Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Hverdagshansker

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av HESTRA Merino Widwool Liner - 5 Finger Black

HESTRA Merino Widwool Liner - 5 Finger Black

kr 699
Bilde av NORTHUG Kuusamo Touring Glove White Unisex

NORTHUG Kuusamo Touring Glove White Unisex

Kuusamo Touring Glove er den optimale hansken for aktiviteter på kalde vinterdager. Primaloft Gold-isolasjonen gjør den lett, og med vind- og vannavisende overflate isolerer hansken godt mot kulde og lett nedbør. Borrelås-mekanismen gjør den tilpasningsdyktig, og den praktiske touch-fingeren sørger for at du kan bruke mobilen uten å ta av deg hanskene.
kr 499
Bilde av NORTHUG Selli Glove Black Unisex

NORTHUG Selli Glove Black Unisex

Selli Insulated Glove er en varm hanske som isolerer godt. Den har skinn i håndflaten for optimalt grep, og borrelås-mekanismen gjør at hansken sitter ekstra godt på. Passer godt til kalde vinterdager og aktiviteter med lav intensitet.
kr 350
Bilde av NORTHUG Framverran Mitt Black Unisex

NORTHUG Framverran Mitt Black Unisex

Framverran Mitt er en varm vott som isolerer godt. Den har skinn i håndflaten for optimalt grep, og borrelås-mekanismen gjør at votten sitter ekstra godt på. Passer godt til kalde vinterdager og aktiviteter med lav intensitet.
kr 350
Bilde av NORTHUG Jante Touring Mitt White Unisex

NORTHUG Jante Touring Mitt White Unisex

Jante Touring Mitt er den optimale votten for aktiviteter på kalde vinterdager. Primaloft Gold-isolasjonen gjør den lett, og med vind- og vannavisende overflate isolerer votten godt mot kulde og lett nedbør. I tillegg gir borrelås-mekanismen gode tilpasningsmuligheter.
kr 499
Bilde av PATAGONIA Retro Pile Gloves Pelican

PATAGONIA Retro Pile Gloves Pelican

kr 699 kr 420