Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Maurten

Hvorfor har «Mirakeldrikken» fra Maurten tatt verden med storm de siste årene?
Årsaken er ganske enkel: Dette produktet har løst et problem som utholdenhetsutøvere har slitt med i lang tid. Nemlig å få i seg nok karbohydrater under fysisk anstrengelse uten at det fører til magetrøbbel.

De svenske forskerne i Maurten har utviklet noe de kaller hydrogel-teknologi. Dette gjør at drikken øyeblikkelig omdannes til Gel når den kommer i kontakt med magen. Enkelt forklart gjør dette at karbohydratene innkapsler seg. Denne innkapslingen fører til at kroppen kan tolerere opptil dobbel dose med karbohydrater.

I dag vet vi at at kroppen kan nyttegjøre seg 80-100 gram karbohydrater per time. Der de fleste sportsdrikker tilfører 25-30 gram pr halvliter væske, kan produktene fra Maurten gi deg nettopp 80-100 gram karbohydrater – uten at treningen eller konkurransen må avbrytes grunnet dårlig mage.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av MAURTEN Bottle White 750ml

MAURTEN Bottle White 750ml

kr 95
Bilde av MAURTEN Bottle White 500ml

MAURTEN Bottle White 500ml

kr 79
Bilde av MAURTEN Gel 100 Caf 100

MAURTEN Gel 100 Caf 100

Maurten Gel 100 CAF 100 er verdens første Sports Fuel gel som kombinerer Maurtens patenterte, innovative hydrogel-teknologi og kraften av koffein. Brukes blant annet av verdens beste maratonløper Eliud Kipchoge. Koffein forbedrer ytelsen, men smaker bittert og sportsernæring-industrien har historisk forsøkt å skjule bitterheten ved å legge til smaker og syre. Men slike kunstige tilsetninger vil ikke hjelpe utøverne å prestere bedre. Derfor bestemte Maurten seg for å løse problemet.
kr 59
Bilde av MAURTEN Gel 100

MAURTEN Gel 100

Maurten GEL 100 er bygget ved å utnytte naturlig hydrogel-teknologi og er bygget med seks naturlige ingredienser. Den inneholder ikke fargestoffer eller konserveringsmidler og kommer i 40g porsjoner som inneholder 60% karbohydrater - et høyt vekt og energiforhold.
kr 49

Filtrer etter:

Clear All
Produsenter