluer og grå (dun) for mørke fluer. Brukes til både impregnering og oppfriskning av fluer
kr 169
Bilde av TIEMCO  Dry-Shake Brush

TIEMCO Dry-Shake Brush

Dry Shake med børste i lokket som er meget god til å friske opp fluene dine med. Perfekt for fluer med CDC. Her får du det beste impregneringspulveret på markedet med børste som lar deg påføre middelet med stor presisjon!
kr 159
Bilde av TIEMCO Misty Plus 50m

TIEMCO Misty Plus 50m

kr 159

Filtrer etter:

Clear All
banner
Produsenter