Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters

DAME

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Blanc De Blanc/White

HOKA Women`s Clifton 8 Blanc De Blanc/White

HOKA sin klare bestselger de siste 5 årene, nå i ny og oppgradert versjon. Utgave nummer 8 av Clifton har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Mellomsålen består av et lettere EVA-skum enn tidligere, men som beholder den særegne HOKA støtdempingen. Samtidig som den er lettere tåler den også mer belastning enn før. Clifton 8 har en kombinasjon av komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1899 kr 1139
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Cantaloupe/Silver Peony

HOKA Women`s Clifton 8 Cantaloupe/Silver Peony

HOKA sin klart bestselger de siste 5 årene, nå i ny og oppgradert versjon. Utgave nummer 8 av Clifton har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Mellomsålen består av et lettere EVA-skum enn tidligere, men som beholder den særegne HOKA støtdempingen. Samtidig som den er lettere tåler den også mer belastning enn før. Clifton 8 har en kombinasjon av komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1899 kr 1139
Bilde av HOKA Women`s Anacapa Low Gtx Black

HOKA Women`s Anacapa Low Gtx Black

Anacapa Low GTX, en nyvinning i hiking-segmentet fra HOKA. Dette er en bærekraftig dagsturstøvel som innbyr til rolige og komfortable forseringer i lettere terreng. Dette er skoen som tar deg til alt fra sjøen til fjellet, og til byen imellom. Helt opp til deg hva du velger!
kr 2299
Bilde av HOKA Women`s Challenger Atr 6 Gtx Outer Space/Arctic Ice

HOKA Women`s Challenger Atr 6 Gtx Outer Space/Arctic Ice

Ny og oppdatert utgave av skoen som kan sies å være en terrengversjon av Clifton-serien. Skoen er perfekt for deg som løper i variert terreng, da den er laget for å være myk på asfalt, og responsiv og lett på sti og grus. GTX-modellen kommer med GORE-TEX membran rundt skoen, som gjør den helt vanntett.
kr 1999
Bilde av HOKA Women`s Kaha 2 Gtx Black

HOKA Women`s Kaha 2 Gtx Black

Kaha 2 GTX har ankommet og Sky Kaha GTX har endelig fått en oppgradering samtidig som egenskapene fra den første versjonen er ivaretatt.
kr 2999
Bilde av TECNICA Women`s Forge Gtx Asphalt/Blue

TECNICA Women`s Forge Gtx Asphalt/Blue

kr 2999 kr 1500
Bilde av HOKA Women`s Rincon 3 Black/White

HOKA Women`s Rincon 3 Black/White

HOKA ONE ONE sin klare bestselger de siste 5 årene. Utgave nr 8 har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Et lettere EVA-skum som beholder den særegne HOKA ONE ONE støtdempingen, samtidig som den tåler mer belasntning. Komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1699 kr 1020
Bilde av HOKA Women's Stinson Atr 6 Deep Well/Evening Primrose

HOKA Women's Stinson Atr 6 Deep Well/Evening Primrose

.Stinson ATR 6 er skoen for deg som ønsker maks demping og komfort. ATR står for «all terrain» som kan brukes i all type terreng og passer til fritid og lange gå -og løpeturer.
kr 1998 kr 1199
Bilde av HOKA Women`s Challenger ATR 6 Cascade/Ombre Blue

HOKA Women`s Challenger ATR 6 Cascade/Ombre Blue

Challenger ATR 6 er den mest allsidige HOKA-skoen til bruk utendørs. Dempevolum: 27-22mm (5mm dropp)Vekt: 216g.
kr 1799 kr 1079
Bilde av HOKA Women`s Kaha GTX Otter/Black

HOKA Women`s Kaha GTX Otter/Black

For deg som ønsker en lett fjellsko med god komfort og ekstra stabilitet
kr 2999
Bilde av HOKA Women`s Clifton 8 Black/White

HOKA Women`s Clifton 8 Black/White

HOKA sin klare bestselger de siste 5 årene, nå i ny og oppgradert versjon. Utgave nummer 8 av Clifton har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Mellomsålen består av et lettere EVA-skum enn tidligere, men som beholder den særegne HOKA støtdempingen. Samtidig som den er lettere tåler den også mer belastning enn før. Clifton 8 har en kombinasjon av komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
kr 1899
Bilde av HOKA Womens Bondi 8 Harbor Mist/Lunar Rock

HOKA Womens Bondi 8 Harbor Mist/Lunar Rock

Bondi i ny og forbedret utgave med mer slitegummi og videreutviklet helkappe. Ønsker du max demping er Hoka W Bondi 8 skoen! Dropp: 4 mm Vekt: 250 g (US W 7,0 / EU 38 2/3) Sålehøyde: 27 mm (forfot) / 31 mm (hel) Passform: Medium Pronasjon: Normal
kr 1999
Bilde av HOKA Women`s Kaha 2 Gtx Blue Coral/Blue Graphite

HOKA Women`s Kaha 2 Gtx Blue Coral/Blue Graphite

Kaha 2 GTX har ankommet og Sky Kaha GTX har endelig fått en oppgradering samtidig som egenskapene fra den første versjonen er ivaretatt. Er du på jakt etter en god fjell/tursko, vintersko eller arbeidssko er Kaha 2 GTX den perfekte skoen for deg. Kaha er maorispråk og betyr «strength and support» og denne skoen tilbyr begge deler. Lav vekt og helt rå demping for lette fjellturer og krevende terreng. En god tursko som gir deg ekstra støtte, beskyttelse og komfort. Skoen brukes også av mange som en arbeidssko i mange yrker hvor Kaha sine egenskaper passer ypperlig.
kr 2999
Bilde av HOKA Women`s Challenger ATR 6 GTX Black/Cascade

HOKA Women`s Challenger ATR 6 GTX Black/Cascade

Gore-Tex versjon av HOKAs mest allsidige sko- Passer godt på alle typer underlag- Like bra på asfalt, grus og kanskje til og med litt stiløping.- Meget god demping- 4 mm knaster sikrer godt grep på.
kr 2199
Bilde av HOKA Women`s Mach 5 White/Copper

HOKA Women`s Mach 5 White/Copper

Endelig er Mach 5 her! Oppgradert med PROFLY+ som gir "gjør det alt" skoen enda raskere. Denne Hoka skoen fikser det meste fra halvmaraton til morgenjogg, på asfalt, mølle og fine grusveier.
61483.JPG

HOKA Women`s Speedgoat 4 Gtx Anthracite/Dark Gull Grey

Speedgoat 4 er Hoka sin nye toppmodell for terrengløping. Nå også med en pustende og superlett GORE-TEX membran som vil holde deg tørr på beina. En sko som passer til deg som trives best i skog og mark.
kr 2199
Bilde av HOKA Women`s Bondi X Blue Glass/Billowing Sail

HOKA Women`s Bondi X Blue Glass/Billowing Sail

Ta den mest dempede asfaltskoen, bytt ut en del av mellomsålen, trim den med en karbonplate og du har HOKA Bondi X. En nyvinning for deg som ønsker å ta løpingen til et nytt nivå. «Everyone can level up». Samtidig som den gode komforten og beskyttelsen består. Dette er ikke skoen du må ha, men et ypperlig alternativ til deg som drømmer om de lange løpeturene i et høyere tempo. Bondi X har en svært lett CMEVA mellomsåle som demper godt. Geometrien og sålematerialet sammen med karbonplaten gir en mer effektiv og kvikkere stegavvikling helt fra landingen til fraskyvet. Det responderes godt fra underlaget. Yttersålen består av strategisk plasserte gummierte slitedeler for å heve levetiden på skoene. Samtidig som den lave vekten opprettholdes. Overdelen består av en lett pustende mesh med 3D forsterkninger for at foten skal sitte godt i skoen. I tillegg bidrar den EVA-perforerte tungen til det gode fotholdet og viderefører Bondi DNA-et; god komfort og støtte.
kr 2899 kr 1740
Bilde av HOKA Women's Clifton 8 White/White

HOKA Women's Clifton 8 White/White

kr 1899
Bilde av HOKA Womens Challenger ATR 6 Blue Graphite/Blue

HOKA Womens Challenger ATR 6 Blue Graphite/Blue

Ny og oppdatert utgave av skoen som kan sies å være en terrengversjon av Clifton-serien. Skoen er perfekt for deg som løper i variert terreng, da den er laget for å være myk på asfalt, og responsiv og lett på sti og grus..
kr 1799
Bilde av HOKA Women`s Challenger ATR 6 Black Iris/Hot Coral

HOKA Women`s Challenger ATR 6 Black Iris/Hot Coral

Challenger ATR 6 er en betydelig oppgradering fra sin forgjenger. Skummet i sålen er laget av en blanding av EVA og CMEVA. Dette gir deg en fantastisk komfort. Samtidig vil sålen beskytte foten mot ujevnheter som kan påvirke foten. Skoen har også blitt noe mer responsiv og ligner mer på Speedgoat 2. Yttersålen har 4 mm knaster.
kr 1799
Bilde av HOKA Women`s Bondi 7 Black Iris/Ballard Blue

HOKA Women`s Bondi 7 Black Iris/Ballard Blue

Bestselger i ny versjon! Endelig kommer HOKA med ny versjon av sin mest dempede «road shoe». Populære Bondi nå i utgave sju – og det med enda mer komfort! Gi beina dine god støtdemping – de fortjener det. Vekt: 302 gram. 4 mm dropp (33-29mm).
kr 1999