Hva gjør Maurten Gel 100 så spesiell?
Tradisjonell Gel er vann og karbohydrater blandet i en sirup, ofte med tilsatte smaker og konserveringsmidler. Maurten GEL 100 er helt annerledes. Her får du en unik blanding av fruktose og glukose (forhold på 0,8:1) som gjør opptak på opptil 100 gram karbohydrater i timen mulig.
Maurten GEL 100 er bygget på hydrogel-teknologi. Hydrogelen muliggjør en jevn transport av karbohydrater gjennom magen til tarmen der vannet, saltet og karbohydrater absorberes.
Instruksjoner
Bruk gelen minutter før, under og / eller direkte etter aktivitet.
Studier har vist at kroppene våre kan bruke opptil 90 gram karbohydrater i timen. Nyere vitenskap har vist at 0,8:1 fruktose til glukoseforholdet gir enda større opptak - opptil 100 gram per time. Maurten GEL 100 er utviklet ved å bruke dette forholdet og pakker mye energi. En servering inneholder 25 gram karbohydrater.
Det betyr at du kan bruke opptil fire Maurten GEL 100 per time, for maksimal ytelse. Eventuelt; kombiner med Maurten Drink Mix for å finne riktig balanse.