Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

Nordica

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av NORDICA Enforcer 100 Free

NORDICA Enforcer 100 Free

Unik ski fra Nordica, leken og stabil med dobbel titanal konstruksjon. God demping som betyr en rolig ski.
kr 8499
Bilde av NORDICA Women´s Belle Sl Tp2 Lt 11 Fdt Black

NORDICA Women´s Belle Sl Tp2 Lt 11 Fdt Black

Nordica Belle SL er laget for de som elsker og svinge seg fort nedover slalåmbakken. Leken men pålitelig, skien er skreddersydd de damene som anser seg som gode skikjørere. Den korte radiusen gjør at du kan pushe svingen enda litt til. Belle SL er som sagt en pålitelig og komfortabel ski og kjøre fort med, takket være Nordica’s Recoil Power Plate. Skien leveres med Marker TP 2 DIN 11 Binding.
kr 9999
Bilde av NORDICA Women`s Belle Dc 78 m/Binding Black

NORDICA Women`s Belle Dc 78 m/Binding Black

Stabil og lettsvingt dameski med nytt og spennende design.
kr 8999
Bilde av NORDICA Dobermann Gsr m/Binding Rb Xcell 14

NORDICA Dobermann Gsr m/Binding Rb Xcell 14

En unik ski som er bygget for lange svinger i høy hastighet i preparert bakke. Overlegen testvinner i flere skitester i mellom-europa.
kr 13999
Bilde av NORDICA Dobermann GP 130

NORDICA Dobermann GP 130

Fantastisk støvel for eksperter og racing entusiaster. Full motion pivot teknologi hvor overdelen kan vinkles både sideveis og om sin egen akse. Dette gir direkte og riktig kraftoverføring til skiene. Forbedret hælhold og større tåboks. Optimal støvel for de som utfordrer bakken og ønsker super presisjon i kjøringen. Race cork fit innerstøvel som bør varmetilpasses.
kr 7499
Bilde av NORDICA Speedmachine J2 Black/Red

NORDICA Speedmachine J2 Black/Red

kr 1199
Bilde av NORDICA Speedmachine J4 White/Red

NORDICA Speedmachine J4 White/Red

Nordicas Speedmachine J4 hjelper unge skiløpere å oppdage potensialet deres – og en forkjærlighet for ski. Takket være en helt ny design reduserer den vekten samtidig som den gir enda større kontroll. For å øke selvtilliten og gjøre svingingen enklere, posisjonerer Speedmachine J4 unge skiløpere i en nøytral holdning som forbedrer stabiliteten. En fjerde spenne gir ekstra støtte samtidig som den sikrer at støvelen er enkel å ta av og på. Og for å maksimere varme og komfort har den en myk liner. Nordicas Speedmachine J4 akselererer progresjonen samtidig som den hjelper unge skiløpere å ha en fin tid i bakken.
kr 1799
Bilde av NORDICA Pro Machine 130 Black/Red

NORDICA Pro Machine 130 Black/Red

NORDICA Promachine 130 er bygget for å utnytte alle forhold. Den har egenskapene til en Dobermann race støvel med en mer komfortabel innersko og lettere skall.
kr 7499