Du har ingen varer i handlekurven.
Filters

Maxim

Maxim betyr «grunnleggende prinsipp», «motto» eller «leveregel». Maxim stammer fra det latinske ordet «Maximus», som betyr «Den største». Steve Jennings, som startet Maxim, syntes dette passet inn i hans visjon.

Alle produktene til Maxim er utviklet av spesialister i ernæring på bakgrunn av den nyeste forskning og trender i markedet. Mange av våre nye produkter bygger på feedback og erfaringer fra idrettsfolk. Det kan for eksempel være et produkt med en helt ny funksjon eller en ny måte å utforme emballasjen på så den blir enda mer brukervennlig. Alle forbedringer teller når man teller sekunder!

Vi overholder helsemyndighetenes krav til sportsernæring. Vi stiller høye krav til våre samarbeidspartnere, og vårt nettverk av faste leverandører sikrer høy kvalitet på alt fra råvarer og produksjon til emballasje og transport.

Maxim er sertifisert etter reglementet i Olympiatoppens kosttilskuddsprogram.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av MAXIM Sports Drink Fresh Lemon 480G

MAXIM Sports Drink Fresh Lemon 480G

Maxim Sportsdrikke med frisk sitronsmak er et energipulver som skal blandes ut med vann. Sportsdrikken gir deg den riktige sammensetningen kroppen trenger av væske, mineraler og karbohydrater – før og under trening eller konkurranse. Ettersom drikken er lett hypotonisk, vil væskeopptaket skje raskere enn hvis du drikker vann alene.
kr 199
Bilde av MAXIM Sports Drink Fresh Orange 480G

MAXIM Sports Drink Fresh Orange 480G

Maxim Sportsdrikke med appelsinsmak inneholder nødvendige salter og karbohydrater, som gir best mulig forutsetning for prestasjon under trening og konkurranser.
kr 199
Bilde av MAXIM Sports Drink Redcurrant & Passion Fruit 480G

MAXIM Sports Drink Redcurrant & Passion Fruit 480G

Hva er vel ikke bedre enn en frisk sportsdrikk under treningsøkten eller i en konkurranse? Denne sportsdrikken med god smak av rips og pasjonsfrukt blandes enkelt ut med vann og vil holde prestasjonsnivået ditt oppe under hele økten.
kr 199
Bilde av MAXIM Instant Energy Gel 100g Citrus

MAXIM Instant Energy Gel 100g Citrus

Maxim Energigel med sitrussmak er en konsentrert gel som skal inntas etterfulgt av et par slurker vann. En pakke inneholder 3 porsjoner og er på totalt 100 gram.
kr 48
Bilde av MAXIM Instant Energy Gel 100g Orange

MAXIM Instant Energy Gel 100g Orange

Maxim Energigel med appelsinsmak er en høykonsentrert karbohydratgel med høyt koffeininnhold. En gel inneholder 3 porsjoner og er på totalt 100 gram.
kr 48
Bilde av MAXIM 40% Protein Bar Crispy Brownie

MAXIM 40% Protein Bar Crispy Brownie

Er du glad i brownie? Da er Crispy Brownie Proteinbar med 40 % protein midt i blinken for deg! Uten tilsatt sukker og palmeolje – med 20 gram protein per bar og høyt kostfiberinnhold.
kr 35
Bilde av MAXIM 40% Protein Bar Hazelnut/Vanilla

MAXIM 40% Protein Bar Hazelnut/Vanilla

Hazelnut Choco Proteinbar er en knasende god bar med hele 40 % protein, helt uten tilsatt sukker og palmeolje.
kr 35

Filtrer etter:

Clear All
Produsenter