Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

HERRE

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av HOKA Mens Challenger ATR 6 Black/Thyme

HOKA Mens Challenger ATR 6 Black/Thyme

kr 1799
Bilde av HOKA Men`s Stinson Atr 6 Blue Graphite/Summer Song

HOKA Men`s Stinson Atr 6 Blue Graphite/Summer Song

kr 1999
Bilde av HOKA Men's Speedgoat 5 Duffel Bag/Thyme

HOKA Men's Speedgoat 5 Duffel Bag/Thyme

Hoka One One M Speedgoat 5 er en godt dempet og solid terrengsko for krevende underlag. Mellomsålen er blitt lettere, og oppleves som mer spenstig.
kr 1999
Bilde av HOKA Men`s Kaha Gtx Charcoal Gray/Green Sheen

HOKA Men`s Kaha Gtx Charcoal Gray/Green Sheen

Lett og behagelig fjellstøvel med GORE-TEX membran. Kaha er ekstremt komfortabel å ha på seg for å være en lett fjellstøvel, men gir like vel nok styrke og støtte til lange turer i fjell, skog og mark. Den ekstra dempingen og komforten kjennes spesielt etter lange dager og mange kilometer, slik at de er godt egnet til turer som går over flere dager. Den er myk og behagelig, men gir fortsatt god støtte til ankelen slik at du fint kan ha en tyngre sekk. Den myke sålen er like vel best på sti og lettere terreng og ikke grov og ulendt terreng.
kr 2999
Bilde av HOKA Men`s Kaha 2 Gtx Black

HOKA Men`s Kaha 2 Gtx Black

Er du på jakt etter en god arbeidssko, fjell/tursko eller vintersko er Sky Kaha GTX den perfekte skoen for deg. Med lav vekt og helt rå demping for lette fjellturer og krevende terreng. En god tursko som gir deg ekstra støtte, beskyttelse og komfort. Skoen brukes som en arbeidssko i mange yrker også hvor Sky Kaha sine egenskaper passer ypperlig.
kr 2999
Bilde av HOKA Men`s Clifton 8 Wide Black/White

HOKA Men`s Clifton 8 Wide Black/White

Hoka One One M Clifton 8 er en meget godt dempet sko med suveren komfort. Like godt egnet til trening på fast underlag som den er som fritidssko eller jobbsko.
kr 1899
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 Wide Black/White

HOKA Men`s Bondi 7 Wide Black/White

- Bred og stabil versjon av HOKA mest dempete asfalt-/grussko- Den optimale miksen av demping og komfort- Perfekt løpesko for mengdetrening og lange løp- En av markedets mest populære jobbsko
kr 1999
61473.JPG

HOKA Men`s Speedgoat 4 GTX Anthracite/Dark Gull Grey

kr 2199
Bilde av HOKA Mens Challenger ATR 6 GTX Outer Space/Butterfly

HOKA Mens Challenger ATR 6 GTX Outer Space/Butterfly

kr 1999
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 Blue Graphite/ Butterfly

HOKA Men`s Bondi 7 Blue Graphite/ Butterfly

Bondi er HOKA sin mest dempede asfaltsko. Full EVA mellomsåle gjør skoen behagelig på hardt underlag og god støtdemping for føttene dine. Noe de fortjener. Slitesterk såle som tåler mange timer og mil med løping.
kr 1999 kr 1199
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 Black/White

HOKA Men`s Bondi 7 Black/White

Bondi er HOKA sin mest dempede asfaltsko. Full EVA mellomsåle gjør skoen behagelig på hardt underlag og god støtdemping for føttene dine. Noe de fortjener. Slitesterk såle som tåler mange timer og mil med løping.
kr 1999
Bilde av HOKA Men`s Kawana Black/White

HOKA Men`s Kawana Black/White

Oppkalt etter en vakker strand på østkysten av Australia er også skoen en fryd for øye! Hoka M Kawana er et nytt tilskudd i HOKA-familien som tilbyr en fantastisk komfort på veien du ferdes, være seg på tur til butikken eller en skånsom løpetur. Inn på treningssenteret eller langs grusveiene i marka. Kawana er laget for å dekke et bredt bruksområde dag ut og dag inn.
kr 1799 kr 1080
Bilde av HOKA Men`s Arahi 5 Harbor Mist/Aquarelle

HOKA Men`s Arahi 5 Harbor Mist/Aquarelle

Arahi 5 fra Hoka One One er en løpesko til løperen som pronerer, og søker stabilitet og støtabsorbering kombinert med lav vekt. Den femte versjonen av denne modellen kommer med forbedringer i både mellomsålen og overdelen.
kr 1799 kr 1080
Bilde av HOKA Men`s Clifton 8 Lunar Rock/Nimbus Cloud

HOKA Men`s Clifton 8 Lunar Rock/Nimbus Cloud

HOKA sin klare bestselger de siste 5 årene, nå i ny og oppgradert versjon. Utgave nummer 8 av Clifton har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Mellomsålen består av et lettere EVA-skum enn tidligere, men som beholder den særegne HOKA støtdempingen. Samtidig som den er lettere tåler den også mer belastning enn før. Clifton 8 har en kombinasjon av komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1899 kr 1139
Bilde av HOKA Men's Clifton 8 Black/Black

HOKA Men's Clifton 8 Black/Black

Fantastisk treningssko for alle som ønsker god komfort, være seg om det er lange løpeturer på hardt underlag eller en gåtur i nabolaget! Også ypperlig som en fritidsko eller for harde underlag i hverdagen generelt.Dropp: 5 mm (29-24mm). Vekt: 246 gram
kr 1899
Bilde av HOKA Men's Stinson ATR 6 Ombre Blue/Saffron

HOKA Men's Stinson ATR 6 Ombre Blue/Saffron

Stinson ATR 6 er skoen for deg som ønsker maks demping og komfort. ATR står for «all terrain» som kan brukes i all type terreng og passer til fritid og lange gå -og løpeturer.
kr 1999
Bilde av HOKA Men's Kaha 2 GTX Duffel Bag/Radiant Yellow

HOKA Men's Kaha 2 GTX Duffel Bag/Radiant Yellow

Kaha 2 GTX er Hokas siste tilskudd i Sky-serien, og kommer med noen solide forbedringer på det som er en favoritt hos mange i terrenget.
kr 2999
Bilde av HOKA Men`s Clifton Wide Black/White

HOKA Men`s Clifton Wide Black/White

HOKA ONE ONE sin klare bestselger de siste 4 årene. Godt dempet treningssko som også passer svært godt til jobb og fritid. Vekt: 247 gram. Dropp: 5 mm (29-24mm). Pronasjon: Normal. WIDE: 3-4 mm bredere over lest, mer romslig over vrista og tærne, samt større åpning når du skal putte foten ned i skoen.
kr 1799
Bilde av HOKA Men`s Bondi 7 X-Wide Wild Dowe/Dark Shadow

HOKA Men`s Bondi 7 X-Wide Wild Dowe/Dark Shadow

Endelig kommer HOKA med ny versjon av sin mest dempede «road shoe». Populære Bondi nå i utgave sju – og det med enda mer komfort! Gi beina dine god støtdemping – de fortjener det. Vekt: 302 gram. 4 mm dropp (33-29mm).
kr 1999